Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 salamio: Opět krásně nad věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 jestli myslis jednu SZ, ktera nebyla tobe a ani nikomu z vyse jmenovanych, proste jsem velmi expresivne napsal o svoji snaze vyhnout se dalsimu konfliktu? pak nezbyva, nez gratuluvat k velmi rozvinutemu informacnimu systmu! presto - mohu poprosit, abys mi ukazal, kde jsem tuhle nadavku verejne pouzil...? pokud ne, pak pravdepodobne jen nadavas me, vazeny kolego? co kdybychom opravdu nasi debatu odlozili do trochu klidnejsich casu? napriklad az nebudes potrebu mi nadavat? Kibi tobě a nadávat? Třeba dodnes jsem neviděl noční foto dievgraphů...ubožák... Frantik, Vopruz... Biker,,, co furt chceš??? Víš, ač mi neuvěříš, rád tě potkám znovu na celosrazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Tome, kašli už na to, nestojí to za to. Je mi líto YPA a nechci, ať dopadnem stejně. Já to s tím vopruzem nějak přežiju, Frantik taky, protože je nad věcí. Ten, kdo nebyl, to se ukázalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Peťo máš recht, stejně budem za svině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 tak fajn, nadavka to neni, a to je dobre na srazu - proc ne? pokud budu jeste na foru, ze... nocni foto divergraphu? to je ten problem? pak te asi zklamu, prodal jsem je. mohu se zeptat noveho majitele - kolegy - jestli mi je pujci, ale za vysledek nerucim není to problém já klidně podiskutuju i na srazu o našich rozporech...takže my dva, pokud budem na fóru, jsme tímto domluveni??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ja s tim nemam problem tak fajn, beru tě za slovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Vlakno zamykam, jsem na horach a na telefonu se tu spatne delaji zasahy ale buji tu neco co je uplne zbytecny.. Zitra az se vratim domu k PC tak tyhle nesmyslny hadky nejen v tomto tematu promazu nebo smazu cela temata ktera tu podle me nemaji vubec co delat.. Doufam, ze budeme schopni spolecnymi silami zase pomoci k tomu aby to tady na foru bylo prijemny misto pro diskuzi nejen o hodinkach Pokud jsem nekoho v posledni dobe nasral, omlouvam se, budu jenom rad pokud se nam zase podari se vratit do starych koleji kdy tady bylo vice informaci o hodinkach nez hadek Harry mel pravdu s tim, ze moderovani diskuzi by chtelo trosku zprisnit, ale zatim temer vzdy se situace uklidnila sama, tentokrat to tak nevypada a osobni nevrazivost jednotlivcu rozbiji cele forum i pro ty, kteri jsou nestranni a tyhle hadky je nezajimaji. Ostatni hadky atp, pripadne informace co je fejk x nefejk zkuste prosim resit pres SZ at tu podobnych vlaken, ktera nestoji za nic, je co nejmene nebo zadna. Pokud nekdo potrebuje k tomu aby nad tim zkusil premyslet a pripadne se podle toho zachovat moji omluvu za konkretni ciny, necht mi napise, pokud se bude skutecne jednat o moji chybu nebo demenci, rad se omluvim a tim ucinim prvni krok k tomu aby to tu zase fungovalo. Predem diky vsem za jejich snahu a chut se podilet na tom aby tu podobna temata a zpravy nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jeste me napadlo nechat do zitrka toto vlakno otevrene at jde videt jestli by tu o navrhovane reseni byl zajem, jelikoz jsem prakticky mimo dosah internetu a v telefonu psat tyhle moudra jde ztuha tak se na to podivam zitra az prijedu domu nebo jen narycjlo nakouknu. Diky za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 jake reseni myslis, prosim? Smazat vlakna jako je tohle, utraceni clenu atp, myslim to vazne ze bych byl rad abyto tu bylo prima jako driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nemazat. Založit sekci ?Chlívek? a tam to přesunout a zamknout. Princip memory hole se mi příčí. Nechal bych to tam jako výstrahu příštím generacím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Přidávám se k Salamiovi, taky bych nerad aby bylo úplně zapomenuto, co se kde řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nemazat. Založit sekci ?Chlívek" a tam to přesunout a zamknout. Princip memory hole se mi příčí. Nechal bych to tam jako výstrahu příštím generacím . ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ... Tome, zkusme to od zacatku, bez narazek atp, kazdej bysme meli obetovat trochu svyho nutkani popichovat nebude to lehky, ale verim ze se nam to povede salamio - OK, zkusim s chronomagem vyjednat sekci "na co radsi zapomenout" a tam odklidit tyhle vasne zatim to zitra pouze pozamykam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jeste by me zajimala jedna vec a to kdo ma zajem a chut trosku ubrat a pokusit se osobni averzi odsunout do ustranni mimo forum? Piste se, nick + ANO nebo NE - spiderer - ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 - spiderer - ANO - Diamondking - ANO /osobní averze zde nemá co dělat/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 - spiderer - ANO - Diamondking - ANO /osobní averze zde nemá co dělat/ - Filipes - ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jak jsem už několikrát za poslední dny apsal, sem určitě za ANO, proto jsem i výrazně ubral v nějakých komentářích. Jednak mi přijde, že už je to stále dokola se točíčí smršť hovadin, jednak to co se mělo ukázat již uzřeno bylo A myšleno ve všech vláknech. - spiderer - ANO - Diamondking - ANO /osobní averze zde nemá co dělat/ - Filipes - ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 - spiderer - ANO - Diamondking - ANO /osobní averze zde nemá co dělat/ - Filipes - ANO - Bert - ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Prosim moderatorov, aby odmazali moje trapne komentare k tejto teme. Dakujem a prajem peknu nedelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 - spiderer - ANO - Diamondking - ANO /osobní averze zde nemá co dělat/ - Filipes - ANO - Bert - ANO - utrejch - NE (jeste bych trosicku pritlacil na pilu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.