Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslel jsem si,že to vyznělo jasně,ve vlákně o feedbacku. Protože ale asi ne,tak jen pro upřesnění :

Již nejsem moderátor,nestalo se nic,neodvolal mne nikdo,šlo o mé vlastní rozhodnutí. .....konec hlášení....... :)

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bo jsem jedodušší nepochopil jsme důvod vedoucí k tvému rozhodnutí.

Myslel jsem nebo jsem, měl alespoň ten dojem, že moderátor by měl být víceméně nad věcí a nenechat se nasírat na počkání od lidí kteří toto forum navštíví s úmyslem škodit, prudit případně urážet ostatní.

Co jsem tedy nepochopil ???

Odesláno

Už delší dobu jsem měl pocit,že na to nestačím. Myslím,že nešlo o "nasírání na počkání"-nebylo to unáhlené rozhodnutí......já se sem chodím bavit,užívat si hodinky a potkávat se tu s lidma stejných zájmů . Ne neustále řešit sračky. Chci mít opět možnost si zde vybírat,co číst...kde se zapojit do diskuze......a na co hodit bobek.

Vezmi to tak,že prostě pohár přetekl....... může si to zkusit někdo jinej :)

Odesláno
Gile: Jestli to tady dospěje do stádia, kdy tomu tady bude vládnout jen Onion, tak ať při nás stojí všichni svatí.

Vidíš a to si já nemyslím. Ba naopak...Onion je,dle mého, ten,kdo je nestrannej. Tím neshazuji ostatní kluky,abych nebyl pochopen špatně. I když je velmi "svůj"(ale to jsou jiní taky! )....zkus na to juknout úplně nezainteresovaně.....s odstupem...bez emocí.

Já osobně se domnívám,že kdyby Chronomag vyjádření,které udělal v neděli,udělal už tenkráte v prosinci,nic z toho,co se děje teď,by se nestalo. Už tenkráte jsem se jej ptal,co nechat,co mazat.......atd. V tomto stojím za Cibulářem......až do neděle bylo vše v rámci pravidel(i když jste to zde mnozí pojali jako provokaci). Bohužel zde byly různé možnosti výkladu pravidel a dle toho to dopadlo. To je můj pohled na věc,asi se mnou mnozí souhlasit nebudou.....no,to se stane :)

To znám.:)

Myslím,že Ty mi,Kamile,rozumíš...... :)

Odesláno
Už delší dobu jsem měl pocit,že na to nestačím. Myslím,že nešlo o "nasírání na počkání"-nebylo to unáhlené rozhodnutí......já se sem chodím bavit,užívat si hodinky a potkávat se tu s lidma stejných zájmů . Ne neustále řešit sračky. Chci mít opět možnost si zde vybírat,co číst...kde se zapojit do diskuze......a na co hodit bobek.

Je videt, ze te to trapilo a ze se ti ted trochu ulevilo :thumbsup_anim: A tak to ma bejt!

Alespon budeme mit vice casu na debaty o digitalkach, Casiu a Festinach a to bude teprve prudká prdel :thumbsup_anim:

Odesláno

Vidíš a to si já nemyslím. Ba naopak...Onion je,dle mého, ten,kdo je nestrannej. Tím neshazuji ostatní kluky,abych nebyl pochopen špatně. I když je velmi "svůj"(ale to jsou jiní taky! )....zkus na to juknout úplně nezainteresovaně.....s odstupem...bez emocí.

Já osobně se domnívám,že kdyby Chronomag vyjádření,které udělal v neděli,udělal už tenkráte v prosinci,nic z toho,co se děje teď,by se nestalo. Už tenkráte jsem se jej ptal,co nechat,co mazat.......atd. V tomto stojím za Cibulářem......až do neděle bylo vše v rámci pravidel(i když jste to zde mnozí pojali jako provokaci). Bohužel zde byly různé možnosti výkladu pravidel a dle toho to dopadlo. To je můj pohled na věc,asi se mnou mnozí souhlasit nebudou.....no,to se stane :)

Ja Oniona respektuju, znam ho i osobne a vazim si ho, ale v teto kauze je na nem videt, ze jednoznacne stoji za kibim a jeho nestranost je dost zpochybnena. Ale celej svet je subjektivni, tak co na tom :thumbsup_anim:

Odesláno

kibi se stal obětí honu na čarodejnice... Po němse to sklouzlo, proto to vypadá tak jak se snaží i někteří interpretovat... On se stal pouze materiální stránkou celého sporu :)

Návštěvník salamio
Odesláno

Gilie, nevím jestli to je technicky možné ? obávám se, že asi ne ? ale není třeba možné být modem jenom v určité části fóra? Že by sis dělal pořádek v digitálkách a všude jinde bys vystupoval jako běžný nečervený člen, který se může zapojit dle své libovůle.

Odesláno

4Salamio - ne,technicky to možné není. I když jsem se to snažil dělat podle nejlepšího vědomí a svědomí,stejně se nelze zavděčit všem. V poslední době jsem reagoval několikráte nepřiměřeně a naznal jsem,že je nejvyšší čas to ukončit. + to,že mi pořád chodily prapodivné(mnohdy velmi urážlivé)SZ......

4 Frantík - vidím to trochu jinak.......ale to je jedno,nebo spíše na debatu u pivka. Písmenka zkreslují :)

Celé to začalo někdy koncem listopadu,Yvaine vs Ypo.......už tehdy jsem ujel. Od té doby jsem měl pochybnosti........a pokud si nejsem jist,zda to dělám dobře,raději to nebudu dělat vůbec. Osobní pocity jsou ,ve spoustech ohledů, nejdůležitější,co si budeme namlouvat. Potom je jen na každém z nás,jak se k čemu postavíme :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ja Oniona respektuju, znam ho i osobne a vazim si ho, ale v teto kauze je na nem videt, ze jednoznacne stoji za kibim a jeho nestranost je dost zpochybnena. Ale celej svet je subjektivni, tak co na tom :thumbsup_anim:
Nestojí za kibim, stojí za tím, že o hodinkách je potřeba diskutovat a ne je šmahem zakazovat. Názorů je tady zaplaťpánbůh dost a různých. YPO a kibi se jen stali jakýmisi symboly obou pólů. A taky si oba bohužel nějak nemůžou pomoci a nepřestávají rýpat.

Myslím,že Ty mi,Kamile,rozumíš...... :)
Příjemný pocit, viď. Myslím to, že můžeš svobodně vyjádřit názor, nemuset se ohlížet na toho či jiného, napsat přesně co si myslíš, poslat kohokoliv kamsi, když budeš mít chuť a náladu...
Odesláno

Gile diky za praci kterou jsi odvedl. Podle me je te skoda ze koncis.

Mod jsi mohl byt dal, podle me to chce rozdelit mezi mody sekce. Jeden tezko stihne vse (vsechna cest YPO - respekt). Onion pilotky, ty quartz apod.

Odesláno (upraveno)

4 Kamil - asi tak. Ono si spousta lidí představuje,že jako mod nesmíš mít vlastní názor(bráno ad absurdum)-viz volání po sjednocení si názorů. Názory se mohou (a budou) vždy lišit. Potom je tady dost lidí z různých sfér....narovinu,dost lidí tu není schopno přijmout rozhodnutí "vyšší autority"-tím si nestěžuju,beru to,jak to je-máte vlastní firmy,vedete lidi,máte zaměstnance...chápu,že je těžké se někdy "podřídit". To je konstatování(myslím,že i střízlivej pohled na věc),ne stěžování si.

4 Cody - díky....a ke zbytku - to nejde. Nikdo z modů tu není 24-hodin denně,lepší varianta je ta,o které mluvil YPO - jeden/dva/tři modi v symbioze.

Nejdůležitější je ale to,aby byli ostatními respektováni. Bez toho se to dělat nedá :sad01_anim:

Já to nechtěl nijak rozviřovat,ale protože mi chodí SZ s dotazy,co se stalo atd.....tak jsem dospěl k tomu,že to napíšu veřejně a uvedu na pravou míru,proč už nejsem mod. Nešlo o odvolání,komplot,nebo že bych byl nepohodlný. Rozhodl jsem se sám,sám jsem požádal Chronomaga o odebrání práv.........

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno
na jinych forech to fugnuje i jinak - pracovne tomu rikam princip "viktor cistic" - "technicky ucet" s pravy moderatora, kam se hlasi dany okruh lidi, kdyz je treba...

nesouhlas a odpor proti "viktorovi" pak neni osobni... :)

No nevím kibi, příjde mi to spíš jako nevýhoda, než výhoda. Když někdo něco smázne a odvolá se na "Viktora čističe", který jakožto rozpolcená osobnost ani pořádně neví, kdo to vlastně udělal, tak to jen přidává na nejistotě obyčejných členů. Podle mne by měl moderátor být schopen objasnit své kroky všem, co se ptají. To kvůli transparentnosti. Viděl bych to prostě jako změnu k horšímu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...