Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Perfektní hodinky, gratuluju! Když jsem si v Itálii kupoval Steelfishe, tak jsem měl pár kousků od této firmy na ruce a všechny vypadaly výborně. Mě ale absence antireflexu celkem vadila, takže z nákupu nakonec sešlo...

Odesláno
  Alda napsal:
Gratuluji, ty hodinky jsou opravdu nádherné. Jedna výtka by tu ale byla. Když si je měl teda otevřené, mohl si cvaknout ten strojek. Ale beztak se dá dohledat na netu.

Ďakujem, tiež som si to vyčítal, že som nemal so sebou foťák. Murphyho zákon je neomylný - normálne mám stále so sebou takú tú najmenšiu Leicu. Nabudúce budú aj fotky, polepším sa :)

Odesláno
  Kalifx napsal:
Perfektní hodinky, gratuluju! Když jsem si v Itálii kupoval Steelfishe, tak jsem měl pár kousků od této firmy na ruce a všechny vypadaly výborně. Mě ale absence antireflexu celkem vadila, takže z nákupu nakonec sešlo...

Tak to potom áno, Breitling a bezchybný antireflex patria k sebe. Btw, na shortliste boli u mňa aj SOH, ale pocit na ruke a moja mierna presýtenosť potápkami rozhodli nakoniec inak.

Odesláno

instant - pekny hodinky, diky za fotky.. Tahle firma sla zatim mimo me, ani jsem na ne nikde nenarazil, nebo si jich nevsimnul, o duvod vic se priste vsimnout.. Ty co sem onehda vlozil Snow me braly dost ;) Uzij si je.

Odesláno
  spiderer napsal:
instant - pekny hodinky, diky za fotky.. Tahle firma sla zatim mimo me, ani jsem na ne nikde nenarazil, nebo si jich nevsimnul, o duvod vic se priste vsimnout.. Ty co sem onehda vlozil Snow me braly dost ;) Uzij si je.

vdaka - rad som posluzil pri spoznavani terra incognita  ;)

Odesláno

myslim ze je natiahnute na dynku alebo uplne bokom mimo zaber. kazdopadne tam je :)

Zaujimave napr. je, ze model diverscope ma ten isty tvar puzdra aj dynka /tj. na styroch skutkach/ a ma WR 300M.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 29. 5. 2010 v 18:28, 'maranatha' napsal:

Hm. Pekné, páčia sa mi. Trochu mi pripomínajú Girard Perregaux.

Jojo, hned mě to napadlo. Jinak hodinky jsou to parádní - gratuluji.
  • Hlasovat proti 3
Odesláno (upraveno)

vdaka. najprv som chcel diverscopy /hladal som nieco s ciernym cifernikom/, ale po zhliadnuti nazivo kupu urcite nelutujem. mimochodom, remen je pravy aligator, spracovanie a ergonomia su na urovni hodnej rodiny GP:

edit: obrazky

post-4112-127667875369.jpg

post-4112-127667886621.jpg

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...