Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Protože fotky mých hodinek zde již nejsou z mně nepochopitelných příčin k vidění, byl jsem nucen si je vyfotit sám. Nejprve jsem je vyfotil v koši na prádlo. Nebylo to ale nějak ono. Tak jsem doma zkusil udělat improvizovaný fotostan. Taky jsem tam ale tu duši hodinek nějak necítil. Došlo mi, že stan musí být IKEA. Nejllépe se mi však k hodinkám hodilo klasické zátiší. Jen to bylo stále příliš světlé. Pořád tam ale něco chybělo, až jsem přišel na to, co. Myslím, že se mi povedlo ten pocit z hodinek vyfotit pěkně, jinak to neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Já se z něj picnu! Pokud by někdo měl potřebu pořádných fotek, příští týden si je půjčuji a budu dělat srovnávací recenzi s mýni AN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Chlape, kde na to chodíš . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 To by mě zajímalo kdo bude mít poslední slovo, protože jinak se budete popichovat pořád dokola. Jinak fotky fakt nic moc, ale hodinky super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Tak s Tebou bych si chtěl někdy dát pivo. Mám taky Perrelet a taky Big Date, nechceš mi je nafotit ??? Byl jsem původně domluvenej s kibim, ale co to nedává sem, tak nemám zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nejlepší fotogalerie na fóru! Myslím, že jsi to dobře vystihl Nechceš mi nafotit hodinky, prosím prosím prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Vidim ze pozivas vysoce sofistikovane postupy a fotomaterial. Jedine co mi rusi kompozici je skvrna pod topenim .... jinak jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Na vysvětlenou: ty fotky jsem měl vymyšlené už včera večer, ale dřív jsem se k tomu nedostal. Mezitím se na fóru změnily poměry ? což já osobně 100% vítám ? ale už jsem to prostě musel realizovat. Nechtěl jsem to dělat jako provokaci, zvlášť ne Kamilovi. Bylo to jen trochu hloupé načasování. Snad to tak bude i pochopeno. Jinak za kvalitu fotek se omlouvám (teda až na tu poslední, ta se mi myslím dost povedla). Udělal jsem si z krabice od medovníku dírkovou komoru a líp to s ní prostě neumím. Tu skvrnu jsem ještě nestihl zamalovat, je to pozůstatek po elektrikářově řádění. Jinak bych byl rád, kdyby se diskuse k mé fotogalerii vedla v gentlemanském duchu bez zbytečných urážek. Na pivo zajdu kdykoli rád s kýmkoli, bohužel na rozdíl od některých diskutujících. Nejbližsí příležitost bude pravděpodobně ve čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 honza71 napsal: Mám taky Perrelet a taky Big Date, nechceš mi je nafotit ??? Máš kulatý nebo hranatý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 salamio: Nemohl bys trochu jít hlouběji s tou ostrostí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Peta-Biker napsal: salamio: Nemohl bys trochu jít hlouběji s tou ostrostí? Asi by to šlo, ale patrně při focení zůstaly v tom aparátu nějaké drobky z medovníku a přilepily se do clony. Jsem rád, že se ti mé fotky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Výborně Salamio , takhle si představuju suprové fotky. Až budeš mít čas, tak zajdi něco nafotit do Carollina, takovéhle reklamní fotky ještě v Česku nikdo nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 TO Kamil : Mám TUTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 salamio - Vyborny, ty jsi pro me dobra duse fora, jelikoz tvoje prispevky maji natolik sofistikovany vtip, ze snad ani urazit nemohou a kdyz vidim kolik prace sis s tim dal tak nemuzu jinak nez dat palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Čím to fotíš, prosím Tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Čím to fotíš, prosím Tě? Ale člověče ta poslední fotka je na 400 ISO dost zašuměná. No jo, Panasonic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 fotostan, kos na pradlo ....skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejda Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 JiříR napsal: To by mě zajímalo kdo bude mít poslední slovo, protože jinak se budete popichovat pořád dokola. Jinak fotky fakt nic moc, ale hodinky super.... Jinak hodinky fakt nic moc, ale fotky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranta Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jéé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 salam je určo dobrá duše fóra...od dobročinné aukce pro Světlušku až po ftipnou nadsázku...holt je vidět, že ty knížky nemá doma jenom na parádu. Srdcař s nadhledem - fajn kombinace. k fotkám: jestli něco zvládáš na jedničku, co jiný fotograf postrádá, je to kompozice, v tý jsi silnej! jo a abych nebyl úplně OT, tak Ti ještě jednou pochválím ty francouzský tikťaky, který jsi tak výhodně odkoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.