Přejít na obsah

Perrelet Big Date / Small Second

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio

Protože fotky mých hodinek zde již nejsou z mně nepochopitelných příčin k vidění, byl jsem nucen si je vyfotit sám.

Nejprve jsem je vyfotil v koši na prádlo.

post-9394-1264949688.jpg

post-9394-1264949694.jpg

Nebylo to ale nějak ono. Tak jsem doma zkusil udělat improvizovaný fotostan.

post-9394-1264949709.jpg

post-9394-1264949731.jpg

post-9394-1264949742.jpg

Taky jsem tam ale tu duši hodinek nějak necítil. Došlo mi, že stan musí být IKEA.

post-9394-1264949762.jpg

post-9394-1264949777.jpg

post-9394-1264949798.jpg

Nejllépe se mi však k hodinkám hodilo klasické zátiší.

post-9394-1264949819.jpg

Jen to bylo stále příliš světlé.

post-9394-1264949830.jpg

Pořád tam ale něco chybělo, až jsem přišel na to, co.

post-9394-1264949842.jpg

Myslím, že se mi povedlo ten pocit z hodinek vyfotit pěkně, jinak to neumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník salamio

Na vysvětlenou: ty fotky jsem měl vymyšlené už včera večer, ale dřív jsem se k tomu nedostal. Mezitím se na fóru změnily poměry ? což já osobně 100% vítám ? ale už jsem to prostě musel realizovat. Nechtěl jsem to dělat jako provokaci, zvlášť ne Kamilovi. Bylo to jen trochu hloupé načasování. Snad to tak bude i pochopeno.

Jinak za kvalitu fotek se omlouvám (teda až na tu poslední, ta se mi myslím dost povedla). Udělal jsem si z krabice od medovníku dírkovou komoru a líp to s ní prostě neumím.

Tu skvrnu jsem ještě nestihl zamalovat, je to pozůstatek po elektrikářově řádění.

Jinak bych byl rád, kdyby se diskuse k mé fotogalerii vedla v gentlemanském duchu bez zbytečných urážek. Na pivo zajdu kdykoli rád s kýmkoli, bohužel na rozdíl od některých diskutujících. Nejbližsí příležitost bude pravděpodobně ve čtvrtek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
  Peta-Biker napsal:
salamio: Nemohl bys trochu jít hlouběji s tou ostrostí?

Asi by to šlo, ale patrně při focení zůstaly v tom aparátu nějaké drobky z medovníku a přilepily se do clony. Jsem rád, že se ti mé fotky líbí.

Odkaz ke komentáři

salam je určo dobrá duše fóra...od dobročinné aukce pro Světlušku až po ftipnou nadsázku...holt je vidět, že ty knížky nemá doma jenom na parádu. Srdcař s nadhledem - fajn kombinace. :speak_cool:

k fotkám: jestli něco zvládáš na jedničku, co jiný fotograf postrádá, je to kompozice, v tý jsi silnej! :D

jo a abych nebyl úplně OT, tak Ti ještě jednou pochválím ty francouzský tikťaky, který jsi tak výhodně odkoupil ;)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...