hitmi Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Moc krásné fotky a jak krásně svítí . Můžu se zeptat čím fotíš(jaký fotoapará)?-klidne sz
niko Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Díky Tady tyhle jsou foceny starym hodne starym... canonem 350D
milos lacika Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 sakra, mam ich a zase na ne pozeram, ake su fotogenicke
MarcelG Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Niko, BRAVO, zase si mi těma fotkama hnul žlučí :-) Asi ty monstra nakonec fakt musím taky koupit!! Paradní fotky, zítra pokud to vyjde jak jsme se dohodli, nafotíme ty FORTISy black and black... :-)
matao Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Ahoj Niko, fotky máš super . Nechtěl bys ses tím živit? Myslím , že by si měl velké šance.
niko Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 matao napsal: Ahoj Niko, fotky máš super . Nechtěl bys ses tím živit? Myslím , že by si měl velké šance. Děkuji Zatím se snažím naučit jak se fotí hodinky. Ty přece, taky trošku fotíš? Co tak poslat nějakou fotku? No, znám pár lidí, kteří se žíví produktovou fotografií a je to hooodně těžká práce, aspoň to tak vidím já. I kdybych uměl tak dobře fotit, tak bych na to neměl dost trpělivosti. Hodinky chci fotit jen tak, pro radost.. kibi napsal: to je dobrej for! taky si myslím Živit by se tím mohl KIBI...
niko Odesláno 1. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Dnešní sváteční - nepracovní odpoledne jsem využil k nafocení pár foteček Omluvte kavalitu, jsem totiž tvor lenivý a nechtělo se mi to retušovat....když je ten svátek práce
niko Odesláno 1. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2010 kibi napsal: pekne Díky kibi, od potulného fotografa to potěší
niko Odesláno 1. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Horhe napsal: Pěkný, a přešteluj si datum Díky ani jsem si toho nevšimnul Ještě jedna společná...
niko Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Potápky v akvárku, náhrada za rybičku
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 paráda, pozorujíc tvé fotky mám pocit, že jsem takové hovado, že si neumím ani zavázat tkaničky u bot, natož, nedejbože jednou vyfotit takhle hodinky
niko Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 tombed napsal: paráda, pozorujíc tvé fotky mám pocit, že jsem takové hovado, že si neumím ani zavázat tkaničky u bot, natož, nedejbože jednou vyfotit takhle hodinky Tak jako ses jako malý, nakonec naučil, zavazovat tkaničky tak stejně se můžeš naučit nafotit hodinky Taky jsem se učil kdysi zavazovat boty...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 niko napsal: Tak jako ses jako malý, nakonec naučil, zavazovat tkaničky tak stejně se můžeš naučit nafotit hodinky Taky jsem se učil kdysi zavazovat boty... no už se těším na další kolo focení, to už nesmím propásnout
niko Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Tak pro dnešek stačí...ještě 2x lumi U toho jsem se teda zapotil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se