Adam99 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Kamile, nejmenovalo se to náhodou EMelodyLab 1.2. ??? Popis: EMelodyLab - Create your own ringtones EMelodyLab was built as a ringtone composer for EMS-capable phones (like the Ericsson T29, T39m, T65, T66, T68). Create your own ringtones for your mobile phone! Jestli jo, tak jsem ho našel ke stažení tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a jinak jsem měl Sony CM-DX1000 a z nostalgie bych ho vzal zase! Upraveno 2. února 2010 uživatelem Adam99
cortes1990 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Ja zas dlhsi cas premyslam o motorole V70 rotomoto... to je píla... svojho casu stala okolo 3Ot SKK... teraz sa da zohnat za 50eur.... asi si tiez urobim radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Kamile, nejmenovalo se to náhodou EMelodyLab 1.2. ??? Díky, ale to není ono. To byl prográmek s klávesami, něco jsi zahrál a ono ti to přepsalo melodii do formátu potřebného k zápisu do telefonu. A taky existoval přepis tlačítek na noty a taky seznamy různých skladeb zapsaných už v potřebném formátu. Vypadá to nějak takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 zkus se podivat sem http://software.informer.com/getfree-erics...ftware-version/ .
Adam99 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) A tohle? Odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebo pak mrkni SEM Upraveno 2. února 2010 uživatelem Adam99
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 A tohle? Odkaz To je to, co jsem potřeboval. Ještě někde najít ten seznam, kde jsou různé písničky napsané ve formátu jako na předchozím obrázku.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Ještě někde najít ten seznam, kde jsou různé písničky napsané ve formátu jako na předchozím obrázku. Zatím jsem našel indické melodie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Super, už je mám, kdyby měl ještě někdo zájem tady a tady. A našel jsem i ten původní program, jmenuje se (Ericsson GH688/788) Musicbox, ke stažení tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Podle toho prvniho jsem si tam daval melodii od Depeche Mode. Ale myslim, ze to slo primo nacvakat v telefonu.
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Já měl ještě Z1, to byla veliká frajeřina s kolečkem a tou vyklápěcí tyčkou s mikrofonem. Recenze taky od Patricka. Z1 byla moje srdcovka, bohužel doba si žádala pořád novější a novější, Z5 mám dodnes ve skříni, ale už to nebylo ono. T28 byl nejkrásnější telefon, co jsem měl, jen se brzy opotřeboval ten "čudlík" co držel klip a pak se pořád otevíral, ale vzpomínám na ně rád...
Dantechno Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Z1 byla moje srdcovka, bohužel doba si žádala pořád novější a novější, Z5 mám dodnes ve skříni, ale už to nebylo ono. T28 byl nejkrásnější telefon, co jsem měl, jen se brzy opotřeboval ten "čudlík" co držel klip a pak se pořád otevíral, ale vzpomínám na ně rád... Me zase tehdy, kdyz jsem si ho poridil, uhranula tenka baterie - v te dobe nevidana.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 ... jen se brzy opotřeboval ten "čudlík" co držel klip a pak se pořád otevíral, ale vzpomínám na ně rád... To bylo tím, že jsme si s tím pořád hráli.
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Ten link, co sem na zacatku daval Kamil, je overeny obchod? Taky jsem zaslzel - prozmenu nad tim, ze tyhle ericssony pro me v te dobe byly vysnenym telefonem, ale pak prisly nove a modernejsi a ja se k nemu nikdy nevratil - tak ze bych si ted konecne poridil - ale mam obavu jestli to neni z HongKongu nejaky podvod...
Traveller Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 6310 - pádlo Používám dodnes jeko služební - kvůli výdrži. No a pak bych vzpomněl N6150 - jeden z prvních duálních - má dodnes tchýně...
long Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Ten link, co sem na zacatku daval Kamil, je overeny obchod? Taky jsem zaslzel - prozmenu nad tim, ze tyhle ericssony pro me v te dobe byly vysnenym telefonem, ale pak prisly nove a modernejsi a ja se k nemu nikdy nevratil - tak ze bych si ted konecne poridil - ale mam obavu jestli to neni z HongKongu nejaky podvod... KAMILOVO ERICSSON T39 JSEM SI HODNĚ ZBLÍZKA PROHLÉDL a neshledal jsem vůbec nic podežřelého snad pouze krom nízké pořizovací ceny.
Skeleton Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 KAMILOVO ERICSSON T39 JSEM SI HODNĚ ZBLÍZKA PROHLÉDL a neshledal jsem vůbec nic podežřelého snad pouze krom nízké pořizovací ceny. Sakra, sakra. Tak to me ten T28 asi konecne po tolika letech nemine.
Arthur N. Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 EricT39 byl bomba, koupil jsem ho z druhé ruky a dodnes ho používá švagr, tenoučká Li-Pol byla na tehdejší dobu skvělá (teď tam švagr koupil nějakou tlustou a vypadá jak těhotnej-hrůza!) Pak byl můj top Siemens SX1 black music edition (ten mám schovanej v krabici) od té doby starou dobrou N7610 a na mobilech už neujíždím! (náhodou jsem objevil toto fórum a jsem v háji!!!)
organic Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 (upraveno) edit: zminka o Li-Pol uz tu je Upraveno 5. února 2010 uživatelem organic
michal85 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 To bylo tím, že jsme si s tím pořád hráli. Kamile jak jsi spokojený s repasovaným telefonem? Současné telefony mě vůbec neberou a přemýšlím, že se opět vrátím ke svému prvnímu telefonu E-T28 v béžové barvě. Byl to klenot. Koukal jsem, že současnosti se dá sehnat pouze na EBayi a to za pakatel. I tak bych ale nerad vyhazoval peníze kvůli chvilkové frajeřince. Funguje vše jak má? A dorazila Ti zásilka v pořádku se vším všudy? Díky
Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Funguje vše jak má? A dorazila Ti zásilka v pořádku se vším všudy? Funguje v pohodě, jen občas vypadne, když je slabý signál. Zásilka dorazila v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se