Honza.manta Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 To souhlasí - otázkou je, jestli mezi modely s datem a bez data není i odlišnost v pouzdru nebo uložení strojku, neboť kalibr 52 je vyšší právě o ten datový věnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Pouzdro je stejné jak pro kal. 50 tak pro kal. 52. Strojky jde tedy zaměnit, mám to vyzkoušeno. Rozdíl výšky je vyřešen prohnutím ciferníku, aby se pod něj vlezl datový věnec. Když si dáte oba ciferníky vedle sebe je to vidět pouhým okem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Tak tu mám jednu další krásnou anomálii: Klasický kalibr 52 Jenže ouha - uvnitř je překopávka kalibru 50: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Tak tu mám jednu další krásnou anomálii: Klasický kalibr 52 Jenže ouha - uvnitř je překopávka kalibru 50:No tak teda náčelníku, kde jsi tohle zase vykopal? Na to teda čumim jak tele na nový vrata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Objevil som anti-anomáliu?Na základni kal 52 TYP 012som našiel strojček bez dátumu, viď fotos.Nešlo mi do hlavy, že TYP 012 je bez dátumu, už som to tu niekde písal.Tak som sa musel presvedčiť odobratím ciferníka. Upraveno 17. února 2014 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pra Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Zdravím,a co takhle kalibr 99? Je to celkem neznámá rarita. Dlouho jsem pátral o co se vlastně jedná a odpověď jsem nakonec vymámil až v pražské firemní prodejně Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Zdravím,a co takhle kalibr 99? Je to celkem neznámá rarita. Dlouho jsem pátral o co se vlastně jedná a odpověď jsem nakonec vymámil až v pražské firemní prodejně Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Zdravím,a co takhle kalibr 99? Je to celkem neznámá rarita. Dlouho jsem pátral o co se vlastně jedná a odpověď jsem nakonec vymámil až v pražské firemní prodejně Eltonu.Příteli, chce to omezit používání návykových látek, jinak se z toho zblážníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Příteli, chce to omezit používání návykových látek, jinak se z toho zblážníš. Děkuji za příspěvek, který mě najednou velmi rozesmál a velmi uklidnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Příteli, chce to omezit používání návykových látek, jinak se z toho zblážníš.+ 100Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Toto je správné vlákno pro cal. 97.0 Upraveno 15. března 2014 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Ahoj, našel jsem ve svých Sport II strojek s vyraženým 66.3. S datumovkou. Skládačka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Ne - na základní desku 66 nejde dát datový mechanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Takze jak tomu mam rozumet? Je tam vyrazene 66.3 a maji datum a dle tebe to skladacka neni. Takejak je to mozne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Přikládám foto:a strojek vevnitř. Po zmenšení foto není číslo úplně čitelné, nicméně je tam prostě vyražené 66.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Vidím spise 68.3 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Já. jsem nenapsal, že to není skládačka, jen, že je technicky nemožné dat na základnu kalibru 66 datový mechanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Já vidím taky 683 :-). Je nutné spíš koukat na tvar obloucku a nekoukat jestli je někde čára přerušena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 A já vám věřím. Nicméně na těch hodinkách je opravdu vyražené 66.3. Teď jsem porovnával šestku s osmičkou na strojku 68.4 a je tam zásadní rozdíl mezi šestkou a osmičkou. To vyražené je prostě (dle mého) šestka.Blbě se to fotí s mým vybavením, přikládám ke stažení fotky v plném rozlišení. Sic mizerné, ale snad zřetelnější.http://uloz.to/xdtukGcE/663-zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 A já vám věřím. Nicméně na těch hodinkách je opravdu vyražené 66.3. Teď jsem porovnával šestku s osmičkou na strojku 68.4 a je tam zásadní rozdíl mezi šestkou a osmičkou. To vyražené je prostě (dle mého) šestka.Blbě se to fotí s mým vybavením, přikládám ke stažení fotky v plném rozlišení. Sic mizerné, ale snad zřetelnější.http://uloz.to/xdtukGcE/663-zip Ty fotky v plném rozlišení už jsou lepší, hlavně ta poslední je celkem relativně slušná . Podle těchto fotek to opravdu vypadá spíše na 663. Takže bych to za mě viděl spíše na tovární zmetek, což se jako v každé fabrice občas stávalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se