Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, klobouk dolu,ani nechci domyslet,kolik let na tu krabici koukali,nez ten poklad vyndali na svetlo bozi,normalne to delali naschval,aby nas tryznili a ted delaji,ze je objevili nahodou :lol2:

Odesláno (upraveno)

Pánové hlásím další číslo kalibru 57 typu 0151.Pouzdro prachotěsné, dvojité dýnko.Číslo je 1081141.

Edit:Bohužel můj foťák je takový předpotopní a tak se to ani nepokouším fotit.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

No to už by snad stačilo ne? Jako pokus o fór dobrý, nebo že by opravdu?Budu muset taky projít těch pár kilo hodinek, a třeba najdu taky.

Odesláno

Pánové hlásím další číslo kalibru 57 typu 0151.Pouzdro prachotěsné, dvojité dýnko.Číslo je 1081141.

Edit:Bohužel můj foťák je takový předpotopní a tak se to ani nepokouším fotit.

Takže pokud tomu dobře rozumím, tak mimo vrátnýho v kovošrotu už to mají všichni........Ale ono to tak bývá, když člověk něco dlouho marně shání, zjistí po leech, že je toho spoustu :D .

No nic, naštvali jste mě, jdu prohrábnout krabice a taky vás naštvat :P  .

Odesláno

Neoznačený prototyp cal. 91 co má být údajně o jednom kusu uložený v archivu Eltonu. Evidentně tomu tak není..

Odesláno

Tak to jsem zvědav co je to zač :huh:

Odesláno

Takže pravdu měla skutečně Nirmalita, je to kal. 90 , bez datumovky. Strojek nebyl nikdy zařazen do výroby, jediný exemplář měl být pouze v Muzeu Eltonu.

Přikládám fotku toho, co je vyraženo pod setrvačkou....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...