Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

post-5320-079446400 1306934908.jpg

Nevím, jak to správně formulovat, ale původní chromovaná pouzdra mají na spodní straně vidět nedoleštěná - ?leta? - po asi frézování korpusu. Nová nerezová jsou leštěná i zespodu. Tak už jenom tímto rozlišením by to mělo být původní chromované. Navíc od tohoto pána občas něco kupuji -mimo aukro- a má vždy jen staré původní věci vykoupené od hodinářů.

Odesláno

Ha, tak tuhle aukci jsem dal mlsně do sledování a asi o to pouzdro bude nakonec bitka. S tímto prodávajícím mám taky několikanásobnou zkušenost a vždy jen v pozitivním slova smyslu, nějaká šmelina mi na něho vůbec nesedí. Hlavně na té třetí fotce jsou vidět ony "letokruhy", jak píše Honza, luneta není z Parexa určitě, hrany na těch fotkách jsou dle mě zkreslený, pravda fotky nejsou bůhvíjak kvalitní. Dle mě je to originál a jestli to tento prodávající napsal, dle zkušeností nemám důvod nevěřit. Tak a teď jsem si podkopl židli a cena poletí nahoru, ještěže tam jsou ty aukce dvě.

Odesláno

Tohle pouzdro jsem koupil od bývalého hodináře, z jeho

zásob (podle jeho slov koupeno před mnohými léty), bylo

nepoužité. :thumbsup_anim:

Pro zvědavé, druhá strana hodinek je v jiném vlákně :smile_anim:

post-15112-050111200 1306954977.jpg

Odesláno

A jak ty aukce dopadly? Neměl jsem je ve sledování, mě se zdá reálná cena za nepoužité pouzdro kolem dvou tisíc........

Odesláno

A jak ty aukce dopadly? Neměl jsem je ve sledování, mě se zdá reálná cena za nepoužité pouzdro kolem dvou tisíc........

Aukce tam jsou dvě:

http://aukro.cz/nikdy-nepouzity-kompletni-plast-na-prim-sport-2-i1641683797.html

http://aukro.cz/nikdy-nepouzity-kompletni-plast-na-prim-sport-2-i1641683793.html

A stále běží, jsou takříkajíc ještě v plenkách.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...