Jata Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Mozem sa spytat,kde sa daju steinhardy kupit ...hlavne kde sa da kupit steinhard limited silver edition?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Mozem sa spytat,kde sa daju steinhardy kupit ...hlavne kde sa da kupit steinhard limited silver edition?? Buď přímo u zdroje: http://www.steinhartwatches.de/ nebo na chronoshopu (majitel je člen fóra): http://chronoshop.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 ospravedlnujem sa za chybu..nie steinhard,ale steinhart ) Nikdy ma steinhart-ky neoslovili ale tato LE je fakt pekna..by som povedal uchvatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 pozrel som si stranku chronoshop,iba skoda,ze tam nenita LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Psal tady, že mu dorazily, ale ještě je asi nemá nafocené. Když tak se s ním spoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 pozrel som si stranku chronoshop,iba skoda,ze tam nenita LE Napiš mail přímo na chronoshop nebo zkontaktuj přes SZ člena Kubson - určitě ti je sežene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 normálně je prodávám, ale jsem lemra líná a ještě nejsou na webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 normálně je prodávám, ale jsem lemra líná a ještě nejsou na webu Za kolik je máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Za kolik je máš? Jestli se nepletu , nekde tu uz uvadel 12900,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Za kolik je máš? http://chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=695 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Právě jsem dotvořil video LSE. Snad se vám to bude trochu líbit a případně pomůže v rozhodování Asi z toho udělám tradici a videa budu vytvářet u každých hodinek...i když je to docela fuška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Moc hezke Heky. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 to jsou muka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Já už jsem podlehl.. Díky všem zúčastněným za podporu, hlavně Onionovi. A Heky, to video je povedené, víceméně rozhodlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Já už jsem podlehl.. Díky všem zúčastněným za podporu, hlavně Onionovi. A Heky, to video je povedené, víceméně rozhodlo.. Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D Neměl by jsi náhodou pracovat? Dejte mu někdo BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D OT: Musim se priznat, ze marne premyslim, od koho to je. Napadlo me Cafe Del Mar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 OT: Musim se priznat, ze marne premyslim, od koho to je. Napadlo me Cafe Del Mar? Máš to napsaný u videa Massive Attack - Teardrop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Aj, to jsem prehledl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Aj, to jsem prehledl.. To je v pohodě, beztak za to může Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se