skalis Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Uz jsem dlouho neporidil zadny vetsi makro. Dnes z vecera v praci jsem to napravil, i kdyz jen tak odlehcene ve svetelnym... Foceno pomoci Olympus SZ51 + Olympus Pen. Preciznost Rolexu je poznat i po 43 letech zivota hodinek. Presny cisty tisk, dokonala korunka, nadherne indexy (komplikovanejsi 6, 9 s frezovanym povrchem a jednodussi lestene ostatni), koncentricita stredu rucek i presnost jejich obrobeni jsou krasne zretelne, i kdyz zub casu uz svoje stopy leckde zanechal. 4
Pixelator Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 velmi pekne foto... vintage rolexky ma velmi lakaju... ale aj mnozstvo dalsich. zacinam mat toho plnu hlavu a stavam sa serioznym chronomagorom 1
martini Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Odesláno 21. července 2010 (upraveno) Az ted jsem objevil tve vlakno. Ty fotky s rozbitym sklem se mi moc libi, jsou uplne od jinud, dobra prace. Malokdo foti hodinky v ledove tristi, to by stalo za pristi pokus. Ten napad s bity pekne zduraznil "ocelovost" (nebo ocelatost?). Makra paradni! Fotecka strojku by nebyla? Urcite jsi mel u tech bitu i nejaky nuz na otevreni ustrice ;-);-);-) Upraveno 21. července 2010 uživatelem martini
volfda Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Krásné fotky krásných hodinek. Opožděně gratuluji Škoda, že nemají větší průměr...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 To je řemen z hasičský hadice? Ale sedne jim pěkně 1
skalis Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 To je řemen z hasičský hadice? Ale sedne jim pěkně Normalni NATO (tedy v decentnejsi podobe) koupeny na foru. Jo, sedne, ale na hodinkach ho mivam jen sporadicky (je to takovy zpestreni).
sta Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 z jakýho jsou roku? Předpokládám starší než ta šalinkarta
skalis Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 z jakýho jsou roku? Předpokládám starší než ta šalinkarta Nez salinkarta i mnohem vic nez ja . Rok pro nasi vlast prelomovy, i kdyz v negativnim smyslu, 1968. A za hodinku odjizdim do Vidne pro novy naramek , takze mam dnes a day off a vylet k tomu.
Vit Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nez salinkarta i mnohem vic nez ja . Rok pro nasi vlast prelomovy, i kdyz v negativnim smyslu, 1968. A za hodinku odjizdim do Vidne pro novy naramek , takze mam dnes a day off a vylet k tomu. Nějaké problémy s původním tahem?
dagou Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nějaké problémy s původním tahem? předpokládám, že je moc plechovej.
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 A já hádám, že původní - 40 let starej - jubilee tah už byl moc vytahanej, tak si skalis sehnal dočasně jeden aftermarket, pak ve Vídni objednal origo a, protože nechtěl jet pro originál s hodinkami na aftermarket tahu, na dnešek nebo na posledních pár dnů hodil rolády na ten strap. Jak prosté... Každopádně: Skalis, gratulace!
grakij Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 @lib to je hotová červená knihovna @Skalis po příjezdu dohoď prosím důkaz místo slibů.
skalis Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Jsem zpet. Je to podobne, jak pise lib. Starej Oyster (ne Jubilee) byl ze skladanyho plechu a u koncovek byl pomerne vytahanej. Hodinky jsem nosil na aftermarketu a na zaklade srovnani nabidek Carollina, Bechyneho a Habana jsem objednal novejsi verzi (plne dilky) u posledniho jmenovaneho prodejce. A dneska jsem si udelal vylet, protoze jim dorazil ze Svycar. Dukaz misto slibu bude, ale nejspis az v patek, protoze jsem utahanej jak kote (obehal jsem hodinky, Albertinu i jsem zaskocil na pivko do Loosova American Baru) a zazitku mam zase hromadu. Zitra se asi taky vratim pozde a ve ctvrtek jakbysmet, takze fotky zatim zustanou ve fotaku. Ale muzu slibit lahudku ve forme wristshotu puvodnich Rolex Milgauss, ktere jsem si zkousel v Chronotece. Proste, az na to budu mit vic casu a klidu, tak podam uplny report . EDIT: Jeste me napada: Na tom Nato-strapu byly jen v nedeli odpoledne jen tak pro zpestreni. Dnes jsem je na cestu k Habanovi dal na Di-Modell aligatora. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem skalis
sibirnaya Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 mas rict, ja byl neska odpoledne na otocku ve vidni pro hodinky, viz sekce pochlubte se, mohs jet se mnou
chacharoid Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 v tomhle vlákně nám pořád někdo něco dluží ;-)
skalis Odesláno 28. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 (upraveno) Prodejna Juwelier Haban-Bucherer, krasna z venku (pro opulentni nablyskanou Viden mam paradoxne vazne slabost). Je libo Pateky, nebo snad jen Rolexy? Chronomagoruv raj - second-hand Chronothek (tip od Martina z Oriosy). Hodinkovy orgasmus, puvodni Rolex Milgauss (moje oblibena verzi). Cena 23500 EUR. Krome poulicniho divadla jsem se kulturne saturoval v Albertine (zel mirny sprint, mel jsem na dve vybrany vystavy jen necelou hodinu casu). Tisky Alexe Katze (vazne velmi dobra expozice) a fotografie Heinricha Kühna z doby samotnych pocatku fotografovani. Pak jsem jeste zaskocil na pivo do uzasnyho American Baru Adolfa Loose. Objednavka:"Podavate to pivo i v pullitru?" (tocili do 0,2 l sklenice). Odpoved:"Ne, jen tohle." Ja na to:"Tak mi dejte tri." A co jsem si privezl domu? Naramek 78350/557 pro svoje hodinky. Tvarem krasne kopiruje Oyster pouzro, je solidni, ale zaroven velmi decentni a lehky (dute stredni dilky). Spona je klasicky plechova, ale kdyz ji milujes... Celkove jsem nadsenej, muj pocit z hodinek stoupl o 100 procent a jejich cena o 50 . Upraveno 28. srpna 2010 uživatelem skalis 2
tombed Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 Prodejna Juwelier Haban-Bucherer, krasna z venku (pro opulentni nablyskanou Viden mam paradoxne vazne slabost). taky taky, to bude tím čtyřsetletým souzněním, vždycky mám ve Vídni a Rakousku pocit, že jsem doma, ale je to takové to lepší doma Dotaz k hoďkám, nevšiml sis, jestli tam měli tam modré DJII a jestli jo, co na ně naživo říkáš a ten samý dotaz se týká PAM 359? Díky za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se