Návštěvník Kamil Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Tak proč já budu psát recenzi, když je napsaná. Díky NnG.
Arthur N. Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 z fotek Perrelet, naživo by to možná bylo jinak
honza71 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 - i když jsem ve většině kategorií dal hlas Perrelet, tak když jsem měl oboje hodinky v ruce, AN vyhrálo o prsa Jak si mohl ???
instant Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Presne tento model Perrelt som mal /ak nie aj prave konkretny kus :)/. Aka nahoda, laka ma ten model od AN, ale s bielym cifernikom a modrenymi rucickami. Tazko hodnotit, su to dve interpretacie tej iste temy, osobne by som na denne nosenie volil AN, ale v sutazi krasy /uzijuc kusturicovske: aaaaah, estetično.../ vitazi Perrelet po prvom kole technickym k.o...
NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Jak jsem psal výše, nějakou ošizenou sponu mají ty z Kamilových fotek. Asi ji zapomněli nazdobit uvnitř Přikládám foto té své...
honza71 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Mám u těch svých taky tu ''hezčí'' sponu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se