Gilius Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 HUF.... Tak snad hotovo Accutrone,jen Tě poprosím,dělej ty fotky menší......dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Pulsar P3 z roku 1973. Funkce: hodiny, minuty, vteřiny, datum, měsíc. Je to vlastně stejný typ, co sem dal accutron, akorát ve zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Já jsem tam měl ty Omegy. :-) HUF.... Tak snad hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Já jsem tam měl ty Omegy. :-) o těch vím,jenže jsi je měl v jednom příspěvku s LCD......nafoť je ještě jednou a samotné,prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Tak to byl asi tento obrázek. Omega LED z roku 1973, stejný modul jako měly Pulsary. Nařizování magnetem uloženým v pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 (upraveno) LED hodinky PHASAR 2000 Značku PHASAR 2000 používala v 70-tých létech na LED hodinky americká síť obchodů Sears Roebucks, Co. Hodinky ukazuji hodiny, minuty a sekundy. Upraveno 2. března 2010 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Digitální LED hodinky se v 70-tých létech vyraběly nejen na Západě, ale i v některých komunistických zemích. A to nejen v SSSR ( Elektronika) , ale i v Polsku (Unitra) a Bulharsku (Buletronic). Tento týden se mi podařilo sehnat bulharské Buletronic a to dokonce vč. originálního balení a účtenky. Hodinky byly v roce 1978 zakoupeny jako dárek k 70-tým narozeninám soudruha M.Čekovského. Celý nápis na víku hodinek zní : "70 let M.Čekovský od krajského výboru Komunistické strany Bulharska , město Radněvo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Koho zajímá podrobná historie prvních elektronických digitálních hodinek na světě, tak ji najde v posledním čísle časopisu Hodinky-Šperky. Upraveno 18. května 2010 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Koho zajímá podrobná historie prvních elektronických digitálních hodinek na světě, tak ji najde v posledním čísle časopisu Hodinky-Šperky. Hmmm, tohle je nádherné vlákno. Ten článek by mě zajímal moc. Ale k tomu časopisu se asi nedostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Hmmm, tohle je nádherné vlákno. Ten článek by mě zajímal moc. Ale k tomu časopisu se asi nedostanu. Jejich webovky jsou http://www.casopis-hodinky-sperky.cz/sekce/aktualni-cislo K dostání by měl být tento časopis normálně v trafice. Alespoň tedy předpokládám. Já ho mám předplacený a chodí mi přímo domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tak toto ma veľmi potešilo! Krásne hodinky! Radím medzi najlepšie správy dňa! Nejaké také hodinky si asi zoženiem. V 70. rokoch som ich strašne chcel, tak možno prišiel čas urobiť si radosť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Kolik je to stránek? A kolik obrázků? Koho zajímá podrobná historie prvních elektronických digitálních hodinek na světě, tak ji najde v posledním čísle časopisu Hodinky-Šperky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Kolik je to stránek? A kolik obrázků? stránky čtyři a obrázků víc jak deset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 stránky čtyři a obrázků víc jak deset. Ten článek mám slíbený, tak když ho neseženu, budu se muset po tom časopisu poohlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Malá ukázka z avizovaného článku. Schematické uspořádání prvních LED hodinek na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Už jsem ho koupil, super. Prostuduju to až po mistrovství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Článek už taky mám. To schémátko je moc pěkný. Kvalitní prácička - přes modul je ještě kryt:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Článek o historii LED hodinek je super a ten, co na něj navazuje, je také hodně zajímavý.Hamilton si střihnul ke 40. výročí model Pulsomatic (quartzky s rotorem za 995 EUR) a povedl se.Dále tam jsou fotky Rado Ceramica Digital Automatic a pak naprostá lahůdka od Ventury. To je fakt mazec! Parádní oblekovky (Jen těch 1.750 dolarů není úplně málo.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Dnešní přírustek do mé sbírky. LEDky z poloviny 70-tých let vyráběné pro německou firmu KIENZLE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Moooc pěkný. Vypadá to, že mají oproti osttním hodinkám z té doby o něco větší číslice, ne? Taky jsem koukal, že na eBay se dají koupit moderní LEDky, které vypadají dost podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se