Honza.manta Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Tak jsem si udělal radost a vykutal na EBAYi tyto skvosty a posílil domácí stádo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jo moc hezký, hlavně ty stříbrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jo moc hezký, hlavně ty stříbrný. Ty černý jsem kdysi dávno měl, ale odebraly se do chrononebe. Tak jsem si je z piety našel, no a při tom vyhledávání - ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Tak jsem si udělal radost a vykutal na EBAYi tyto skvosty a posílil domácí stádo. Můžeš sem dát fotku těch spodních hodinek ze zadu prosím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 To je vostrej materiál Napiš za par týdnů jestli ještě svítěj Ale některé digitouše ze 7Otek, co tu na ně koukam, jsou super, díky za vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Můžeš sem dát fotku těch spodních hodinek ze zadu prosím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Díky za uveřejnění fotky s pohledem na dno hodinek. Kdyby jsi je někdy prodával, tak bych měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Díky za uveřejnění fotky s pohledem na dno hodinek. Kdyby jsi je někdy prodával, tak bych měl zájem. Třeba se mi okoukají a když ne - dají se sehnat na EBAYi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2010 Nový přírůstek v mé sbírce. LED dámské hodinky z roku 1976 od americké firmy GRUEN. "C" náramek vyrobený ze masívního stříbra obsahuje kapsli s elektronickým modulem. Funkce modulu: hodiny, minuty a sekundy. Díky ojedinělému designu se jedná mezi sběrateli LED hodinek o velmi ceněný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Je to síce o mladších digi. ale je tam zopár pekných záberov. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Nový přírůstek v mé sbírce. LED dámské hodinky z roku 1976 od americké firmy GRUEN. "C" náramek vyrobený ze masívního stříbra obsahuje kapsli s elektronickým modulem. Funkce modulu: hodiny, minuty a sekundy. Díky ojedinělému designu se jedná mezi sběrateli LED hodinek o velmi ceněný kousek. Velmi příjemná záležitost, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Úžasné video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Tak jsem se stal majitelem východoněmeckých LED digitálek MBO. Bohužel po vložení baterií jen občas problikne světélko, ale nejdou. Rozebírat je do hloubky nemám odvahu. Nemáte někdo tip na někoho, kdo by je uměl opravit? Jsou v téměř dokonalém stavu, tak bych je rád měl i provozu schopné. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Tak jsem se stal majitelem východoněmeckých LED digitálek MBO. Bohužel po vložení baterií jen občas problikne světélko, ale nejdou. Rozebírat je do hloubky nemám odvahu. Nemáte někdo tip na někoho, kdo by je uměl opravit? Jsou v téměř dokonalém stavu, tak bych je rád měl i provozu schopné. Díky Casiotron by ti je mohl opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 (upraveno) Tak jsem se stal majitelem východoněmeckých LED digitálek MBO. Nechci vypadat jako trouba, ale MBO jsou fak z VÝCHODNÍHO německa? Já vždy myslel,že jde o hong kong, taiwan nebo něco takovýho. Ale když vidím ty německý popisky tak bych se přiklonil k západním němcům. Upraveno 21. června 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Ázie určitě ne. Jsou to západní Němci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Je to značka z Německa (západního) a stejně jako třeba u Meister Anker byly do hodinek používány moduly z celého světa, nejvíc Hong Kong, ale i švýcary, japan nebo německé. V několika typech LCD Meister Anker byly moduly z NDR, které bývaly v Ruhlách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 To je zajímavý, to s těmi moduly Ruhla. To jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 (upraveno) Tady jsou taky jedny retro LED digitálky...podle mě vypadají dobře, já osobně něco takového do budoucna plánuji koupit (doufám, že pouzdro je kov)...na klasické LCD digitálky jsou lidé vesměs zvyklí, ale LED digitálky, to je ještě úplně jiná old-school liga ...i když, samozřejmě ty opravdu staré ze 70-tých let jsou lepší, ale ty by mi bylo asi líto běžně nosit. A dají se v klidu koupit na Amazonu: http://www.amazon.co..._sim_sbs_misc_1 Těmto by podle mne slušel hlavně v místě napojení nějaký robustnější tah, ale to už by se dalo vyřešit. Upraveno 5. dubna 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 To je zajímavý, to s těmi moduly Ruhla. To jsem nevěděl. Moduly od firmy Ruhla se dělaly pouze pro LCD hodinky. LED hodinky dederóni nikdy nevyráběli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se