Přejít na obsah

LED digitálky ze 70-tých let

accutron

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Nový přírůstek v mé sbírce. LED dámské hodinky z roku 1976 od americké firmy GRUEN. "C" náramek vyrobený ze masívního stříbra obsahuje kapsli s elektronickým modulem. Funkce modulu: hodiny, minuty a sekundy. Díky ojedinělému designu se jedná mezi sběrateli LED hodinek o velmi ceněný kousek.

post-1228-016068600 1289148886.jpg

post-1228-020714300 1289148900.jpg

post-1228-054145900 1289148909.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Nový přírůstek v mé sbírce. LED dámské hodinky z roku 1976 od americké firmy GRUEN. "C" náramek vyrobený ze masívního stříbra obsahuje kapsli s elektronickým modulem. Funkce modulu: hodiny, minuty a sekundy. Díky ojedinělému designu se jedná mezi sběrateli LED hodinek o velmi ceněný kousek.

Velmi příjemná záležitost, gratuluji!
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak jsem se stal majitelem východoněmeckých LED digitálek MBO. Bohužel po vložení baterií jen občas problikne světélko, ale nejdou. Rozebírat je do hloubky nemám odvahu. Nemáte někdo tip na někoho, kdo by je uměl opravit? Jsou v téměř dokonalém stavu, tak bych je rád měl i provozu schopné. Díky

post-5320-006860200 1308668572.jpg

post-5320-083219600 1308668579.jpg

post-5320-077403000 1308668585.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se stal majitelem východoněmeckých LED digitálek MBO. Bohužel po vložení baterií jen občas problikne světélko, ale nejdou. Rozebírat je do hloubky nemám odvahu. Nemáte někdo tip na někoho, kdo by je uměl opravit? Jsou v téměř dokonalém stavu, tak bych je rád měl i provozu schopné. Díky

Casiotron by ti je mohl opravit.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se stal majitelem východoněmeckých LED digitálek MBO.

Nechci vypadat jako trouba, ale MBO jsou fak z VÝCHODNÍHO německa? Já vždy myslel,že jde o hong kong, taiwan nebo něco takovýho. Ale když vidím ty německý popisky tak bych se přiklonil k západním němcům.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Je to značka z Německa (západního) a stejně jako třeba u Meister Anker byly do hodinek používány moduly z celého světa, nejvíc Hong Kong, ale i švýcary, japan nebo německé. V několika typech LCD Meister Anker byly moduly z NDR, které bývaly v Ruhlách.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Chilliluk

Tady jsou taky jedny retro LED digitálky...podle mě vypadají dobře, já osobně něco takového do budoucna plánuji koupit (doufám, že pouzdro je kov)...na klasické LCD digitálky jsou lidé vesměs zvyklí, ale LED digitálky, to je ještě úplně jiná old-school ligaPosted Image ...i když, samozřejmě ty opravdu staré ze 70-tých let jsou lepší, ale ty by mi bylo asi líto běžně nosit.

post-12565-098233900 1333654874.jpg

A dají se v klidu koupit na Amazonu:

http://www.amazon.co..._sim_sbs_misc_1

Těmto by podle mne slušel hlavně v místě napojení nějaký robustnější tah, ale to už by se dalo vyřešit.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...