Varadero Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Zdravim vsechny. Letos budu mit kulate narozeniny a manzelka se me zeptala co bych si pral. Tak jsem ji pochopitelne rekl hodinky. Po jejim vyrazu, ze uz jich mam snad dost, jsem preci jenom usoudil, ze ma asi pravdu, ale i kdyz ..... Premyslel jsem jake by se mi jeste hodily. Mam diversky, pilotky, outdoorove i nejake Quartzy. A tak me po usilovnem premysleni napadli nejake oblekovky. Urcite na kozenem tahu. Spise hnedem,ale muze byt i cerny. Muze byt i bily cifernik. Spise nejake vetsi. Limit 30-100tis. Nevim jestli je to dost nebo malo. Nebranim se i pouzitym v dobrem stavu. IWC od Mrakodrapa jsou pekne, ale takhle rychle to nespiskam. Poradite mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 mrakodrapovo IWC je naprosta bomba a cena je myslim velice dobra, staci porovnat s ebay... za jak dlouho mas narozeniny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 mrakodrapovo IWC je naprosta bomba a cena je myslim velice dobra, staci porovnat s ebay... za jak dlouho mas narozeniny? v srpnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 já bych taky neváhal s tímhle limitem... když se zamyslíš, tak splňujou všechno co jsi psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 (upraveno) já bych taky neváhal s tímhle limitem... když se zamyslíš, tak splňujou všechno co jsi psal... Ja vim, ze splnuji. To mi ale chce koupit ona a nedam to takhle rychle dohromady. On tam ma limitovanou dobu nabidky. Chce mi to koupit az k narozeninam. Drive mi to neda. Dovedes si predstavit takovehle hodinky doma a nenosit je? Upraveno 9. února 2010 uživatelem Varadero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Třeba do srpna zapomeneš na to, že je doma máš a to bude potom překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 .... Chce mi to koupit az k narozeninam. Drive mi to neda. .... Nesmíš to vzdát, musíš pořád ''otravovat''. Já tady tuhle řešil narozeninový potápky a taky je mám až v srpnu. Manželka nejdřív říkala to samé, co tvoje. Dostaneš je až k narozeninám. Ale když každej večer listuju katalogy a zasněně vzdychám, tak teď v neděli povídá. No tak si je kup, vždyť peníze na to máme. Ale já si užívám hodinkové SM a trochu to odkládám, abych se neukvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se