quest987 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Zdravim, přemejšlel jsem nad tím,že bych si z hodinek odstranil lupu z datumoveho okenka.Mam Certiny ds type ,skličko mají safirove. Zkoušel to někdo?Prosím poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Zkoušel. Novou lunetu jsem pak sháněl asi půl roku. ale vážně- někde je tu popsaný postup. A ze safíru to půjde snad docela snadno, jestli si to trochu pamatuju, jde to nějak na principu rozdílných teplot a opatrně odštípnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Nejake navody najdes na tady a tady. Ale zvaz to. Jestli ta lupa funguje tak jak ma, tak bych ji neodstranoval. Hrozne se mi libi hra svetla na ni, kterou Ti ploche sklo bez kyklopa nabidnout nedokaze. A k tem odkazum, rve mi srdce, kdyz vidim ty modifikovane rolady bez zvetsovaci lupy. Jednak je ta datumka drobna a jednak tim ty hodinky prichazi o jeden z nosnych designovych rysu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Tady máš videonávod: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Něco dalšího tady: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=873784 a tady: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=2155414 Citace: I was able to remove the cyclops on my 8926 with a lighter and a razor blade. First, I held the watch with the crystal facing the ground; then using the lighter, I held the top of the flame up to the cyclops for about 5 seconds. Next, I set the watch down on my workbench and slid the razor blade underneath the edge of the cyclops. The cyclops immediately popped off in one piece! Finally, I used a little bit of non-acetone nail polish to remove the remaining glue from the crystal. I was amazed at how well this method worked for me. __________________ -Matt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 mno vypada to ,docela jednoduse,ale nerad bych to nejak podelal,nedej buh poskrabal sklicko nebo lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se