railmaster Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 K tomu co-axialu. Jeho zavedenie neznamená automaticky väčšiu presnosť oproti švajč. kotvovému kroku, ale hlavne predĺženie intervalu medzi servisnými úkonmi a menšie opotrebovanie súčiastok. To ale v podstate znamená, že co-ax. hodinky by mali ísť presne dlhšie obdobie ako hodinky s klasickým krokom. To Georgez: vitaj v Omega klube.
georgez Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 railmaster napsal: ...To Georgez: vitaj v Omega klube. Dekuji. Dlouho jsem se na tenhle okamzik tesil.
Josef01 Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Taky se chystám koupit Seamaster, rád bych do 25 tisíc, zkusím štěstí na ebay, pokud to bude mimo EU, tak musí být holt cena nižší, uvidíme, nabídek je tam kupodivu dost v této cenové relaci.
mmako Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Gratuluji k nákupu i k úmyslu nakoupit, vítejte v "bond klubu" :-) K tématu mohu dodat, že v Dubaji na letišti se nákup nevyplatí, cenovky odpovídají cca Dušákovi po slevě, asi se tu něco ještě usmlouvá, ale taková výhra to zase není. Ale zase vidět naživo pár pěkných kousků UN, vedle dvoje JLC Reverso a tři metry dlouhý pult rolexek :-) Co tady jiného. Utíkám ke gatu, jestli tady něco koupím, manželka mě zabije....
Josef01 Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Mě by se líbily tyhle, ale to bude jiná cenová relace, takže se spokojím s 300 M CHRONOMETER
ricous Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Josef01 napsal: Mě by se líbily tyhle, ale to bude jiná cenová relace, takže se spokojím s 300 M CHRONOMETER Nemusela by to být zase tak jiná cenová relace - tohle (GMT) byly moje první "pořádné" hodinky tady na fóru, a po ose Cyber - Ypo se ke mně dostaly za krásných 29k. Upraveno 17. února 2010 uživatelem ricous
Josef01 Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Na eBay y ceny jsou občas nic moc a počítám, že tyhle vyšplhají tak na 1900 USD, tedy při dnešním kurzu nic moc. Já bych chtěl zůstat za použité kolem 1300 USD, protože nové se seženou za 2000 USD. No uvidíme, občas na eBay dají lidi za hodinky až moc.
georgez Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Tak uz jsou doma krasavci. Konecne verejne diky clenovi lastam. Dalsi fotky az bude cas... Radost velika. Krabicka je dobita, nemate nekdo plonkovni? Diky.
nAscA Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Gratuluji, moje je ve stavu hodne podobnem. Nechapu, jak ji nekdo mohl tak dobit
georgez Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) nAscA napsal: Gratuluji, moje je ve stavu hodne podobnem. Nechapu, jak ji nekdo mohl tak dobit Diky. Tomu ja taky nerozumim. Ale hlavni je, ze hodinky jsou ve stavu PERFEKTNIM! Krabicku na ruce nosit nebudu Upraveno 18. února 2010 uživatelem georgez
Jarett Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 georgez napsal: Diky. Tomu ja taky nerozumim. Ale hlavni je, ze hodinky jsou ve stavu PERFEKTNIM! Krabicku na ruce nosit nebudu krabice ? ... to je jasné, předchozí majitel nenosil hodinky poněvadž je měl furt v boxu ... jen ji několikrát denně otevíral a zavíral, aby se pokochal ...
lastam Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 georgez napsal: Tak uz jsou doma krasavci. Konecne verejne diky clenovi lastam. Dalsi fotky az bude cas... Radost velika. Krabicka je dobita, nemate nekdo plonkovni? Diky. tak at slouzi!!! jako tu krabicku jsem taky nechapal, takhle jsem ji proste dostal... kdyz jsem ji videl prvne taky me to vydesilo ale po zkouseni hodinek mi krabicka byla ukradena...
lastam Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) Jarett napsal: krabice ? ... to je jasné, předchozí majitel nenosil hodinky poněvadž je měl furt v boxu ... jen ji několikrát denně otevíral a zavíral, aby se pokochal ... to spíš před předchozí majitel, ten tu krabičku hodně vošmatával Upraveno 21. února 2010 uživatelem lastam
Jay Doll Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 lastam napsal: to spíš před předchozí majitel, ten tu krabičku hodně vošmatával No podle té fotky to spíš vypadá, že to vošmatával se šmirglem v ruce
Jarett Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Viděl jsem již několik boxů v takovémto stavu a myslím, že by klucí v Omeze měli cosi zlepšit ....
lastam Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Jarett napsal: Viděl jsem již několik boxů v takovémto stavu a myslím, že by klucí v Omeze měli cosi zlepšit .... no mě přijde, že ty starý krabice snad nejsou ani kožený, ale nějaká koženka co se hodně ráda loupe, ty nový krabice už možná z kůže budou, každopádně to u hodinek takové značky trošku zamrzí, že krabička stojí za pytel
georgez Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 lastam napsal: no mě přijde, že ty starý krabice snad nejsou ani kožený, ale nějaká koženka co se hodně ráda loupe, ty nový krabice už možná z kůže budou, každopádně to u hodinek takové značky trošku zamrzí, že krabička stojí za pytel Krabicku teda delavali dost forove. Aby se to takhle vydrolilo...to Omega slapla vedle. Nastesti zazemi tady na foru je uzasne a uz se ke mne pomalu ale jiste riti nova krabicka, novejsiho vydani = nedrolici "kuze". Diky Cyber!
georgez Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Panove odbornici, jeste dotaz. Hodinky budou muset projit zvetsenim tahu o minimalne jeden clanek...takze, je vhodne se do toho poustet sam nebo se radeji sverit do pece odborniku. Nejschudnejsi pro me je Brno - Oriosa? Budou ochotni mi to "natahnout"? Pripadne mel bych hodinky nechat projit nejakou vstupni prohlidkou? Vsiml jsem si, ze predchozi majitel je rozebiral na nafoceni strojku, coz je moc pekny, ale nebude nutny treba pretesneni? Diky za rady..
Jarett Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 georgez napsal: Panove odbornici, jeste dotaz. Hodinky budou muset projit zvetsenim tahu o minimalne jeden clanek...takze, je vhodne se do toho poustet sam nebo se radeji sverit do pece odborniku. Nejschudnejsi pro me je Brno - Oriosa? Budou ochotni mi to "natahnout"? Pripadne mel bych hodinky nechat projit nejakou vstupni prohlidkou? Vsiml jsem si, ze predchozi majitel je rozebiral na nafoceni strojku, coz je moc pekny, ale nebude nutny treba pretesneni? Diky za rady.. Nechal bych si udělat zkoušku těsnosti ... prodloužení tahu vyjde tak na 100,- ... já by posledně u Hanáka a vše rychle a v pohodě
georgez Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Jarett napsal: Nechal bych si udělat zkoušku těsnosti ... prodloužení tahu vyjde tak na 100,- ... já by posledně u Hanáka a vše rychle a v pohodě Takze radeji Hanak? Zkouska tesnosti bude jiste taky zpoplatnena. Vime kolik zhruba? Diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se