Přejít na obsah

Novinky na legowatches

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 211
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník salamio
to Salamino: a co Darth Vader edice - společenské hodinky se silným příběhem :-) ?

Však k tomu se taky dostanem. Nemůžu vám tady šoupnout všechny hodinky najednou, to byste si toho potom pacholci nevážili! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio
Bylo to asi 20-30 kousků různých panáčků, takový větší "village people". Klasická sběratelská akcička - prodává se to v neprůhledným pytlíčku.

...Moc bych to chtěl, hlavně pračlověka, ten je boží...

Něco jako číslo 1 na obrázku? To ale ovšem jeden zdejší člen :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Tohle? A proč si to nekoupíš? Taky už k vám Provident nechce chodit, jako k nám?

jo - to je přesně ono - sežeň mi to za 1500 a já ti koupím novou gumičku do drdólu :)

Upraveno uživatelem SukHoi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
to je vono, pračlověk, dummie a cheerleader, ty chci...

Panáčky beru taky - kde jsou k dostání ?

Ještě nikde, bude to až v polovině roku. Odhadovaná cena za pytlíček je $2, takže u nás bych to tipoval na nějakých 59,? Kč, jestli ne víc :).

Bude to blindbox ? člověk neví, jaká figurka v pytlíčku je.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

BTW, musíte uznat, že takové nadšení z nových hodinek, které ještě ani nejsou na trhu, má málokdo! (Radši to sem dávám jako obrázek, aby se toho polovina nevyfiltrovala :)).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
jo - to je přesně ono - sežeň mi to za 1500 a já ti koupím novou gumičku do drdólu :)

Tak to asi nepůjde, ale pod dva bych se možná dostat mohl. Popiš mi blíže tu gumičku, ať mám nějakou motivaci!

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Tak to asi nepůjde, ale pod dva bych se možná dostat mohl. Jestli by ti teda nevadily trochu netradiční přelepky na krabici. Popiš mi blíže tu gumičku, ať mám nějakou motivaci!

dvojčička je fér - gumičku na rovinu vymyšlenou nemám, ale mohl bych ustřihnout větší část z arousera - co ty na to ? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
dvojčička je fér - gumičku na rovinu vymyšlenou nemám, ale mohl bych ustřihnout větší část z arousera - co ty na to ? :)

To je nahouno, na vlasech moc klouže. Tak nic, kup si tu loď v krámu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Na výslovné přání jednoho místního opilce sem dávám tyto nádherné hodinky s decentním černo-červeno-šedým tahem.

Je to kus z řady Star Wars, konkrétně časomíra Dartha Vadera zo roku 2007. S řadou mělo Lego při přemítání o případné výrobě velké vnitřní problémy a diskuse: je to totiž poprvé, co se na výrobku Lego objevilo slovo War.

Nicméně zpět k hodinkám: dle bonusové figurky je tento kus zjevným pendantem pro majitele instalatérských taliánů, s nimiž jsou spojovány podobné vlastnosti jako s figurkou.

Hodinky jsou tentokrát poněkud dražší: nechají se sehnat za cca $30.

w005.jpg

Zejména při náročných akcích, jako je třeba transformace, je nutné znát přesný čas.

7251-1.jpg

Obrázky jsou opět z externího úložiště www.bricklink.com.

Odkaz ke komentáři

On ten odklon lega od usměvavých panáčků je v čase vidět... najednou jsou tady nejen šklebící se drsňáci se zarostlou tváří, ale i vyloženě záprné postavy.

Nechuť vyrábět zbraně vede k tomu, že postavičky mají legrační mečíky, lasery atd...

Ale jak zak kloukám, ten cowboy má snad revolvery? Že by další posun.

No paráda, třeba se dočkáme pěknýho lega WWI. Už mě nabaví stavět letadýlko rudýho barona z běžných dostupných kostek...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...