Přejít na obsah

Rad bych se stal moderatorem

Doporučené příspěvky

No vidíš, tak mám černý petra já, to jsem přehlídnul, jelikož jsem samozřejmě čuměl jenom na to ce je v nabídce. Jsem klasický příklad toho jak špatně to dneska funguje, dříve si každý než něco napsal všechno pročetl, dneska se nejdříve ptá a pak čte. Jsme asi už moc rozmazlený. Sypu si popel na hlavu a jdu se zapsat do Codyho vlákna hříchů na chronomagu. Grgu na nás! Děkuji za upozornění :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 206
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Příteli, jsem sice trochu mimo téma, protože ti nebudu ve stručnosti nic vysvětlovat, ale pokusím se ti poradit. Vezmi tohle fórum od začátku a pročti takový ty "masitý" vlákna. Tak ty informace všechny najdeš.

Dále tě ještě varuji před tím, aby sis nechával něco od někoho vysvětlovat, mohl by se ti to pokusit vysvětlit (náhodou) třeba zrovna ten největší debil. :thumbsdown_anim:

Mačkám stopky a čekám, kdo to sem první napíše........ :thumbsup_anim:

Vzhledem k tomu že vláken jsou tisíce ... mohl by jsi mě na nějaké "masité" nasměrovat? Pročítat je všechny bohužel není v mích možnostech.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu že vláken jsou tisíce ... mohl by jsi mě na nějaké "masité" nasměrovat? Pročítat je všechny bohužel není v mích možnostech.

Musis se nasmerovat sam. Hledej podle sekci a nazvy vlaken Ti napovi. Nikdo Te nenuti to procist za vikend, casu mas dost. A ver mi, ze po nejakem case procitani fora budes mit o dost vetsi prehled. Tezko Ti nekdo naserviruje, co si mas kde cist, to je na Tobe.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...