atim Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 No vidíš, tak mám černý petra já, to jsem přehlídnul, jelikož jsem samozřejmě čuměl jenom na to ce je v nabídce. Jsem klasický příklad toho jak špatně to dneska funguje, dříve si každý než něco napsal všechno pročetl, dneska se nejdříve ptá a pak čte. Jsme asi už moc rozmazlený. Sypu si popel na hlavu a jdu se zapsat do Codyho vlákna hříchů na chronomagu. Grgu na nás! Děkuji za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 vidis, kdybych byl mod, tak napisu denverovi SZ a vas dva stary harcovniky promazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 vidis, kdybych byl mod, tak napisu denverovi SZ a vas dva stary harcovniky promazu Honzo, zaloz si anketu a pak napis Kamilovi. Ja Ti hlas dam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 to ja neumim, takovy umaky, zakladat anketu a tak ale mrkni za chvili do sekce pochlubte se, opet mi dosla nova hracka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Hodinkovej vkus máš sice otřesnej , ale jinak dobrý. Tož se nauč zakládat ankety a pak s chutí do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Příteli, jsem sice trochu mimo téma, protože ti nebudu ve stručnosti nic vysvětlovat, ale pokusím se ti poradit. Vezmi tohle fórum od začátku a pročti takový ty "masitý" vlákna. Tak ty informace všechny najdeš. Dále tě ještě varuji před tím, aby sis nechával něco od někoho vysvětlovat, mohl by se ti to pokusit vysvětlit (náhodou) třeba zrovna ten největší debil. Mačkám stopky a čekám, kdo to sem první napíše........ Vzhledem k tomu že vláken jsou tisíce ... mohl by jsi mě na nějaké "masité" nasměrovat? Pročítat je všechny bohužel není v mích možnostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Vzhledem k tomu že vláken jsou tisíce ... mohl by jsi mě na nějaké "masité" nasměrovat? Pročítat je všechny bohužel není v mích možnostech. Musis se nasmerovat sam. Hledej podle sekci a nazvy vlaken Ti napovi. Nikdo Te nenuti to procist za vikend, casu mas dost. A ver mi, ze po nejakem case procitani fora budes mit o dost vetsi prehled. Tezko Ti nekdo naserviruje, co si mas kde cist, to je na Tobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se