filo-boxer Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 ZAJÍMALO BY MĚ KOLIK JE TU SKUTEČNĚ NEAKTIVNÍCH ČLENŮ - PODLE RŮZNÝCH HLASOVANÍ TO VYPADÁ TAK NA 10000 AŽ 10500 - TO JE POMĚRNĚ DOST HODNĚ NA TO, ŽE SE NEDOKÁŽEME DOHODNOUT TAK ŽE KLIKEJTE VY JENŽ TU NEJSTE
little_w Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 chtel jsem rict brachovi, ktery je dlouholety pasivni clen - registrovany, ale 0 prispevku - aby kliknul, ale stejne nema kam
filo-boxer Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 chtel jsem rict brachovi, ktery je dlouholety pasivni clen - registrovany, ale 0 prispevku - aby kliknul, ale stejne nema kam Jo, jsem debil, nějak mi to s tou anketou neklaplo. Tak ať se každý neaktivní vyjádří, prosím.
lorch Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Jo, jsem debil, nějak mi to s tou anketou neklaplo. Tak ať se každý neaktivní vyjádří, prosím. Tak já je hlásím jako první, i když už mám 50 příspěvků.
filo-boxer Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Tak já je hlásím jako první, i když už mám 50 příspěvků. Teď už jsi aktivní, takže prosím jeden klik zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27012&hl=
Cin Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Teď už jsi aktivní, takže prosím jeden klik zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27012&hl= Protestuji, toto je záměrná provokace nás neaktivních!
filo-boxer Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Protestuji, toto je záměrná provokace nás neaktivních! HA! Další odhalený! Klikání už funguje, takže buď si klikni zde, že jsi neaktivní nebo zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27012&hl= že jsi aktivní. Jinak v tom bude bordel.
Cin Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 HA! Další odhalený! Klikání už funguje, takže buď si klikni zde, že jsi neaktivní nebo zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27012&hl= že jsi aktivní. Jinak v tom bude bordel. ...no teď už musím, mezi neaktivní ultras se stejně nemůžu vrátit. To pohrdání bych nesnes.
Zibesoni Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 To je jak za mého mládí na vojně : KDO TU NENÍ AŤ SE PŘIHLÁSÍ !!!
Uwe.T Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 To je jak za mého mládí na vojně : KDO TU NENÍ AŤ SE PŘIHLÁSÍ !!! jááááááááá tu nejsem
filo-boxer Odesláno 20. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Zatím jenom deset neaktivních? Chronomag psal, že je tady 6100 členů bez jediného příspěvku. Tímto tedy vyzývám všechny neaktivní členy aby se aktivně zapojili do klikání!
Jo.hny Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 už jsem se připsal ale jestli to přejmenuješ na vlákno pro podporu Dr. Parůbka, tak se budu chtít odkliknout!
224477 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 ja tu som len mlcat je zlato a o hodinkach toho vela neviem
maranatha Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Ja tu chodím už roky, vlastne by som mal byť "starý" člen, ale len si čítam. "Poriadnu" registráciu mám len nedávno, už som mal v minulosti, ale som zabudol meno a heslo.
Cin Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Ja tu chodím už roky, vlastne by som mal byť "starý" člen, ale len si čítam. "Poriadnu" registráciu mám len nedávno, už som mal v minulosti, ale som zabudol meno a heslo. "Jen sedím....a dívám se" "GENIÁLNÍ!"
ron Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Zatím jenom deset neaktivních? Chronomag psal, že je tady 6100 členů bez jediného příspěvku. Já taky moc nepřispívám, spíš čtu a pozoruji, někdy je to lepší
BBeginner Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Čítam pravidelne , vstrebavam informacie + skvele sa bavim vdaka inteligentnemu humoru většiny aktivnych členov ..neprispievam , lebo sa necitim natolko fundovany , tak nechcem byt za Kařízka( ekvivalent neslusneho vyrazu) ,ale časom to snad bude lepsie .. Boh a chronomag pomahaj ..Moja osobna pasivita ma štve v momente ked by som napriklad r?d niečo predal , vymenil .. Na druhej strane kvoli tomu nebudem pisat prispevky typu ---lol,,chichi,,cool,,ok,,hmmm,,atd-- Každopadne chronomag ŽERIEM . Upraveno 17. března 2012 uživatelem BBeginner
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se