Přejít na obsah

50 hlasů

1. 1. NEJSEM TADY :-9

• KLIK
      50

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

ZAJÍMALO BY MĚ KOLIK JE TU SKUTEČNĚ NEAKTIVNÍCH ČLENŮ - PODLE RŮZNÝCH HLASOVANÍ TO VYPADÁ TAK NA 10000 AŽ 10500 - TO JE POMĚRNĚ DOST HODNĚ NA TO, ŽE SE NEDOKÁŽEME DOHODNOUT :D

TAK ŽE KLIKEJTE VY JENŽ TU NEJSTE :)

Odesláno
chtel jsem rict brachovi, ktery je dlouholety pasivni clen - registrovany, ale 0 prispevku - aby kliknul, ale stejne nema kam :)

Jo, jsem debil, nějak mi to s tou anketou neklaplo. Tak ať se každý neaktivní vyjádří, prosím.

Odesláno
Jo, jsem debil, nějak mi to s tou anketou neklaplo. Tak ať se každý neaktivní vyjádří, prosím.

Tak já je hlásím jako první, i když už mám 50 příspěvků.

Odesláno
:tank:

To je jak za mého mládí na vojně : KDO TU NENÍ AŤ SE PŘIHLÁSÍ !!!

:tank:

jááááááááá tu nejsem

• po 2 týdnech...
Odesláno
:D už jsem se připsal :D ale jestli to přejmenuješ na vlákno pro podporu Dr. Parůbka, tak se budu chtít odkliknout! ;) :D
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
Ja tu chodím už roky, vlastne by som mal byť "starý" člen, ale len si čítam.

"Poriadnu" registráciu mám len nedávno, už som mal v minulosti, ale som zabudol meno a heslo.

"Jen sedím....a dívám se"

"GENIÁLNÍ!"

Odesláno

Zatím jenom deset neaktivních? Chronomag psal, že je tady 6100 členů bez jediného příspěvku.

Já taky moc nepřispívám, spíš čtu a pozoruji, někdy je to lepší :guiltysmiley:

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Čítam pravidelne , vstrebavam informacie + skvele sa bavim vdaka inteligentnemu humoru většiny aktivnych členov ..neprispievam , lebo sa necitim natolko fundovany , tak nechcem byt za Kařízka( ekvivalent neslusneho vyrazu) ,ale časom to snad bude lepsie .. Boh a chronomag pomahaj ..Moja osobna pasivita ma štve v momente ked by som napriklad r?d niečo predal , vymenil .. Na druhej strane kvoli tomu nebudem pisat prispevky typu ---lol,,chichi,,cool,,ok,,hmmm,,atd-- Každopadne chronomag ŽERIEM .

Upraveno uživatelem BBeginner

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...