MarcelG Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Takže sem přidám pár dalších fotek, jak jsem slíbil v tomhle vlákne. Tož se kochejte
Yvaine Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Cena jak jsem koukal celkem příznivá, neměl bys prosím tě fotku jak svítí? Děkuji.
MarcelG Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Cena jak jsem koukal celkem příznivá, neměl bys prosím tě fotku jak svítí? Děkuji. "svítíci" fotečku dodám !
foxik28 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 "svítíci" fotečku dodám ! Moc pěkný kousek klidně bych se nechal nalomit ke koupi
skalis Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Super. Fakt se mi libi! To brouseny pouzdro vypada vazne dobre a diky tem nozkam bude asi i dobre sedet na ruce. Co luneta, aretuje se po minute nebo pulminute, ma prijemny chod? Libi se mi i dynko s hezky vyvedenou gravirkou a z cirefniku uz nekouka ten novozelandskej cert . Myslim, ze timto prekrocily stin panerai, protoze tenhle model nabizi vlastni design pro milovniky polstarkovyho pouzdra.
MarcelG Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Super. Fakt se mi libi! To brouseny pouzdro vypada vazne dobre a diky tem nozkam bude asi i dobre sedet na ruce. Co luneta, aretuje se po minute nebo pulminute, ma prijemny chod? Libi se mi i dynko s hezky vyvedenou gravirkou a z cirefniku uz nekouka ten novozelandskej cert . Myslim, ze timto prekrocily stin panerai, protoze tenhle model nabizi vlastni design pro milovniky polstarkovyho pouzdra. Máš pravdu, na ruce sedí moc příjemně!Luneta se aretuje po půlminutě,jde tak akorát, když se ale zatlačí směrek pouzdru,jde z tuha,když se jen s ní točí,kliká lehce a velmi příjemně.
MarcelG Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2010 ještě na ruce a ten přibalený gumový řemen
Apep Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Taky se mi moc tyto hodinky líbí Že je v nich stejná Miyota jako v MPM Sport, to jen dokládá, že to v Aucklandu taky kompletují z dílů od dodavatelů, na svých stránkách (http://www.magrette.com/the-timepieces.php) oni říkají, že z několika vybraných zemí, neříkají z kterých, nicméně to je snad to jediné, co mají s MPM tak trochu společného, o něčem vypovídají i jejich ceny (určitě i podle typu strojku - používají i Etu) i to, že jejich produkce nepřekročí od jednoho typu 500 ks. To gravírování maorskými motivy se mi taky líbí (na některých typech se to může zdát i přeplácané, ale mně by to nevadilo, jistě i s ohledem na to jsou některé ceny i v řádů tisíců US dolarů . Pro Nový Zealand jsem měl vždycky velkou slabost a tahle upoutávka od MarcelaG mě uchvátila. I když sestavované od různých dodavatelů dílů, tak jsou v nabídce velmi osobití. Upřímně Ti k těmto hodinkám gratuluju a díky za upoutávku Edit: Omluva za mírný OT - Tvá galerie je pro Magrette Moana Pacific Diver, já vím ... Upraveno 19. února 2010 uživatelem Apep
MarcelG Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Tak sem přidám ještě jednu fotečku - portrétní fajnovku
kraxxus Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Tak sem přidám ještě jednu fotečku - portrétní fajnovku Mě se potápky obecně moc nelíbí, ale tyhle jsou první, do kterých bych klidně šel A ty Regattare, které si tu nedávno prodával a já to jaksi prospal mě straší doteď Ty jsou fakt parádní! Gratuluju k novýmu kousku
Tomak Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Moc krásný hodinky, a hlavně v místních končinách velice originální.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se