Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super. Fakt se mi libi! To brouseny pouzdro vypada vazne dobre a diky tem nozkam bude asi i dobre sedet na ruce. Co luneta, aretuje se po minute nebo pulminute, ma prijemny chod? Libi se mi i dynko s hezky vyvedenou gravirkou a z cirefniku uz nekouka ten novozelandskej cert :). Myslim, ze timto prekrocily stin panerai, protoze tenhle model nabizi vlastni design pro milovniky polstarkovyho pouzdra.

Odesláno
Super. Fakt se mi libi! To brouseny pouzdro vypada vazne dobre a diky tem nozkam bude asi i dobre sedet na ruce. Co luneta, aretuje se po minute nebo pulminute, ma prijemny chod? Libi se mi i dynko s hezky vyvedenou gravirkou a z cirefniku uz nekouka ten novozelandskej cert :). Myslim, ze timto prekrocily stin panerai, protoze tenhle model nabizi vlastni design pro milovniky polstarkovyho pouzdra.

Máš pravdu, na ruce sedí moc příjemně!Luneta se aretuje po půlminutě,jde tak akorát, když se ale zatlačí směrek pouzdru,jde z tuha,když se jen s ní točí,kliká lehce a velmi příjemně.

Odesláno (upraveno)

Taky se mi moc tyto hodinky líbí :) Že je v nich stejná Miyota jako v MPM Sport, to jen dokládá, že to v Aucklandu taky kompletují z dílů od dodavatelů, na svých stránkách (http://www.magrette.com/the-timepieces.php) oni říkají, že z několika vybraných zemí, neříkají z kterých, nicméně to je snad to jediné, co mají s MPM tak trochu společného, o něčem vypovídají i jejich ceny (určitě i podle typu strojku - používají i Etu) i to, že jejich produkce nepřekročí od jednoho typu 500 ks. To gravírování maorskými motivy se mi taky líbí (na některých typech se to může zdát i přeplácané, ale mně by to nevadilo, jistě i s ohledem na to jsou některé ceny i v řádů tisíců US dolarů :). Pro Nový Zealand jsem měl vždycky velkou slabost a tahle upoutávka od MarcelaG mě uchvátila. I když sestavované od různých dodavatelů dílů, tak jsou v nabídce velmi osobití. Upřímně Ti k těmto hodinkám gratuluju a díky za upoutávku :)

Edit: Omluva za mírný OT - Tvá galerie je pro Magrette Moana Pacific Diver, já vím ... :)

post-3657-1266594778.jpg

post-3657-1266594894.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno
Tak sem přidám ještě jednu fotečku - portrétní fajnovku :D

Mě se potápky obecně moc nelíbí, ale tyhle jsou první, do kterých bych klidně šel B)

A ty Regattare, které si tu nedávno prodával a já to jaksi prospal mě straší doteď :suicide_anim: Ty jsou fakt parádní!

Gratuluju k novýmu kousku

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...