Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím "chronomagoři", měl bych prosbu o pomoc s výběrem. Celkem dost mě oslovily následující hodinky. Máte s nimi někdo zkušenost nebo máte nějaký jiný návrh v podobné cenové relaci a podobném duchu? Díky za pomoc

post-4411-1266607318.jpg

Upraveno uživatelem Vlastimil Talanda
Odesláno

Moc pekny Vlasto, taky jsem je chtel, ale myslim ze je delaji jen s pruhledem dole coz me odradilo, ale az si je koupis tak se koukej pochlubit ;)

Odesláno
Moc pekny Vlasto, taky jsem je chtel, ale myslim ze je delaji jen s pruhledem dole coz me odradilo, ale az si je koupis tak se koukej pochlubit ;)

ahoj, díky. No uvidíme. Mám asi tradiční boj být rozumný a neutrácet vs sakra já je chci :-))))

Návštěvník Tada
Odesláno

Ber je, Longines chronografy ve vintage stylu fakt umí, nebál bych se na nich ničeho.

Odesláno

mel jsem je na paroure a jsou to moc hezke hodinky - nakonec jsem je navzal proto, ze ja vintage styl neumim moc nosit - prijde mi to ke me jaksi nepatricne. kazdopadne pred tim, nez koupis treba nekde na netu rozhodne je vyzkousej na ruce - na zivo vypadaji opravdu trochu jinak nez na fotce, jak rikam pro me az moc vintage....

Odesláno
myslim ze je delaji jen s pruhledem dole coz me odradilo, ale az si je koupis tak se koukej pochlubit ;)

Černá jim myslím sluší víc. A dýnko je plné. Dle mě hodně povedené Lonžíny.

post-1097-1266611792.jpg

post-1097-1266611808.jpg

Odesláno
Černá jim myslím sluší víc. A dýnko je plné. Dle mě hodně povedené Lonžíny.

chtel jsem napsat to same, ale nemel jsem fotku. je to tak. v cerne jsou z nich najednou neobycejne smrncovni hodinky.

Odesláno

Mrkni ještě na tohle.

Před týden jsem si pořídil ty reedici těchto tmavých Glycine. dělají je ještě ve světlé a modré variantě. Naprostá spokojenost.

post-7496-1266615313.jpg

post-7496-1266615321.jpg

Odesláno
jen s pruhledem dole coz me odradilo...

Když je tu příležitost, chtěl bych se zeptat - ten průhled dole vs. plné dýnko, berete to jen z estetického hlediska, eventuálně tradice, anebo jsou i při běžném nošení praktické důvody pro to plné dýnko? Díky za postřehy/zkušenosti.

Odesláno (upraveno)
Když je tu příležitost, chtěl bych se zeptat - ten průhled dole vs. plné dýnko, berete to jen z estetického hlediska, eventuálně tradice, anebo jsou i při běžném nošení praktické důvody pro to plné dýnko? Díky za postřehy/zkušenosti.

asi to bude u ruznych hodinek a u ruznych lidi ruzne. treba u potapek bych bral plne dynko jako normu. sklo je ulet. u ostatnich je to asi na vkusu. konkretne u techto longinesek bych to ja osobne videl jako tradici. krome toho plne dynko byva vdecny prostor pro logo serie ci nejake jine hezke gravirovani, dle fantazie vyrobce, ne? ;)

edit: P.S.: jinak me longinesky zajimaji cim dal vic. objednal jsem si katalog. ;)

Upraveno uživatelem little_w

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...