Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem úspěšně překlenul svou první třicítku a decentně ji oslavil.

Narodila se nám druhá dcerka, stavíme domek, protože v panelovém bytě už není k hnutí.

Když se mě manželka ptala co k třicátinám, řekl jsem, že nic... koneckonců narození dcerky je dostatečně velký dárek, no ne? :) a stavba sežere financí až až.

Jaké ale bylo moje překvapení, když na návštěvu dorazil kamarád s krabicí a žena se podivně usmívala.

Po rozbalení mě přivítala láhev domácí slivovice (budiž ji země lehká) a hezká bílá krabička s nápisem SEIKO!

Tohle jsem nečekal...

Jsem fanda hodinek, firma SEIKO je mi sympatická a Samuraie byly v mém hledáčku už dlouho, ale nikdy to nevyšlo :/

Zapřísáhlí "švýcaři" asi budou ohrnovat nos, ale tyhle hodinky jsou prostě parádní: velice povedený design, strojek se solidní přesností (zatím jedou na +6 sec./den) vodotěsné, něco vydrží a je to už pomalu legenda. A i když je to spíše sportovní model, tak bílé provedení neudělá ostudu ani ve společnosti (i když do opery bych zvolil trochu konzervativnější hodinky... ovšem operu nemusím ;))

Dnes jsme si poprvé vyrazili s kočárkem ven a protože suníčko konečně vykouklo zpod mraků, vzal jsem ssebou foťák.

Vlastním jenom malý kompakt a nejsem fotograf, takže buďte shovívaví.

Enjoy:

seiko1.jpg

Samuraj na sněhu...

seiko2.jpg

...a ve sněhu

Že bych si pořídil ještě jedny oranžové v titanu na léto? :D

Odesláno

Gratuluji, taky je mám a jsou fajn, určitě budeš spokojený. Ale jsou to jenom hodinky a s tou rodinou si to vystihl přesně :)

Odesláno

Jo a svítí opravdu neuvěřitelně.

Tohle je samozřejmě 15ti vteřinová expozice, ale i tak ;)

seiko3.jpg

Radiation...

P.S. Díky Scottovi a Magdě, udělali mi velkou radost

Návštěvník Kamil
Odesláno
Že bych si pořídil ještě jedny oranžové v titanu na léto? :D

Kup si radši Monstra. Oranžový Samuraie jsou moc sterilní. Nebo když už titanový, tak černý nebo modrý, vlastní zkušenost.:)

Odesláno
Kup si radši Monstra...

Taky sem o nich uvažoval, jen se trošku bojím jestli nejsou až příliž "monstrozní" na ruce (myšleno velikostně)

Já je totiž ještě neviděl na živo :unsure:

Odesláno

Blahopřeju! Krásné hodinky, skvělý přběh, bezvadné fotky. Potěšilo mě to o to víc, že čím dál, tím víc sám přemýšlím o Monstrech pro volný čas, tak jsem si rád přečetl, že někomu udělalo Seiko radost.

Odesláno

Gratuluju! Uz je mam delsi dobu a jsem moc spokojenej. Pohdovy veliky hodinky do nepohody. Krasne zari na ruce. Jen jsem ten tah hned menil za modrou kuzi od mr. Simona. At slouzi dlouho a delaji jen radost.

Odesláno

Díky všem za odezvu

O těch Monstrech asi fakt pouvažuju... až dostavíme tedy ten domek a bude čas je nosit, protože pochybuji, že se přez léto dostanu aspoň k vodě a na stavbu by jich byla věčná škoda :weird:

Odesláno

Nevíte, prosím, někdo kdy začla firma SEIKO vyrábět samuraje a kdy jejich produkci ukončila?

Snažil jsem se hledat na foru a trochu i na internetu obecně, ale očividně špatně :/

Děkuji za případné info.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...