Juraj11 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 (upraveno) Ahoj už to tu bylo mnohokrát,ale potřebuji poradit.Na fóru jsem už nějakou dobu a díky tomu jsem si už udělal nějaký obrázek o tom co by jsem chtěl. Má nastávající mi ve slabé chvilce dovolila si koupit ještě jedny hodinky a jelikož se šetří na svatbu,tak mi omezila rozpočet na tuto sumu požadavky jsou asi takové-spíše hranatější pouzdro-něco jako Panerai(není podmínkou) určitě automaty nebo mechaniky průměr min 42 bez korunky max 45(zápěstí mám 17,5,ale co mám MM44 tak seděj perfektně o monstrech nemluvě) super by byly s mimostředkou(nějak mě přitahuje) Stačí mi klasika,nemusí být chronograph,ale je to plus,mohou být i bez datumu měli by mít dobrou luminescenci-s hodinkami spím vodotěsnost-100,200 m-by byla super,nebo aby aspoň přežily namočení při mytí nejlépe s řemenem-ale může být i tah to je asi tak vše.Nejvíce přemýšlím o Steinhart Aviation nebo Poljot nebo Junkers a ješte mě napadly Magrette pokud vás napadne cokoli jiného budu jen rád a děkuji za radu Edit:ještě bych přidal tyto Upraveno 22. února 2010 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Já bych vzal ty Magrette.... vždycky tady budou jako zjevení z jiného světa, neokoukané... jsou pěkné... moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Já bych vzal ty Magrette.... vždycky tady budou jako zjevení z jiného světa, neokoukané... jsou pěkné... moc pěkné já ne, pouzdro alá 1950 alá XY - a to že do toho někdo nacpe miyotu a namaluje číselník + si za to nechá řádně zaplatit ve mně nebudí důvěru - to je snad lepší si koupit XXY, které prošly testem vodotěsnosti a stojí čtvrtinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 (upraveno) já ne, pouzdro alá 1950 alá XY - a to že do toho někdo nacpe miyotu a namaluje číselník + si za to nechá řádně zaplatit ve mně nebudí důvěru - to je snad lepší si koupit XXY, které prošly testem vodotěsnosti a stojí čtvrtinu Aphex: To ako radis/preferujes MM? Upraveno 22. února 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Aphex: To ako radis/preferujes MM? nerozumím otázce a nevím co je MM - ban na 10 let mi stačil, už jsem polepšený - ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 nerozumím otázce a nevím co je MM - ban na 10 let mi stačil, už jsem polepšený - ha ha Jako vždy .Chlapy kur.. řešte si to přes SZ a nedělejte mi tu bordel.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 (upraveno) nerozumím otázce a nevím co je MM - ban na 10 let mi stačil, už jsem polepšený - ha ha Napisal by som ti SZ, ale mas ich bloknute. Preto to napisem sem, ale poprosim ostatnych, aby sa zdrzali komentara. Nechcem, aby vznikol dalsi flame. Mas problem s hodinkami Magrette? Pripadne aky? Fakt ma zaujima tvoj nazor na toto. Myslim totiz, ze od Dievas, Precisty atp. je toto pomerne velky dizajnovy posun, ale ako moderator Panerai sekcie o tom mas urcite lepsi prehlad. Vdaka Upraveno 22. února 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Jako vždy .Chlapy kur.. řešte si to přes SZ a nedělejte mi tu bordel.Díky žádnej bordel tady není - ostatně nastínil si "něco alá panerai" žádný tip nemám, ale z tvé volby bych byl pro poljot Mas problem s hodinkami Magrette? NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 z tech, o kterych tu uvazujes - asi ty Steinharty, ale cerne v PVD... No teď ve mě hlodaj ty Poljoty-jinak ty Steinharty sou super,ale PVD určitě nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Poljoty jsou prostě "ruský" a to by mi vadilo hodně ... je to sice hooodně subjektivní, ale je to tak O těch Steinhardech jsem také mnohokrát uvažoval, ale asi bych teď opravdu zvolil ty M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Na těch M mě strašně ser. ta vteřinovka-tak nějak mi tam nesedí a vadí mi-jinak vypadaj dobře.To že se jedná o ruský mi ani tak nevadí-spíš mi jde o kvalitu a toho se trochu bojím.Jinak ty S jsou super,jen ta vodotěsnost.Junkers jsem už zavrhl.Nemá tu někdo ještě nějaký tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 A co Lum Tec ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Ja bych si z těch zde uvedených vybral Moscow Classic "Amphibia-Chronograph" Sám je mám s bílým ciferníkem už asi dva roky a jsem s nimi spokojený. (Malý nedostatek mají ten, že nemají rychlonastavení datumu korunkou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Ja bych si z těch zde uvedených vybral Moscow Classic "Amphibia-Chronograph" Sám je mám s bílým ciferníkem už asi dva roky a jsem s nimi spokojený. (Malý nedostatek mají ten, že nemají rychlonastavení datumu korunkou). no aspon napul maji. nemusis protacet celych 24h, staci po pulnoci vratit rucky tak na 8 hodin (o 4h zpet) a zase pres pulnoc, preklopi to datum... a tak porad dokola, az najdes spravny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Už nikoho nic jiného nenapadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Hele s těma MArgrette mi to taky přijde jako píčovina a to nemyslim z důvodu inspirace atd, ale když se na to podívám čistě logicky, přijde mi hloupost dát tolik peněz za hodinky s Miyotou, nic proti ní nemám, ale imo patří do kategorie invicta a jiných low end automatů v řádu 100 dolarů a ne do hodinek za 5-10k to už se dá skutečně najít kvalitnější náčiní ... Člověče máš 13 tisíc, s tim se daj s trochou trpělivosti dělat divy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Tak poraď Abbote-mě nic nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Budu usilovně přemýšlet a večer tu něco vyplodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 (upraveno) Z té trojice bych šel do Steinhartů. Na poljoty bych se vybodl, takové hodinky často po chvilce omrzí. Junkersky nevypadají nejhůř, ale nebral bych je. Mrkni se na ty Lum-Tec, myslím, že tam bys si možná vybral. E:pravopis Upraveno 25. února 2010 uživatelem luidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Ono to ani nemusí být z těch 3-ty mě jen napadly.Chtěl bych prostě něco,co se aspoň blíží tomu co jsem vypsal v požadavcích.Zas tak veliký přehled nemám a myslím že je tu dost členů,co jej mají a doufám že poradí.Ještě přemýšlím nad Hamilton X Wind,ale ty jsou trochu mimo cenovou hranici:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se