MarcelG Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Tak jsem se rozhodl jít do vod dalekých, exotických a vyzkoušet zde párkrát zmiňovaného nadšence do hodinek z Nového Zélandu Diona McAsey a jeho značku Magrette Timepicies. Nejvíce se mě líbí jejich gravirované pouzdra. Nicméně pro teď je tady Moana Pacific Regattare s polštářkovým pouzdrem, jemnou příjemnou korunkou, safírem nahoře, perfektně čitelným černým cifrem a jemnými indexy. Použitý font pro označení typu limitované 500ks série "Moana Pacific" je vkusný a dodává jinak sportovně vyhlížejícím hodinkám trochu luxusu a elegance. Níže pak nápis REGATTARE červenou barvou je už podtržením zmiňovaného sportovního nádechu. Hodinky mají průměr 44mm, jsou vodotěsné do 3ATM, korunka je přesto šroubovací z gravirováním. Uvnitř tiká hezky tiše, plynule a lehce japonská Miyota 21 jewels s automatikou - překvapivě příjemná. Vlastně celek působí moc příjemně a sportovně. Proti zpracování hodinek nemám připomínek. Celé balení je jednoduché, ale vkusné a tak nějak mi k této exotické značce ladí. Snad jen origo řemen, který i když je bytelný a vypadá pevně by mohl být "opravdovější". Dojmy jsou zatím jen párhodinové, rozbalil jsem je dnes dopoledne a udělal pár rychlých fotek bez pořádného osvětlení, jen abych se s Vámi mohl podělit. Tož koukejte. A pokusím se udělat pár dalších rozhodně lepších fotek... a dole poslední dvě fotky ještě po přehození na HIRSH GRAND DUKE s červeným prošíváním. S tímto řemenem mi už teď zůstaly na ruce a jsem spokojený! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 pekne pekne...jedny z mala co ma zaujali davnejsie gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 První na foru,nepletu-li se??? Ať Ti dělají jen radost !!! Jen ta kůže......chmmm, chmmmmm...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 První na foru,nepletu-li se??? Ať Ti dělají jen radost !!! Jen ta kůže......chmmm, chmmmmm...... Díky :-) První určitě nejsem. Myslím, že minimálně jedny tady jsou - Topkan má myslím stejné. Nicméně, přibude k nim mladší brácha za pár dnů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Pekne hodinky Gratuluji k nove koristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 První určitě nejsem. OK...tak první představené Aspoň myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 pekné.. gratulujem. pokukoval som svojho času po modeli "Te Ika a Maui", ale už bol sold out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Super je ta dřevěná rakev a líbí se mi i to červené podšití řemenu. Dýnko je parádní, prostě Novej Zéland Celkově se mi ty hodinky hodně líbí, jen mám pocit, že je trošku degraduje strojek. Přeci jen, ETA 2824 by asi byla lepší (a přitom ne o tolik dražší) volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Super je ta dřevěná rakev a líbí se mi i to červené podšití řemenu. Dýnko je parádní, prostě Novej Zéland Celkově se mi ty hodinky hodně líbí, jen mám pocit, že je trošku degraduje strojek. Přeci jen, ETA 2824 by asi byla lepší (a přitom ne o tolik dražší) volba. jj, to máš pravdu, ETA by určitě byla lepší. Nicméně nejsou to mé jediné hodinky a nosit je každý den nebudu. Pokud bych měl kupovat jediné, koupil bych něco"lepšího". Ale v podstatě v tom nevidím nic špatného. Uvidíme jak se bude chovat časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Sakra tak už nejsem jedinej Ale byl jsem první...to jóó... A jelikož už jsi mě prásknul, tak můžu taky přidat fota , teda pokud ti nevadí, že ti plevelim vlákno... Jinak napíšu, že nejvíc mě dostala dřevěná vizitka ze stejnýho Kauri dřeva jako je krabička, mám jinou než ty. Hodinky mám od prosince a to dřevo pořád krásně voní! Vždycky je dávám zpátky do krabičky a od toho dřeva načichne i ten koženej řemen. Takže v práci sedim u kompu a fetuju vlastní zápěstí, vypadám u toho jak blázen, ale nemůžu si pomoct. Voní to nádherně! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 no konečně jsi se pochlubil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) to Topkan: Samozřejmě, že mi ani v nejmenším nevadí "plevelení" vlákna. Naopak, jsem rád, že přidáváš do mlýna :-) Já jsem krabičku z kauri dřeva nekupoval, proto je tahle jiná než ta Tvoje. Ale máš pravdu co se dřevěne kauri vizitky týče - je úžasná! Působí to velmi originálně!!!! Upraveno 4. února 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 povedene....zajimavy kousek..ba naopak, ta kuze s červenym podsitim je super.. gratuluji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Konečně! Všichni na ně čučíme a nikdo do nich nešel. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Konečně! Všichni na ně čučíme a nikdo do nich nešel. Gratuluju Mno právě, že šel... :-) A šel bych znova... Jenom bych přidal antireflex a ETU, jinak nemůžu říct ani popel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 povedene....zajimavy kousek..ba naopak, ta kuze s červenym podsitim je super.. gratuluji.. Proti tvaru, způsobu šití a použití červeného podšití řemene nemám vůbec nic, naopak!! Jen by mohl být, jak už jsem poznamenal z "opravdovější" kůže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 velmi zaujimave hodinky, tie gravirovane puzdra su velmi pekne, ale osobne sa mi tieto pacia tiez, cistejsi dizajn mi je blizsi Tie sede /diamond like carbon/ sa mi tiez pacia Gratulujem ku krasnym hodinkam,kludne hodte obaja dalsie fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 (upraveno) velmi zaujimave hodinky, tie gravirovane puzdra su velmi pekne, ale osobne sa mi tieto pacia tiez, cistejsi dizajn mi je blizsi Tie sede /diamond like carbon/ sa mi tiez pacia Gratulujem ku krasnym hodinkam,kludne hodte obaja dalsie fotky Jak jsem slíbil, až dorazí bratříček k těmto, oboje pak dostanou luxusnější vzezření na lepších fotkách Upraveno 7. února 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Jak jsem slíbil - pár lepších foteček zhotovených se skvělou pomocí člena Niko v jeho ateliéru :-) KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Krásné hodinky. Pásek s červeným prošíváním je super. To mi po dlouhé době zas někdo zamotal hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se