Gilius Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Tohle mne celkem zaujalo..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Hodinky bych si v žádném případě nekoupil. Nemám rád dámské velikosti pouzder. A dále... Zajímavě je vyřešena otočná luneta, ze které se budou perfektně odečítat minuty. Resp. na co je tedy ten zobáček? Vteřinový subdial umístěn také vyloženě vhodně. A korunka je tak velká asi proto, že si mohu seřizovat čas pod hladinou. Takže tak...
polda.p Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Je to velmi pěkná "dizajnovka" , která má především na sebe upozornit a zaujmout. Praktičnost je to poslední, co od takových hodinek očekávat. Praktický hodinky jsou Amphibie..... Mě se líbí. Ten futrál taky vypadá zajímavě.
Vlado Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 mne sa zase nepacia..povedal by som ze vyzeraju hrozne..
Chumpus Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 No, tu velikost bych neunosil, to je moc...A ještě víc bych neunesl tu cenu, to je ještě víc. V téhle relaci je velká konkurence. Jenom doplnění: (OceanicTime) * Swiss Made * Movement ETA 7750 * Automatic winding, 25 jewels * Hours, minutes, seconds * Date calendar * Diving watch, 30 atm water resistant * Sapphire glass * Titanium case * Screw-in back cover * Screw-in crown with safety capsule * Diameter 52 mm * Height 18 mm, with safety frame 21 mm * Weight with strap about 197g * Genuine rubber strap * Strap lag 24 mm * Limited to 500 pcs
Jerryl Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Moc nechápu, proč tam cpou ETU 7750, když nevyužijou její funkce chronografu.
Návštěvník Tada Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Moc nechápu, proč tam cpou ETU 7750, když nevyužijou její funkce chronografu. Tohle dělá víc značek... ehm... Panerai...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se