Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Nemas to trochu do modra? wodraz wod nebe wole - seru na to, budu fotit duby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 sem neska trénoval, ale eště to není ono Tos natrenoval jenom jednu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 (upraveno) Tos natrenoval jenom jednu ??? ále asi dvacet - ale jsem sebekritický a tahle byla nejlepší z nejhnusnějších Upraveno 18. června 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 mám je rád Jakou mas ted vubec sestavu? Deckwatch, UX a Gecka, nebo jeste neco? Fotky mas hezky, jestlis ty UX jeste neprodal, tak cvakni i je. Co se tech Archimedu tyce, tak podle zivejch fotek vypadaji lip nez na tech oficialnich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Jsou to krasny hodinky, fotky jim berou tak 30%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 By mě docela zajímalo srovnání s Tourby, řekl bych, že by to mohla být podobná kategorie, je tam sice rozdíl asi 150 eček, ale zas si tim člověk zaplatí dekorovanej unitas, safírový dýnko a dřevěnej box , takže hodinky jsou +- stejná cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Jakou mas ted vubec sestavu? Deckwatch, UX a Gecka, nebo jeste neco? Fotky mas hezky, jestlis ty UX jeste neprodal, tak cvakni i je. Co se tech Archimedu tyce, tak podle zivejch fotek vypadaji lip nez na tech oficialnich. eště mám ananty,luminox a G bod - UX už jsou u nového majitele Jsou to krasny hodinky, fotky jim berou tak 30%. je potřeba na ně koupit jiný řemen - pak to dostane úplně jiný rozměr = už jsem je měl dokonce i jednou venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 (upraveno) Ale nejhezčí je stejně to zátiší v pravém horním rohu to mám kvůli Bikerovi - krade mi fotky a ukládá si je na disk By mě docela zajímalo srovnání s Tourby, řekl bych, že by to mohla být podobná kategorie, je tam sice rozdíl asi 150 eček, ale zas si tim člověk zaplatí dekorovanej unitas, safírový dýnko a dřevěnej box , takže hodinky jsou +- stejná cena... od Tourby se mi líbí pilotky a srovnání nemám, nikdy jsem je neviděl, každopádně box mně neláká, dekorovaný unitas jsem ninulý týden prodal a s tím souvisí i safírové dýnko x u kubsona vím, že budu mít veškerý servis, u Tourby si tím nejsem jist - minimálně to bude komplikovanější Upraveno 5. července 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 YPO...fakt máš vytříbený vkus..ty Ananty jsou neskutečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 YPO...fakt máš vytříbený vkus..ty Ananty jsou neskutečné no jo dík - kupodivu mně stále baví i když je prakticky nemám čas nosit - je to prostě trochu něco jinýho *abbote, místo unitasu se dívám na tohle a na Archimede mám plné dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Sorry za , ale musel jsem to tady dát i když je to vlákno o Archimede DeckWatch: SPRING DRIVE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 *abbote, místo unitasu se dívám na tohle a na Archimede mám plné dýnko Ale tak plný dýnko si můžeš koupit i u tourby, asi sem se blbě vyjádřil, ale přijde mi, že cenově a vlastnostma jsou na tom hodinky hodně podobně a tak by mě zajímalo (tourby už mě nějakou dobu láká), jak by obstály v porovnání co se zpracování týče, ale tady na Foru vim jen o jedněch Tourby , takže se stejně nejspíš nic nedozvim : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se