Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak... nove hodinky. Protoze jsem si nebyl jisty, jestli mi 44mm na ruce nebude pripadat moc velky, a vubec jak se srovnam s "pilotkama", rozhodl jsem se jit do entry-level pilotek Ticino. Manualni natah, 44mm bez korunky, mineralni sklo a pruhled na strojek.

Protoze z nich mam ohromnou radost, zkusil jsem udelat par fotek a podelit se - jinak prvni dojmy z hodinek skvele. Zpracovani na vybornou, presnost zatim nevim.

Nasleduje fotoserial vybalovani hodinek - hodinky jsem fotil poprve - a je to videt... casem to treba bude lepsi:

post-8581-1267045627.jpg

post-8581-1267045638.jpg

post-8581-1267045647.jpg

post-8581-1267045669.jpg

post-8581-1267045675.jpg

post-8581-1267045684.jpg

post-8581-1267045697.jpg

post-8581-1267045712.jpg

post-8581-1267045719.jpg

Odesláno

Gratulujem, su ozaj pekne... font sa mi sice nepaci ale inac su to podla mna idealne low cost pilotky: 44mm, diamant korunka, sekundovka ako u steinhart 47mm (sorry, rucicka rezervy natahu na BP :D )...... kde si ich prosimta kupoval? Diki ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

Mě osobně by docela zajímalo vzít si do jedné ruky Ticino a do druhé třeba Steinhart a porovnat to.

Odesláno
Gratulujem, su ozaj pekne... font sa mi sice nepaci ale inac su to podla mna idealne low cost pilotky: 44mm, diamant korunka, sekundovka ako u steinhart 47mm (sorry, rucicka rezervy natahu na BP :D )...... kde si ich prosimta kupoval? Diki ;)

Nasel jsem je na http://www.sizzlinwatches.com/. Jednani s prodavajicim v pohode, hodinky byly doma do 11 dnu od objednani a zaplaceni (pres PayPal).

Odesláno
Mě osobně by docela zajímalo vzít si do jedné ruky Ticino a do druhé třeba Steinhart a porovnat to.

Steinhart jsem drzel v ruce pred 14 dny na srazu v Brne. Takhle s odstupem se mi nezda, ze by na tom tyhle ticina byly nejak vyrazne hure, ale mit v rukou oboje zaroven by bylo urcite zajimavejsi. Pokud je tu majitel Steinhartu z Brna, ktery by byl ochotny se sejit, tak to muzem porovnat - anebo na nejblizsim sraze - myslim, ze Steinharty tam mel HonzaS...

• po měsících...
Odesláno

To by mě také zajímalo... Steinhart jsou B-Uhrenky který nabízí neljepší poměr cena/výkon a já osobně je snad mám nejradějji ze všech

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...