Viktor Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Docela dobrý čínský mesh tah. 40 USD s dopravou, překvapivě kvalitní, v provedení mat, většina jich je leštěných. Jen člověk musí trefit dýlku, dá se to nastavovat jen přes tři dírky ve sponě. Konečně jsou Seika White Helmet na příjemným tahu, originál mesh Seiko byl trochu krátký a hodně fórový, s watchadoo to nějak nebylo ono, na kůži vyloženě blbý. Maj teda ciferník dětský velikosti, ale je to legenda, tak jim všechny nedostatky odpouštím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník SukHoi Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 je pěkný jak je tlusťoučkej - to se mi líbí chtěl bych něco podobného hodit na ty ňů archimede - myslíš, že se na ty hodinky vůbec hodí ? nebo vyrobím kýč jako prase (deset korun )
ricous Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Viktore moc pěkný, ten mesh vypadá i bytelně. Můžeš prosím tě postnout odkaz, kde se dá sehnat? Díky.
Viktor Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 (upraveno) Strapfactory eBay drát 1,2 a tloušťka 3,8 mm. Problém může být dýlka, já mám ruku cca 19,5 a sedí, ale možná se s prodejcem dají domluvit různý rozměry. Prodejce se podepisuje Stella, tak je to teda asi ženská, i když to tak nemusí nutně být. Jo, má tam možnost navrhnout cenu, abych vám to zkrátil, 37 odmítá a 38 bere . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak tam má ještě tenhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten jsem koupil napoprvý a je dost blbej, ten masivnější se zdá být o třídu jinde. Na Sinny bych ho asi nedával, jednak má trochu jinou barvu než modely z ponorky a pak je to pořád tah za sedmikilo a jakkoliv je dobrej, jeho spona není žádnej zázrak, fajn k hodinkách za 4 tisíce, ale asi ne k něčemu za 30 nebo kolik za ty quarcky Sinn požaduje . Edit: Jo na Archimede Mariny, to by mohlo jít. Kolik budou mít rozteč nožek, asi 22? Tenhle je 20. Upraveno 25. února 2010 uživatelem Viktor
Návštěvník SukHoi Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Na Sinny bych ho asi nedával, jednak má trochu jinou barvu než modely z ponorky a pak je to pořád tah za sedmikilo a jakkoliv je dobrej, jeho spona není žádnej zázrak, fajn k hodinkách za 4 tisíce, ale asi ne k něčemu za 30 nebo kolik za ty quarcky Sinn požaduje . jestli to bylo pro mně tak jsem myslel ňů archimede - ne sinn
ricous Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Viktore díky - já bych zkusil tohle na PO... http://cgi.ebay.de/Wire-Mesh-Band-22-22-He...=item335a5b0513
Viktor Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Viktore díky - já bych zkusil tohle na PO... http://cgi.ebay.de/Wire-Mesh-Band-22-22-He...=item335a5b0513 Na PO bych asi koupil něco z Německa nebo holt origo. Ale na ozkoušení to bude dobrý.
ricous Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Na PO bych asi koupil něco z Německa nebo holt origo. Ale na ozkoušení to bude dobrý. To já taky... Budu vděčný za jakýkoliv odkaz - raději do SZ, ať už to tu neplevelím.. Díky.
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Hele Viktore, to je dobry, ja vcera objednal tohle od seikoprince, pise tam, ze tloustka je 4.2mm (ono to asu bude stejny) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Hele Viktore, to je dobry, ja vcera objednal tohle od seikoprince, pise tam, ze tloustka je 4.2mm (ono to asu bude stejny) No jo, to vypadá úplně stejně, 4,2 je možná ten s šířkou 22, ale možná je to všechno stejný. Ale příjemně mě překvapil, i ta krátká spona vypadá dobře.
onney Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 (upraveno) No ty hodinky vypadají parádně. Ten mesh se mi zamlouvá. Přemýšlím o tom, ze bych ho zkusil i na svoje seiko pepsi. A pokud ne na ně, tak budu muset pořídit něco, na co to šoupnu. Nemáte někdo mesh na nějakých diverskách? Upraveno 2. března 2010 uživatelem onney
onney Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Viktore, tohle je vážně luxusní kombinace. Propadl jsem tomu ještě víc.
miris Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Vypadá opravdu parádně... , apropo neuvažujete náhodou někdo o jeho koupi, kdyby nás bylo víc, docela rád bych se přidal,... k těm "new blue mako" by mohl sakramentsky slušet !!
onney Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Vypadá opravdu parádně... , apropo neuvažujete náhodou někdo o jeho koupi, kdyby nás bylo víc, docela rád bych se přidal,... k těm "new blue mako" by mohl sakramentsky slušet !! rad bych poridil nejaky helmet. a na ne bych rozhodne tuhle zalezitost bral
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Hele Viktore, to je dobry, ja vcera objednal tohle od seikoprince, pise tam, ze tloustka je 4.2mm (ono to asu bude stejny) Prosim te. O kolik jde zkratit tenhle mesh ? Vis ze jsem podvizivenej - 16,5 cm ...... Na strankach ctu neco o 155 mm minimalni delce. Jedine nastaveni je tremi dirkami na spone? Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Dantechno
Viktor Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Prosim te. O kolik jde zkratit tenhle mesh ? Vis ze jsem podvizivenej - 16,5 cm ...... Na strankach ctu neco o 155 mm minimalni delce. Jedine nastaveni je tremi dirkami na spone? Jinak než přes tu sponu délka nastavovat nejde. Ale šlo by tomu Seikoprince napsat, jestli by ti nevyrobili kratší, to by nemusel být problém. Ty shopy jsou na eBay dva, ale myslím, že patří stejnejm lidem, takže bude jedno, na který se obrátíš.
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Jinak než přes tu sponu délka nastavovat nejde. Ale šlo by tomu Seikoprince napsat, jestli by ti nevyrobili kratší, to by nemusel být problém. Ty shopy jsou na eBay dva, ale myslím, že patří stejnejm lidem, takže bude jedno, na který se obrátíš. Ok, diky za radu.
adamo Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Tak zrovna taky na jedny helmety čekám. Jsou na origo tahu a mám trochu obavu jestli budou použitelné na mém vychrtlém 15,5cm zápěstí. Respektive na co je dám Dá se ten origo tah takhle hodně zkrátit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se