Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, nemám s nákupem v zahraničí vůbec žádné zkušenosti, takže bych případnou pomoc kohokoliv velmi přivítal ! Vím, že kdysi tady nabízel pomoc např.uživatel safi, ale nějak se na něj nelze kontaktovat. Moc proto prosím všechny dobré duše, kterým by nevadilo mi s koupí pomoci, aby se mi ozvali, buď zde ne pomocí SZ. Konkrétně jsem si vyhlédl tento typ hodinek http://www.12ampm.com/store/display.php?id=385& ! Napište mi prosím,zda by byla nějaká možnost koupě s Vaši pomocí byla reálná, provize samozřejmostí :-) Děkuji a ahoj Petr

Upraveno uživatelem Hape
Odesláno
Jak tak na to koukám, tak nikde nevidím, jak zboží objednat - kromě napsání mailu. To je nějaká divná stránka :(

Souhlasím - a nejlepší je FAQ:

問:

答: 對不起! 我不會打中文字,可否用英語嗎? 可否留下手機號碼? 我手機號碼...

問: 甚麼時候會收到貨物﹖

答: 中國主要城巿需時三至四天。海外會在兩星期內收到貨物。

問: 可以用現金付款嗎﹖

答: 請使用支付寶。

問: 這款有金屬表帶的沒有﹖

答: 我已紀錄下來,不好意思, 待我明天回公司看看之後再回覆, 謝謝你的查詢。

問: 好的,謝謝你的解答!

答: 謝謝您的查詢

問: 請問價錢可以便宜的嗎 ?

答: 價錢以己十分便宜了

問: 網上怎麼沒有你的 SND191P阿

答: 網上放的表 100% 有現貨 我們沒有貨 不會放上網

問: 為何會用a.m.和p.m.代表時間?

答: Meitnerium(簡稱Mt) 字母庫答案︰ 「a.m.」其實是拉丁文ante meridiem的縮寫,代表上午﹔而「p.m.」是拉丁文post meridiem的縮寫,代表下午。「meridiem」解作正午,「ante」有「在前」的意思,「post」有「在後」的意思,所以ante meridiem與post meridiem分別解作「正午之前」及「正午之後」。古時,人們會用縮寫語,以方便記事。經過長年累月,「a.m.」和「p.m.」已被廣泛使用來區分上午和下午。

問: 卡西歐表好像沒有在國內保修的,是否一定要寄回日本?

答: Casio 的表如有什麼問題,可以寄回來香港維修

Odesláno
horhe ja tam vydím akurat completne vypredane...mozno sa uz evyrabaju

Pár odkazůjsem na netu objevil, ale já naprosto netuším postup koupě a neumím anglicky, takže bych byl nejradji, kdybych třeba někomu poslal penízky na účet a on by to objednal a poslal na mé jméno. Provize samozřejmě bude (cca 500 Kč)!

Odesláno
Pár odkazůjsem na netu objevil, ale já naprosto netuším postup koupě a neumím anglicky, takže bych byl nejradji, kdybych třeba někomu poslal penízky na účet a on by to objednal a poslal na mé jméno. Provize samozřejmě bude (cca 500 Kč)!

Tak vše už je vyřešeno, hodinky mám na cestě !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...