Karlos Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Nechci ti do toho kecat ale to už trochu fantazíruješ. Kotva je s kameny, jen je není vidět (levée invisible). Ahá, už to vidím, kameny jsou schované v kotvě, vidět jsou jen při pohledu z boku, už tomu rozumím taky, díky za informaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dřevák Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 taky mám cibule s takovou kotvou a budí dojem, že je bezkamenová, abych věděl víc, musel bych vyndat strojek, protože víčko pláště nějak vadí ve výhledu a to se mi nechce. Ty cibule jsou FF.
mischa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 (upraveno) taky mám cibule s takovou kotvou a budí dojem, že je bezkamenová, abych věděl víc, musel bych vyndat strojek, protože víčko pláště nějak vadí ve výhledu a to se mi nechce. Ty cibule jsou FF. Většinou je tahle kotva v dost kvalitních hodinkách, třeba i s mikroregulací a šatony, nemělo by logiku, kdyby kotva kameny neměla. Když jsem to viděl poprvé, myslel jsem, že je to prostě nouzová výměna kotvy při opravě, teprve když jsem jí chtěl vyměnit za běžnou kotvu, skryté kameny jsem objevil. Upraveno 17. března 2010 uživatelem mischa
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Jen tak mimochodem - co je CYMA za značku? Občas narazím na nějaké cibule téhle značky při pochůzce po vetečnictvích...
Ciferník Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Jen tak mimochodem - co je CYMA za značku? A proč se nezeptat strýčka Googla na něco jako "Cyma watch company"? Výsledky jsou celkem uspokojivé.
Karlos Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Normální postarší švýcarská značka, takový ten průměr, něco jako třeba Doxa a tak. Stručné info jsem našel třeba tady: http://www.cameranaked.com/Cyma-VintageWatches.htm
Dřevák Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 (upraveno) nemám pořádný foťák s dostatečným makrem, tak to líp nevyfotím, ale ten ocásek kotvy vidět je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Dřevák
clockyclock Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Nevíte, jakou mají cca hodnotu ty CYMA ?Mám ty samé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se