Chumpus Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Víš o něčem? Kdyžtak mi pošli SZ. Dík.
Gilius Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Zatím ne,ale semotamo na něco narazím Však víš,že Ti dám vědět
Chumpus Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Jasně Jak říkám, momentálně jsem naprosto spokojený...ale člověk nikdy neví
long Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Tak to jsou hodinky jako p.... ! MOC PĚKNÉ Barva ciferníku spolu s mechanismem stopek je luxusní.
Messiah Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Kulatý Chronorisy jsem nikdy neviděl, těžká špica! Nebylo by foto strojku, prosím? Přesně tak! jsou dost dobry...
M916 Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 blahopřeji, je vidět, že když má člověk tu správnou buldočí náturu a jde za svým cílem, dokáže nemožné! Však ty najdeš i ty čtvrtý.
Chumpus Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Ty čtvrtý by mohly chvilku počkat Chci si to teď všechno užít, tak pauza prospěje. A taky musím myslet na ty nový, žejo...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Gratulace Na tohle fakt nemám abych měl víc kusů jednoho modelu...
Chumpus Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Tak dva jsou naprosto odlišný...nebýt nápisů, tak nepoznáš že to je stejnej model. A třetí je spíš na náhradní díly...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Tak dva jsou naprosto odlišný...nebýt nápisů, tak nepoznáš že to je stejnej model. A třetí je spíš na náhradní díly... Tak to paj jo U mě je to ve sbírce každej pes jiná ves
wen Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Paráda! Gratuluji Ve kterých vodách lovíš? Rád bych sehnal původní Chronorisy, ale nemůžu na ně narazit..
Chumpus Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Paráda! Gratuluji Ve kterých vodách lovíš? Rád bych sehnal původní Chronorisy, ale nemůžu na ně narazit.. ebay. občas se tam něco objeví.
Chumpus Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 (upraveno) S pomocí Bakera (posílám velké díky) mají hodinky slušný ocelový tah a já jsem konečně spokojen Za fotky mě nekamenujte, cvakal jsem to rychle a neumím to. Upraveno 29. března 2010 uživatelem Chumpus
M916 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Jenom kroutím hlavou v němém úžasu. Čím dál dokonalejší! Ještě jednou ti blahopřeju ;-)
blackhead Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Tak se mi dnes podarilo vydrazit take originaly, takze reedice z 2005 bude mit tatku , bude to ale doba nez to dorazi z australie a jeste pres celnici ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se