jankoxxx Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Zdravim, vedel by niekto poradit odkial by sa dali za dobru cenu kupit hodinky Hamilton? Zvazujem len obchody v EU. Vdaka. J>
Pietro103 Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Zdravim, vedel by niekto poradit odkial by sa dali za dobru cenu kupit hodinky Hamilton? Zvazujem len obchody v EU. Vdaka. J> Myslím, žchybu neurobíš ak kúpiš (vydražíš) Hamiltoni cez ebay od predajcu Timeparadise. Má dobré referencie a ja osobne som od neho bral už hooodne Citiziniek Má určite lepšie ceny ako sú v EU.
Godin Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Taky doporučuji Timeparadise. Ceny velmi příznivé a zatím (tedy jen 2x) vždy BEZ ClA a DPH.
XXXfazerXXX Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Timeparadise......jednoznacne jen spokojenost
Návštěvník Snow Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Jedny Hamiltony jsem měl od Timeparadise bohužel s DPH, další jsem koupil ve Velké Británii od South Devon Watch Sales Ltd. Doprava rychlá, příznivé ceny. Nakupuješ v EU, DPH 100% odpadá.
Fidoo Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Zdravim, vedel by niekto poradit odkial by sa dali za dobru cenu kupit hodinky Hamilton? Zvazujem len obchody v EU. Vdaka. J> škoda že trváš na eu. Před dvěma týdny mi přišly hamiltony odsud. http://stores.ebay.com/Capitalmall Fedex zdarma, bez cla a bez daně. S prodejcem byla vzorová domluva a za týden byly doma.
little_w Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 taky bych doporucil eBay. mam velmi pozitivni nekolikanasobne zkusenosti s prodejci Timeparadise, Capitallmall a Pokemonyu.
bohush Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 taky bych doporucil eBay. mam velmi pozitivni nekolikanasobne zkusenosti s prodejci Timeparadise, Capitallmall a Pokemonyu. Využiju tohoto vlákna s dotazem, kde koupit Hamilton, ale ne hodinky ty mám, sháním origo řemeny od této firmy. Seženu je u AD v ČR, to vím, ale dají se koupit někde na netu? Konkrétně potřebuju tady tu sponu 22 mm, klidně i s řemenem. Ví někdo kde? Anebo, ještě lépe, nemá někdo na prodej? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
egze Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Mne dnes dorazili x-windy zo singapuru. eBay predajca timeparadise. Zasielka dosla z nemecka cize neplatil som ani dan ani clo... good deal
Návštěvník admira Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Zdravim, vedel by niekto poradit odkial by sa dali za dobru cenu kupit hodinky Hamilton? Zvazujem len obchody v EU. Vdaka. J> Tady je odkaz na kamenne obchody link
mocl Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Pokud nakoupovat pouze v EU, tak to lze i přes Ebay, dej si vyhledat požadovaný model na německém nebo britském Ebay. Neplatíš clo a doručení je většinou do několika dnů.
Churchill Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 Využiju tohoto vlákna s dotazem, kde koupit Hamilton, ale ne hodinky ty mám, sháním origo řemeny od této firmy. Seženu je u AD v ČR, to vím, ale dají se koupit někde na netu? Konkrétně potřebuju tady tu sponu 22 mm, klidně i s řemenem. Ví někdo kde? Anebo, ještě lépe, nemá někdo na prodej? Nějaké jsem pořídil na www.watch-band-center.com Za 4 dny doma a pošta 2 juráše
Lumpy.T Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) http://www.watchshop.com ikdyz Hamiltony sem tam nekupoval, tak nevim jak moc je to tam vyhodny, ale jinak sluzby ok!timeparadise neshipuje do EU, bnebo se mylim? Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem Lumpy.T
DanielT Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Timeparadise do EU samozřejmě posílá: 38 USD standard a 48 USD kurýr.Kupoval jsem od nich 2x Hamilton - oboje dorazily bez DPH a u druhých bylo navíc na záručním listu nevyplněné datum prodeje.
SaKaL Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Já jsem sice Hamiltony od Timeparadise nekupoval, každopádně pár hodinek dorazilo bez problémů, ale poslední Citizeny dorazily s podrápaným dýnkem :-( (viz foto) A vůbec v celkově podivném stavu - jako kdyby už je měl někdo párkrát na ruce - chyběly fólie na sponě a na pásku byly znát stopy použití...Takže to řešim, nabídl výměnu za nové. Poslal jsem mu je tedy nazpět (poštovné 650 Kč, které mi už asi nikdo nevrátí...) a uvidíme jak to nakonec dopadne...Ale jak píšu nahoře - ostatní byly bez problémů.A ještě se vyjádřim k tomu, jak tady všichni píšou, že to přijde z Německa a že se kvůli tomu neplatí DPH... Myslim si, že celníci nejsou zase úplný trubky, aby si neuměli přečíst, že země odeslání je Singapore a to, že je tam nálepka od Deutsche post přeci neznamená, že to přišlo z Německa, ne... Nevím kolik jim tam toho tedy denně přijde, ale počítám, že celkem dost, tak si prostě jenom mysli, že je to otázka "osobního vkusu" a přístupu jednotlivého člověka na celnici...Tolik za mě - doufám, že jsem se moc nerozepsal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
miccalek Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 S tím poštovným by ti v timeparadisu měli pomoct. Onehdá jsem též posílal hodinky na reklamačku (650,- Kč prioritně) a domluvili jsme se na nákladech půl na půl.
Fiona Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Ahoj vzhledem k tomu, že jsem se rozhodl koupit si hamilton khaki field jako první automaty, tak hledám možnosti nákupu a poptal jsem i hodinářství deal . Poslali mi nabídku výprodejových cen modelů, které jim zbyly. Bohužel ne ty moje Některé ceny jsou docela zajímavé s tím, že je to v ČRVzhledem k tomu, že mi nejde vložit příloha xls. Jde to vubec? Tak pošlu na požádání na mail Upraveno 13. října 2010 uživatelem Fiona
Oxbow Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) SZ, kouknul bych rád do toho seznamu Upraveno 13. října 2010 uživatelem Oxbow
duffqo Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Neviete odkial kúpiť jazzmastery za dobrú cenu pozeral som ebay ale vsetky co sa mi pačili boli z ameriky a to je bohužial + dph =( (aspon tak som to tu vyčital), pozerám sa po niečom takomto http://cgi.ebay.de/Hamilton-Watch-JAZZMASTER-VIEWMATIC-44MM-H32715551-NIB-/150531871505?pt=Wristwatches&hash=item230c661311....dikzzzz
fcmasakr Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Mně včera dorazily Hamiltony Jazzmaster Power reserve - světlý ciferník. Koupeny na eBayi od prodejce capitalmall http://stores.ebay.com/capitalmall . Vyexpedovány druhý den po zaplacení, s Fedexem byly na cestě 5 dní. Oceňuji, že přestože stály 750 USD, faktura v balíku byla na 300 EUR. Tudíž úspora na DPH. Celková úspora oproti nákupu na českém eshopu cca 35 %, což už je u takových hodinek znát a za určité riziko spojené s nákup ze Singapuru to stojí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se