TomAnt Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Len tak zo zvedavosti, mate niekto predstavu, ake su asi obchodne marze obchodnikov na znacku Tag Heuer? Inymi slovami, na aky velky discount by sa dal Autorizovany predajca ukecat? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jasminek Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Len tak zo zvedavosti, mate niekto predstavu, ake su asi obchodne marze obchodnikov na znacku Tag Heuer? Inymi slovami, na aky velky discount by sa dal Autorizovany predajca ukecat? dostal jsem 15% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safar Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 dostal jsem 15% Tak to je moc zajimave info, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 15% se nabízí dost často, já jsem stejnou slevu dostal i na Omegy Railmaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safar Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 15% se nabízí dost často, já jsem stejnou slevu dostal i na Omegy Railmaster. ja jsem neskutecne zdegenerovany nakupy na netu (ebay), takze kamenne obchody nejak vynechavam a ani by me nenapadlo smlouvat (proto sem dekoval = jsem prekvapen, ze neco takoveho, u takoveho lux. zbozi , funguje ) ...ale tady chci udelat vyjimku a samozrejme si je koupit "u nas" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akatsuki Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 10 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Nevím jak přesně u Tag Heueru, ale marže u všech značek této cenové kategorie se pohybují mezi 40 - 50 %. Sleva 10 - 15 % je standard - samozřejmě pro toho, kdo si o ni řekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ano, běžná marže u Tag Heuer je něco málo přes 40% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 U mě byla sleva 10 %, čili ta marže 40-50% bude myslím odpovídající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Ja bych to taky videl nekde mezi 40 a 50%...Kdyz jsem byl ted ve statech, tak jsem se ptal na jedny Carrery a zenska mi nabizela 20% slevu jeste driv, nez mi je stacila ukazat...A to bylo u AD...Ty slevy 20% tam davali skoro v kazdem shopu, ve kterem jsem byl a na 30 se dalo dostat bez problemu...Urcite by takove slevy nedavali, kdyby na tom meli tratit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Ja bych to taky videl nekde mezi 40 a 50%...Kdyz jsem byl ted ve statech, tak jsem se ptal na jedny Carrery a zenska mi nabizela 20% slevu jeste driv, nez mi je stacila ukazat...A to bylo u AD...Ty slevy 20% tam davali skoro v kazdem shopu, ve kterem jsem byl a na 30 se dalo dostat bez problemu...Urcite by takove slevy nedavali, kdyby na tom meli tratit... Diky za tip, v cervenci budu 2 dny v L.A., chtel bych si tam koupit sve prvni automaty, tak to zkusim.... Ale zena o tom jeste nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 S ohledem na napsané se mi nákup v USA jeví jako velice výhodný, ale co clo+DPH při dovozu do EU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 S ohledem na napsané se mi nákup v USA jeví jako velice výhodný, ale co clo+DPH při dovozu do EU? Mam taky napad daj si ich na ruku a ostatne si posli domou postou...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Juris:U mě byla sleva 10 %, čili ta marže 40-50% bude myslím odpovídající.............To snad není pravda 50% na hodinkách? To už je snad okrádání né.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Juris:U mě byla sleva 10 %, čili ta marže 40-50% bude myslím odpovídající.............To snad není pravda 50% na hodinkách? To už je snad okrádání né.... O cem to mluvis??? Okradani a nabidka-poptavka je hodne jinde. Okradani je, pokud ti nekdo neco bere nebo rozdava z tvyho, rozhodne ne, ze ti zkrati tah, da ti moznost hodinky vyzkouset a jeste ti u toho posviti, nacez ty vytahnes svoji zlatou AE a pripravis ho o dalsi cca 3% ... Jo a ta holka, co ti rika, ze hodinky ti slusi tam taky neni zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 No já jsem tím chtěl říct že se mi 50% marže zdálo moc no.......ale už jsi mi to vysvětlit díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) 50% je zjavne marza, ktoru su ochotni zakaznici zaplatit. Takze je to v poriadku. Keby nebol dopyt (poptavka), nebola by ponuka. Mame kapitalizmus nie? Ake okradanie? Na druhej strane, ja ako zakaznik sa snazim mat vzdy vsetky info, a info o tom, ze marza je povedzme 40% mi dava maly tromf do ruky pre pripadne vyjednavanie, viem kam asi mozem pripadneho predajcu stlacit, aby ho to nebolelo, ale tesil sa, ze predal, inymi slovami aj koza cela aj vlk nazraty V takom pripade ma obchodnik v podstate tiez na vyber, ja som povedzme zakaznik, ktory prisiel, vie co chce a netreba ho presviedcat na kupu, len treba pristupit na povedzme zmenenu cenu (stale akceptovatelnu). A ma dve moznosti, alebo na hru pristupi a ma isty biznis, aj ked s mensou marzou, alebo zakaznik odchadza prec... Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem TomAnt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Mam taky napad daj si ich na ruku a ostatne si posli domou postou...?? Dobrej nápad Ale kdybych jel do USA vyloženě pro hodinky, tak asi ne pouze pro jedny a to by mohl být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George_1903 Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Tak bys mel na ruce dvoje a tvuj kamos taky. Vysvetlis to, ze si potrebujes udrzet prehled o case v domovine, aby ses hlasil mame vpoledne a ne o pulnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Nebo řekneš, že Maradona je tvůj Guru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se