Přejít na obsah

Tag Heuer - marze obchodnikov

TomAnt

Doporučené příspěvky

15% se nabízí dost často, já jsem stejnou slevu dostal i na Omegy Railmaster.

ja jsem neskutecne zdegenerovany nakupy na netu (ebay), takze kamenne obchody nejak vynechavam a ani by me nenapadlo smlouvat (proto sem dekoval = jsem prekvapen, ze neco takoveho, u takoveho lux. zbozi , funguje :)) ...ale tady chci udelat vyjimku a samozrejme si je koupit "u nas"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Ja bych to taky videl nekde mezi 40 a 50%...Kdyz jsem byl ted ve statech, tak jsem se ptal na jedny Carrery a zenska mi nabizela 20% slevu jeste driv, nez mi je stacila ukazat...A to bylo u AD...Ty slevy 20% tam davali skoro v kazdem shopu, ve kterem jsem byl a na 30 se dalo dostat bez problemu...Urcite by takove slevy nedavali, kdyby na tom meli tratit...

Odkaz ke komentáři

Ja bych to taky videl nekde mezi 40 a 50%...Kdyz jsem byl ted ve statech, tak jsem se ptal na jedny Carrery a zenska mi nabizela 20% slevu jeste driv, nez mi je stacila ukazat...A to bylo u AD...Ty slevy 20% tam davali skoro v kazdem shopu, ve kterem jsem byl a na 30 se dalo dostat bez problemu...Urcite by takove slevy nedavali, kdyby na tom meli tratit...

Diky za tip, v cervenci budu 2 dny v L.A., chtel bych si tam koupit sve prvni automaty, tak to zkusim.... Ale zena o tom jeste nevi B)

Odkaz ke komentáři

Juris:U mě byla sleva 10 %, čili ta marže 40-50% bude myslím odpovídající.............To snad není pravda 50% na hodinkách? To už je snad okrádání né....

O cem to mluvis??? Okradani a nabidka-poptavka je hodne jinde. Okradani je, pokud ti nekdo neco bere nebo rozdava z tvyho, rozhodne ne, ze ti zkrati tah, da ti moznost hodinky vyzkouset a jeste ti u toho posviti, nacez ty vytahnes svoji zlatou AE a pripravis ho o dalsi cca 3% ... Jo a ta holka, co ti rika, ze hodinky ti slusi tam taky neni zadarmo :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

50% je zjavne marza, ktoru su ochotni zakaznici zaplatit. Takze je to v poriadku. Keby nebol dopyt (poptavka), nebola by ponuka. Mame kapitalizmus nie? Ake okradanie? :)

Na druhej strane, ja ako zakaznik sa snazim mat vzdy vsetky info, a info o tom, ze marza je povedzme 40% mi dava maly tromf do ruky pre pripadne vyjednavanie, viem kam asi mozem pripadneho predajcu stlacit, aby ho to nebolelo, ale tesil sa, ze predal, inymi slovami aj koza cela aj vlk nazraty :)

V takom pripade ma obchodnik v podstate tiez na vyber, ja som povedzme zakaznik, ktory prisiel, vie co chce a netreba ho presviedcat na kupu, len treba pristupit na povedzme zmenenu cenu (stale akceptovatelnu). A ma dve moznosti, alebo na hru pristupi a ma isty biznis, aj ked s mensou marzou, alebo zakaznik odchadza prec...

Upraveno uživatelem TomAnt
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...