lintom Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 (upraveno) Ahoj všem. Mám možnost koupit hodinky viz foto. Chci je pro radost z meho pohledu jsou krasne. Vubec tomu zatim nerozumim a proto Vas prosim da se jen z teto jedne fotografie zjistit aspon priblizne jestli se nejedna o kopii a jestli ty hodiny stoji za to kupovat ? Cena je cca 6600,- fotka prodavanyho kusu. mělo by se jednat podle cisla CASE SERIAL # 135.011 o tento model viz fotografie zdroj server Omega. ale modely na fotkach nejsou moc podobne. Dekuji Vsem za nazor a tedy i za Vas cas. viz popis modelu: SEAMASTER - 600 GENTS' LEATHER STRAP Reference ST 135.011 International collection 1962 Movement Type: Manual winding (mechanical) Caliber number: 601 Created in 1960 17 jewels Central sweep-second hand Case Stainless steel Case back Screw-in Full metal Dial Metal, with metal hands Crystal Armoured hesalite Bracelet Leather Water resistance 30 meters Upraveno 4. března 2010 uživatelem lintom
mischa Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Měl bys k tomu mít foto stroje, podle toho je jasné, oč se jedná. Obě fotky jsou úplně jiné hodinky, já bych řekl, že jsou oboje v pohodě a že za 6000 v případě, že jsou v pořádku, je to normální, celkem přiměřená koupě.
Hajek Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 (upraveno) Tak jsem se podíval do mé chytré Omega knihy, našel tento model a i když z fotografíí to není úplně patrné, vypadá to, že ručky jsou na 90% jiné. Ručky by měly vypadat jako na druhém obrázku. Korunka je asi ok. edit: a jak se ještě dívám, pod nápisem Seamaster by mělo být ještě 600 a vteřinka má na originálu stejnou barvu jako ručky, ne bílou. Upraveno 5. března 2010 uživatelem Hajek
lintom Odesláno 5. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Tak jsem se podíval do mé chytré Omega knihy, našel tento model a i když z fotografíí to není úplně patrné, vypadá to, že ručky jsou na 90% jiné. Ručky by měly vypadat jako na druhém obrázku. Korunka je asi ok. edit: a jak se ještě dívám, pod nápisem Seamaster by mělo být ještě 600 a vteřinka má na originálu stejnou barvu jako ručky, ne bílou. Presne k tomu jsem se dopracoval prave take. Proto jsem tam dal tu druhou forku ze stranek omega. Diky za nazor asi je to nejaky divny takze na to kaslu a jdu hledat dal :-)
azeppelin Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Presne k tomu jsem se dopracoval prave take. Proto jsem tam dal tu druhou forku ze stranek omega. Diky za nazor asi je to nejaky divny takze na to kaslu a jdu hledat dal :-) Odlišovat se mohou podle katalogu variabilitou ciferníku. Ručičky a korunka by měly být stejné... takže je to skládačka. Podle čísla kalibru a čísla na dýnku by se to prokázalo. Cena optimální 100-300 eur
Josef01 Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Přesně v tom provedení na druhém obrázku se dělají i v 14k zlatě - Semaster De Ville. U starých hodinek se často stává, že to někdo renovuje a dá tam jiné ručky než ty co tam patří, nebo dokonce vyrobí i nový ciferník.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se