A@A Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Pri browsovani som natrafil na takyto zaujimavy obrazok v jednom predajnom vlakne.....
kubson Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 jednoduchy vibrograf, co je na tom zajímavého?
kubson Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 začínám s vibrografy od TYMC, nejlevnější který vypadá podobně jako ten nahoře stojí cca 7500,-
dknespl Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Když už jsme tu měli tu diskuzi o hodinářských termínech - jako není šuplera, ale posuvné měřítko tak neni vibrograf, ale časový komparátor ;-)
Zibesoni Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Mám také čím dál tím větší zájem o pořízení vibrografu. Můžeš prosím uvést konkrétní nákupní možnost takovéhoto zařízení v ceně okolo 7.500 Kč ? Při pátrání po internetu jsem našel na začátku vlákna zobrazený vibrograf na německém internetovém obchodu, kde to vychází s poštovným 603 EURO, což je při současném kurzu 15678 Kč a když připočtu poplatek za PayPal tak jsem na 16000 Kč. http://www.zeitwaage.de/tymc/mtg1000.html Úplně nejprimitivněší přístroj tam vyjde celkem na 9500 Kč http://www.zeitwaage.de/tymc/mtg500L.html U obou těchto možností ještě ani nepočítám s DPH 20%, které mi nejspíše bude ještě u nás doměřeno ze zásilky. Lacinější nákupní možnosti jsem v Evropě nenašel, takže snažně prosím o lepší informace.
kubson Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Mám také čím dál tím větší zájem o pořízení vibrografu. Můžeš prosím uvést konkrétní nákupní možnost takovéhoto zařízení v ceně okolo 7.500 Kč ? Při pátrání po internetu jsem našel na začátku vlákna zobrazený vibrograf na německém internetovém obchodu, kde to vychází s poštovným 603 EURO, což je při současném kurzu 15678 Kč a když připočtu poplatek za PayPal tak jsem na 16000 Kč. http://www.zeitwaage.de/tymc/mtg1000.html Úplně nejprimitivněší přístroj tam vyjde celkem na 9500 Kč http://www.zeitwaage.de/tymc/mtg500L.html U obou těchto možností ještě ani nepočítám s DPH 20%, které mi nejspíše bude ještě u nás doměřeno ze zásilky. Lacinější nákupní možnosti jsem v Evropě nenašel, takže snažně prosím o lepší informace. ano, měl jsem na mysli právě TYMC MTG 500L cena včetně daně a pošty, na chronoshopu bude během tohoto týdne kompletní nabídka, zdraví Jakub edit: ještě detail, to nahoře není 1000, myslím že to bude nějaký starší typ Upraveno 6. března 2010 uživatelem kubson
Zibesoni Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 TYMC MTG 500L za 7500 Kč kupuji ihned jak to jen bude v prodeji !!! Mohu poprosit o laskavé upozornění mailem ?
mechano Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Když už jsme tu měli tu diskuzi o hodinářských termínech - jako není šuplera, ale posuvné měřítko tak neni vibrograf, ale časový komparátor ;-) Já teda mám Vibrograf ,( a je to komparátor).
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Mechano: A jak to dělali hodináři dřív, když vibrograf (komparátor ) neměli? Jednu metodu už jsem slyšel
mischa Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Mechano: A jak to dělali hodináři dřív, když vibrograf (komparátor ) neměli? Jednu metodu už jsem slyšel Kurva, Tado, dělali to tak, jak jsem napsal. Nebo to nechali válet na stole a každý den to štelovali, až se strefili. A proč to není vibrograf? Hodinky vibrace způsobují a navíc, staré vibrografy to opravdu na pásce graficky zaznamenávají. Jo, ty nové digitální stračky, co vše ukazují na displeji, to není vibrograf, to je ten komparátor? Co je komparátor česky? Navíc, na té pásce se o hodinkách dozvíme víc, než z toho displeje....
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Kurva, Tado, dělali to tak, jak jsem napsal. Nebo to nechali válet na stole a každý den to štelovali, až se strefili. Tak to s tím válením ve po stole dělám taky, ale moc se teda netrefuju
Teatime Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 ...staré vibrografy to opravdu na pásce graficky zaznamenávají. Jo, ty nové digitální stračky, co vše ukazují na displeji, to není vibrograf, to je ten ... ...vibroskop - nepíše, je toliko na koukání, takže ne -graph, anobrž -scope
mischa Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 ...vibroskop - nepíše, je toliko na koukání, takže ne -graph, anobrž -scope Jo, jo, takhle jsem to myslel. A co je komparátor, to musí bejt nějaká šílená píčovina...
Teatime Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 By se tim mohlo myslet, že to komparuje hodnotu uloženou v paměti (18 000, 19 800, 21 600 atd.) s tikotem hodinek. Nejspíš ti ale bude něco jako francouzský ložisizér...
dknespl Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 (upraveno) S Vibrografem a komparátorem se to má asi jako s luxem a vysavačem (či jak anglosasové říkají hoovrem), ale jinak to byl samozřejmě fór. EDIT: Komparátor protože porovnává naměřené hodnoty s vnitřním zdrojem impulsů, a taky uznávám, že časový porovnávač by byl lepší, chce to toho Jungmanna. Upraveno 7. března 2010 uživatelem dknespl
mechano Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 S Vibrografem a komparátorem se to má asi jako s luxem a vysavačem (či jak anglosasové říkají hoovrem), ale jinak to byl samozřejmě fór. EDIT: Komparátor protože porovnává naměřené hodnoty s vnitřním zdrojem impulsů, a taky uznávám, že časový porovnávač by byl lepší, chce to toho Jungmanna. V dávných dobách jsem se setkal se zařízením (sovětské výroby) a to byl zase vibrofón. Dneska by se mi hodil, ale zase bych ho neměl kam dát.
mechano Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Mechano: A jak to dělali hodináři dřív, když vibrograf (komparátor ) neměli? Jednu metodu už jsem slyšel Tádo, když hodináři neměli Vibrograf (komparátor) dělali to, kurva, jak ti napsal miša. To dá rozum.
Teatime Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 "...dělali to ČÁRKA kurva ČÁRKA" Ách. to je takové ranní pohlazení po duši! Jungmanna nám netřeba, máme Mechano.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se