Kalifx Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Celkem mě teď baví ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Celkem mě teď baví ... Ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Nádherná skladba v podání polské interpretkyUrzsuly a v podání Ewy Farné Ach jo, ach jo................ Co se dá udělat s jednou z nejhezčích skladeb co znám........naši polští přátelé si jistě na Urszulu vzpomenou.... Upraveno 9. července 2009 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Me ted naopak desne bavi tohle! uz jsem to dneska videl asi desetkrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Pro změnu trocha hudby. Skupina The Cult, kterou jsem měl vždy rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Jeden z mých nej současných interpretů - Matthew Good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 ~ If These Trees Could Talk - Above The Earth, Below The Sky <3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 To je dobrý. Taky jsi to sem mohl dát dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 hehe......bavte se: http://www.youtube.com/watch?v=Xi08UllsEi8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Ale to je snad od základu myšleno jako recese, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Ale to je snad od základu myšleno jako recese, ne? no nevím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 no nevím..... V tom případě bez komentáře. Nemá ani smysl psát, jak moc je mi z toho na blití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 já už to znám dlouho,vyletělo to jako "Ruská odpověď na boybandy"......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Šílené, těžko uvěřitelné až neuvěřitelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 ~ If These Trees Could Talk - Above The Earth, Below The Sky Yeah! To se mi líbí. tady o jedné závislosti: http://www.youtube.com/watch?v=G3w0PeUqjuE jedna podrývavá melodie, kterou nemůžu dostat z hlavy: a jeden nápaditý nízkorozpočtový klip: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 (upraveno) Klasika Mejla Hlavsa - neni co dodat klik Upraveno 15. července 2009 uživatelem tessok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Dnes jsem po dlouhé době poslouchal starší fláky od King Diamond a bylo to fajn Upraveno 16. července 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Který?? Spider´s Lullaby???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Neee, starší, 1987 - Abigail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 ááá...King ve vrcholné formě........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se