StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Dobrý den, Chtěl bych si pořídit nějaké lepšé hodinky Breitling třeba tady na tomto fóru. Mám rád nějaké spíš elegantní než masivní. Můžete mi dát tip na nějaký konkrétní typ hodinek Breitling, které by tu relativně šli sehnat do cca 40.000kč? Díky Ps: Všem hezký víkend
abbot Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Mně akorát moc nesedí ta kombinace nemám rád masivní hodinky, ale chci Breitling ...
Peta-Biker Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Pokud máš Bentley, tak budou super
abbot Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 J jenže ty se obávám nebudou za 40k a taky to nejsou úplně drobci ...
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 No to nemám, vím že jsou to Brentling for Bentley. :-) Chtěl jsem tím jenom říct jaké se mi líbí. Nejde o velikost jako takovou, ale o velikost toho kroužku (omlouvám se že nevím jak se to jmenuje odborně) okolo hodinek Tyhle jsou např. podle mě blbý Tyhle se mi nelíbí např. A tyhle jsou nehezký podle mě
maty Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 No to nemám, vím že jsou to Brentling for Bentley. :-) Chtěl jsem tím jenom říct jaké se mi líbí. Nejde o velikost jako takovou, ale o velikost toho kroužku (omlouvám se že nevím jak se to jmenuje odborně) okolo hodinek Tyhle jsou např. podle mě blbý Tyhle se mi nelíbí např. A tyhle jsou nehezký podle mě cece, to je naky zakodovany
mrakodrap Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Fotografie je ukradená a hodinky i fotka moje. Třeba takový jsou luxusní.
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Fotografie je ukradená a hodinky i fotka moje. z fotka je z aukro.cz :-)
mrakodrap Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 To nic nemění na tom, že je moje i když byla zveřejněná na Aukru.
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 To nic nemění na tom, že je moje i když byla zveřejněná na Aukru. Ano mění, v hodinkách se nevyznám, ale v aukru ano. Podle pravidel jakoukoli fotku tam dáte tak je automaticky volně šířitelná, proto tam je možnost dát vodotisk.
mrakodrap Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Tak to jsem nevěděl, že se můžou fotky z Aukra volně brát a používat dle vlastního uvážení. Člověk se pořád učí... Ano mění, v hodinkách se nevyznám, ale v aukru ano. Podle pravidel jakoukoli fotku tam dáte tak je automaticky volně šířitelná, proto tam je možnost dát vodotisk.
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Tak to jsem nevěděl, že se můžou fotky z Aukra volně brát a používat dle vlastního uvážení. Člověk se pořád učí... Ale pokud Vám to vadí, rád se Vám omluvím že jsem jí použil a už ji nikam dávat nebudu. :-)
mrakodrap Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 V pohodě, mě to nevadí. Jen jsem se ozval. Ale pokud Vám to vadí, rád se Vám omluvím že jsem jí použil a už ji nikam dávat nebudu. :-)
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 V pohodě, mě to nevadí. Jen jsem se ozval. Můžu s zeptat proč máš kolik non plus ultra drahých hodinek? Doufám že tykání nevadí ;-) Já ted kupoval Omega speedmaster a celkem to vypumpovalo peněženku :-D
mrakodrap Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 SZ Můžu s zeptat proč máš kolik non plus ultra drahých hodinek? Doufám že tykání nevadí ;-) Já ted kupoval Omega speedmaster a celkem to vypumpovalo peněženku :-D
Baker Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 noch einmal :-) Tohle jsou fejky, bacha na to. Viz tady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se