StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Tohle jsou fejky, bacha na to. Viz tady. Prodejce mi tvrdí že jsou na 100% pravé, mě to je jedno, nelíbí se mi, jen pro zajímavost jsem se ho ptal. Pročpak si myslíš že jsou fake? Rád mu to řeknu :-D
XXXfazerXXX Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Prodejce mi tvrdí že jsou na 100% pravé, mě to je jedno, nelíbí se mi, jen pro zajímavost jsem se ho ptal. Pročpak si myslíš že jsou fake? Rád mu to řeknu :-D Ponevac je to videt
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Ponevac je to videt A mohl by jsi mě prosím jako nováčka v oboru poučit jak konkrétně to je vidět?
XXXfazerXXX Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 A mohl by jsi mě prosím jako nováčka v oboru poučit jak konkrétně to je vidět? Nemoh,ponevac tomu nerozumim.Pusobim tady na foru jenom jako kaspar Ale odpovida ti ve svem prispevku Baker Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ranta Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Jeje. To je tedy model. Tuto lunetu (vlevo) Breitling na svých strojích neměl a nemá. Kolega si něco podbného koupil za 3 tis. Kč s vědomím, že je to "pokus o kopii" a na originál nemá. Teď už to nenosí ani na pivo a prodat to nemůže. Ruce pryč od podobných kšeftů.
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Jeje. To je tedy model. Tuto lunetu (vlevo) Breitling na svých strojích neměl a nemá. Kolega si něco podbného koupil za 3 tis. Kč s vědomím, že je to "pokus o kopii" a na originál nemá. Teď už to nenosí ani na pivo a prodat to nemůže. Ruce pryč od podobných kšeftů. Který myslíš model?
ranta Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Myslím to, co píšu. Tedy model vlevo, ten o kterém dnes v 10:37 sděluješ, že se ti nelíbí (3x vložený) a pak znovu 1x v 10:30. Pokud mne chceš přesvědčit, že se mýlím, prosím o sdělení, ve kterém roce byla tato Béčka vyráběna a pod jakým modelovým názvem. Papírové katalogy Breitling mám všechny od r. 1995, starší věci se dají najít na netu. Upraveno 6. března 2010 uživatelem ranta
stando Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 ...spat k teme. Do 40K od B zozenies nejake jazdene AvengerSeawolf,Colty alebo nieco podobne
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 A tyhle za kolik? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StandaSDN Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 tady Za tu cenu bych je okamžitě koupil, bohužel jsou pryč.
Baker Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Papírové katalogy Breitling mám všechny od r. 1995, starší věci se dají najít na netu. Pokud by ti doma prebyval Chronolog 3 z roku 1999, mel bych zajem o koupi.
spiderer Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 A tyhle za kolik? Tyhle mozna budou opet na prodej
StandaSDN Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Tyhle mozna budou opet na prodej Jsou Tvoje? :-)
Gilius Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Chlapi...ehm.....nechcete si ty nákupy,nabídky a prodeje nechat do SZ???????
spiderer Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Jsou Tvoje? :-) Nejsou, ale videl jsem je a i jsem je chvilku nosil a jsou pekny, navic ve vytecnem stavu EDIT: Gilius ma pravdu, ale me nepis, zkus se ozvat clenovi Bert, treba bude mit chut je poslat do sveta
StandaSDN Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Chlapi...ehm.....nechcete si ty nákupy,nabídky a prodeje nechat do SZ??????? Ahoj, řekni mi prosím o jednom člověku koho to tu otravuje. Diskuzi jsem tu založil já a vím že je ukončená a mrtvá. :-) Nejsou, ale videl jsem je a i jsem je chvilku nosil a jsou pekny, navic ve vytecnem stavu EDIT: Gilius ma pravdu, ale me nepis, zkus se ozvat clenovi Bert, treba bude mit chut je poslat do sveta Ale jak víš že by se měli znovu prodávat?
ricous Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Ahoj, řekni mi prosím o jednom člověku koho to tu otravuje. Diskuzi jsem tu založil já a vím že je ukončená a mrtvá. :-) Ale jak víš že by se měli znovu prodávat? Tak jednoho tu máš - třeba MNE! Jedno vlákno, kde jsi se snažil tu něco koupit, ti smazali, a teď jdeš na to takhle oklikou... Měl by si tu víc číst, než začneš psát... Upraveno 7. března 2010 uživatelem ricous
Gilius Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Ahoj, řekni mi prosím o jednom člověku koho to tu otravuje. Třeba mne. Od toho je tu určená sekce. Zároveň tím vzniká precedens a tak daleko to nenechám dojít.Nic osobního......
StandaSDN Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Tak jednoho tu máš - třeba MNE! Jedno vlákno, kde jsi se snažil tu něco koupit, ti smazali, a teď jdeš na to takhle oklikou... Měl by si tu víc číst, než začneš psát... Zajímavé, ale budu respektovat pravidla a přání ostatních samozřejmně. :-) Omlouvám se.
Marfi Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Ahoj, řekni mi prosím o jednom člověku koho to tu otravuje. Diskuzi jsem tu založil já a vím že je ukončená a mrtvá. :-) Protože je to svým způsobem obcházení pravidel fóra. Ale jak víš že by se měli znovu prodávat? Protože fluktuace hodinek je zde značná, zvláště některých značek. edit: pozdě Upraveno 7. března 2010 uživatelem Marfi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se