Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tohle jsou fejky, bacha na to. Viz tady.

Prodejce mi tvrdí že jsou na 100% pravé, mě to je jedno, nelíbí se mi, jen pro zajímavost jsem se ho ptal.

Pročpak si myslíš že jsou fake? Rád mu to řeknu :-D

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jeje. To je tedy model. Tuto lunetu (vlevo) Breitling na svých strojích neměl a nemá. Kolega si něco podbného koupil za 3 tis. Kč s vědomím, že je to "pokus o kopii" a na originál nemá. Teď už to nenosí ani na pivo a prodat to nemůže. Ruce pryč od podobných kšeftů.

Odesláno
Jeje. To je tedy model. Tuto lunetu (vlevo) Breitling na svých strojích neměl a nemá. Kolega si něco podbného koupil za 3 tis. Kč s vědomím, že je to "pokus o kopii" a na originál nemá. Teď už to nenosí ani na pivo a prodat to nemůže. Ruce pryč od podobných kšeftů.

Který myslíš model?

Odesláno (upraveno)

Myslím to, co píšu. Tedy model vlevo, ten o kterém dnes v 10:37 sděluješ, že se ti nelíbí (3x vložený) a pak znovu 1x v 10:30.

Pokud mne chceš přesvědčit, že se mýlím, prosím o sdělení, ve kterém roce byla tato Béčka vyráběna a pod jakým modelovým názvem. Papírové katalogy Breitling mám všechny od r. 1995, starší věci se dají najít na netu.

Upraveno uživatelem ranta
Odesláno
Jsou Tvoje? :-)

Nejsou, ale videl jsem je a i jsem je chvilku nosil a jsou pekny, navic ve vytecnem stavu :)

EDIT: Gilius ma pravdu, ale me nepis, zkus se ozvat clenovi Bert, treba bude mit chut je poslat do sveta ;)

Odesláno
Chlapi...ehm.....nechcete si ty nákupy,nabídky a prodeje nechat do SZ??????? :evil2:

Ahoj, řekni mi prosím o jednom člověku koho to tu otravuje.

Diskuzi jsem tu založil já a vím že je ukončená a mrtvá. :-)

Nejsou, ale videl jsem je a i jsem je chvilku nosil a jsou pekny, navic ve vytecnem stavu :)

EDIT: Gilius ma pravdu, ale me nepis, zkus se ozvat clenovi Bert, treba bude mit chut je poslat do sveta ;)

Ale jak víš že by se měli znovu prodávat?

Odesláno (upraveno)

Tak jednoho tu máš - třeba MNE! Jedno vlákno, kde jsi se snažil tu něco koupit, ti smazali, a teď jdeš na to takhle oklikou... Měl by si tu víc číst, než začneš psát...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Třeba mne. Od toho je tu určená sekce. Zároveň tím vzniká precedens a tak daleko to nenechám dojít.Nic osobního......

Odesláno
Tak jednoho tu máš - třeba MNE! Jedno vlákno, kde jsi se snažil tu něco koupit, ti smazali, a teď jdeš na to takhle oklikou... Měl by si tu víc číst, než začneš psát...

Zajímavé, ale budu respektovat pravidla a přání ostatních samozřejmně. :-) Omlouvám se.

Odesláno (upraveno)

Protože je to svým způsobem obcházení pravidel fóra.

Protože fluktuace hodinek je zde značná, zvláště některých značek.

edit: pozdě

Upraveno uživatelem Marfi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...