Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je zajímavé, u tvých hodinek by to už opravdu problém s mazivem být neměl. Nemohly se třeba zmagnetizovat?

• Odpovědi 231
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě to začíná připadat, jako že ty PO obecně žijí svým vlastním životem, že mají "duši" větší, než ostatní kvalitní hodinky. Ty maje udělaly za půl roku +20s (tedy po dušákovské léčbě), seřizuji je nyní pouze při přechodu letní-zimní čas. Na podzim po přetočení o hodinu zpět začly najednou jít -8s/den, po týdnu se to srovnalo a teď jdou zase přesně. I když při grilování šly před změnou času jemně do plusu, teď spíše jemně do mínusu. Ale řádově jen v řádu sekund za 14 dnů, při nošení to zase doženou, takže to už neřeším.

Odesláno

No, teď na to koukám a ty moje mají opravdu velkého ducha nezávislosti... od včera touhle dobou přesně 4 minuty.

Já bych do toho praštil. Ale ono je to jedno, tři, nebo čtyři minuty, to už není rozdíl.

Chvíli je nechám jít a uvidím, ale budu to kontrolovat jako psychopat a nebudu mít klid.

Pak taky ta myšlenka, že je tam budu tři měsíce nosit dokola a nebude to mít konce.

Servis u Dušáka osobně zatím neznám, tak budu doufat, že to případně klapne na poprvé a bez škrábanců, které jsem si odnesl hned po koupi díky zkrácení tahu a všiml jsem si jich pochopitelně až doma.

Odesláno

Tak ze včerejška na dnešek 3min 5sec +, trochu jsem doufal, že jsem je poněkolikáté blbě nařídil, ale ne :crying_anim02:

Stále jsou na natahovači, nosit je, by mi ani nedělalo radost.

Lámu si hlavu, jestli by se hodinky takhle chovaly kdyby se něčím zmagnetizovaly, ale zase fakt nebylo čím. Jediná změna je natahovač, ale ten mi točí i s Fortis B-42 chrono a nebo Seiko Monstrama když je nenosím.

Přemýšlím, jestli je naopak nemám nechat zastavit v duchu- čím si je pokazil, tím je naprav. To je ale zoufalství z nedostatku jiných možností a nedočkavosti :-)

Odesláno

Klidně s nimi můžeš ještě nějakou dobu experimentovat, ale i když se ti chod zlepší, bude ti vrtat hlavou, kdy se závada zase vráti...

Byl jsem se svými PO v podobné situaci a rychle šly do záručního servisu. Za čtrnáct dní jsem je měl zpátky na ruce a dodnes jdou OK.

Odesláno

Máš pravdu, to je jasný. Jsou nemocný a chtějí doktora.

Jak jsem ale psal, už při zkracování tahu na prodejně schytal tak první škrábance, tak asi chápeš, jak se mi do toho chce.

Pak si taky říkám, že kdyby to byl slepený vlásek, mohlo by se to napravit "neinvazivně".

Jinak přes noc, resp. 13 hodin jsou to další 3 minuty navíc. Kouknu večer po cca dalších 12 hodinách. Divný by bylo kdyby šly o 3-4 minuty jako vždycky, protože to by předběhly jen za noc na kterou natahovač vypínám.

Odesláno

Dej to k Dusakum. Tohle neni normalni, ale bohuzel jak tak ctu na WUS pomerne bezne... tenhle slavnej co-axial asi bude brzo slavnej jinak nez by si Omega prala, a co teprve zakaznici. Good luck!

Odesláno

Zdravím ,

ja som síce zaregistrovaný už dlhšie, stránku navštevujem docela pravidelne a toto vlákno asi najpravidelnejšie :-) . Ja som si kúpil OMEGA PO asi pred 5timi mesiacmi ( po dvoch rokoch hľadania ) a priznávam, že som mal podobné problémy. Hodinky kupované v EUROVEi mi každé štyri dni samovoľne zastavili a občas sa aj samovoľne spustili. Vzhľadom na to, že som čítal toto vlákno som nelenil a po mesiaci skúšania a testovania som ich odniesol späť do obchodu ( servisu ). Prvé prekvapenie nastalo , keď mi oznámili, že servis je v Rimavskej Sobote, druhé prekvapenie nastalo po mesiaci, keď mi presne na posledný deň zavolali, že hodinky sú hotové. Okamžite som si ich šiel vyzdvihnúť s istotou, že mi aspoň oznámia, čo hodinkám JE respektíve BOLO . No nestalo sa!!!

Preto som ani nebol prekvapený, že mi hodinky po 4 dňoch zastali opäť !!! Následne zastali po desiatich dňoch a potom vždy cca po 3-4 dňoch. Presnosť bola cca + 2 až 3,5 sec/ deň (občas dokonca +1,5 /deň ). V presnosti problém nebol nikdy ( dúfam ,že ani nebude )

Po opätovnom prečítaní tohto vlákna som ich 18.11.2010 odniesol k Dušákovi do Prahy. Po mesiaci som ich dostal späť ( bolo mi presne povedané čo sa menilo, čo tomu bolo a koľko bude stáť OMEGU oprava ( hodinky boli v záruke )). Odvtedy hodinky idú bez zastavenia ( cez deň na ruke - v noci na grile, prípadne na nočnom stolíku :-) ). Presnosť cca rovnaká + 2 až 3,5 sec/ deň ) . Takže každému doporučujem servis DUŠÁK Praha - ešte by som rád poznamenal, že moje hodinky tam vraj opravoval vedúci servisu - za čo mu patrí moje Ďakujem .

Inak som s nimi veľmi spokojný, napriek tomu že z 4.mesiacoch boli 2 mesiace v servise :-( . Snáď sú už zdravé a pevne verím, že mi nespravia skok ako spravili tunajšiemu členovi IWCman-ovi , ktorému som jeho presnosť prial a ticho závidel ( ale v dobrom :-) ) .

Myslím si, že by možno bolo vhodné toto celé vlákno preložiť a poslať do OMEGY !!! Je zaujímavé ako sa tento model správa( súhlasím s myšlienkou DUCHA v hodinkách ) .Pozdravujem Vás.

Odesláno

Nezlepšuje se to, zajdu tam.

Víme, kdo je ten šikovný pán, vedoucí servisu - možná dobře vědět.

Stačí karty, paragon a hodiny, nebo je mám dávat do krabky?

Odesláno

Okamžite som si ich šiel vyzdvihnúť s istotou, že mi aspoň oznámia, čo hodinkám JE respektíve BOLO . No nestalo sa!!!

Preto som ani nebol prekvapený, že mi hodinky po 4 dňoch zastali opäť !!! Následne zastali po desiatich dňoch a potom vždy cca po 3-4 dňoch. Presnosť bola cca + 2 až 3,5 sec/ deň (občas dokonca +1,5 /deň ). V presnosti problém nebol nikdy ( dúfam ,že ani nebude )

Ten stejný problém jsem měl já u Hanáka v Brně. Oni prostě jen dali hodinky do vrtiče a po třech týdnech mi zdělili, že hodinkám nic není. Teprve u Dušáků poznali, co jim bylo, hodinky šlapou perfektně (od změny času v říjnu do včerejšího večera je odchylka 0s slovy nula sekund!!), co s nimi dělali a co problém způsobuje, jsem se ale stejně nedozvěděl a to jsem se na to ptal.

Odesláno

Okamžite som si ich šiel vyzdvihnúť s istotou, že mi aspoň oznámia, čo hodinkám JE respektíve BOLO . No nestalo sa!!!

Ten stejný problém jsem měl já u Hanáka v Brně. Oni prostě jen dali hodinky do vrtiče a po třech týdnech mi zdělili, že hodinkám nic není. Teprve u Dušáků poznali, co jim bylo, hodinky šlapou perfektně (od změny času v říjnu do včerejšího večera je odchylka 0s slovy nula sekund!!), co s nimi dělali a co problém způsobuje, jsem se ale stejně nedozvěděl a to jsem se na to ptal.

To nemyslíš vážne !!! 0 sec????? Paráda , super. Ja ked ich mám v grile, tak sa mi posunú o 1 sec, ale nesmú byť na ruke. Na ruke to 3 sec/ den istia :-)

Odesláno

Jaka je vlastne zarucni doba na coaxial, konkretne Bondovky? Tusim nez se dostanu domu, akorat stihnu prosvihnout 2 roky (nekdo psal vyse), pokud na to teda vubec ty 2 roky jsou (kopovano v ME). Stava se mi obcas, ale doopravdy jenom obcas neco podobneho. Shodou okolnosti dnes. Rano se podivam na hodinky, mohlo tou dobou byt tak 8:30 a na hodinkach neco malo po sedme (datum uz bylo pretoceno). Zkusim klepnout do hodinek prstem. Vterinovka popobehne o par sekund, zkusim to jeste jednou, stejne. Po ceste do prace se snad tusim samy rozbehly. Az v tichu kancelar jsem je zkusil natocit rucne, po par otocenich se zacala protacet pruzina, takze to nebude problem s rotorem, porad mely dost rezervy. Predtim se mi to stalo tusim tak mesic, mozna vic zpatky a od te doby jsem je pravidelne sledoval oproti obyc quartz potapkam. Pomalicku se predbihaly o par sekund denne, neresim. Po tydnu ci dvou me to prestalo bavit, protoze jsem si myslel, ze jsem mel posledne vlci mlhu a zadny problem nemaji. No asi maji, krucis.

Dik,

Libor

Odesláno

Těch problémů bude asi vícero druhů. Dost se diskutuje problém s mazivem, ale projevy neznám. To je u hodně starých hodinek.

Ty je máš něco pod dva roky a mazivem to tedy asi nebude. Hodně se zmiňuje občasná zástava dechu, kterou popisuješ.

Mě pro změnu nabraly druhej dech jako chlap v nejlepších letech a uháněj o sto éro. Přesněji řečeno o 4-12 minut denně.

To je jedno, stejně to nevyřešíme, alespoň já se do nich koukat v záruce ani po ní nebudu.

Já si to asi trochu idealuzuju i když jsem většinou pesimista a trochu doufám v ten slepený vlásek.

Asi proto, že jsem se s tím u jedněch hodin setkal a byla to sranda. Tam byl tedy přesně řečeno zamotaný a já to napravil cvrnknutím do něj, jenže to šlo o megabudík v podobě palubních hodin.

Nevím jestli je tam zítra i hodinář, ale si tam zajdu a nebudu to odkládat.

Odesláno

od změny času v říjnu do včerejšího večera je odchylka 0s slovy nula sekund!!

To je hricka prirody, nicmene gratuluju. MOje jsou sice v ramci COSC, ale vliv na chod ma i to ze jsou noseny v zime atd, odchylka je promenna.

Jaka je vlastne zarucni doba na coaxial, konkretne Bondovky?

Zaruka na hodinky Omega s co-axialem je 3 roky

Odesláno

Teda vy mě s tím co-axialem docela děsíte. Já jsem si tady zrovna včera pověsil inzerát na 2235.80 GMT. Sice myslím že jich tady moc není, ale mně se prostě líbí a třeba se objeví starší a za trošku rozumnější cenu než stojí nové. Jenomže stát se mi něco takového, jak tady popisujete, tak nevím co bych dělal. Četl jsem i další story jinde a mám trošku obavy jestli do toho vůbec jít.

Držím palce všem co už hodiny s co-axialem mají aby se problémy objevovaly co nejméně.

Odesláno

Teda vy mě s tím co-axialem docela děsíte. Já jsem si tady zrovna včera pověsil inzerát na 2235.80 GMT. Sice myslím že jich tady moc není, ale mně se prostě líbí a třeba se objeví starší a za trošku rozumnější cenu než stojí nové. Jenomže stát se mi něco takového, jak tady popisujete, tak nevím co bych dělal. Četl jsem i další story jinde a mám trošku obavy jestli do toho vůbec jít.

Držím palce všem co už hodiny s co-axialem mají aby se problémy objevovaly co nejméně.

Buď v klidu, nejhorší je smrt z vyplašení :D Já měl, či mám už šestery Co-Axial Omegy a naprosto v pohodě. Musíš je prostě denně nosit, jinak se naserou a ... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...