little_w Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Je to docela ostuda. Mám takový nápad, ale rád bych, kdyby se ho chopil někdo kdo má momentálně více času. Jako jednotlivý klient asi člověk nemá šanci dosáhnout toho, aby Rolex změnil názor a případně udělal jednu variantu i v češtině. A tak nás budou i nadále odkazovat na svých 26 jazykových mutací, kde čeština chybí. Jenže nás je tady na fóru hromada. A znáte to, vox populi... Jakožto forum, kdybychom se pokusili udělat anketu a posbírat podpisy majitelů Rolexek na žádost o změnu jejich politiky, myslím si, že by to mělo šanci na úspěch. Prostě to pojmout jako petici, která se zašle do Rolex S.A. Co vy na to? napad to je dobrej, ale uprimne si myslim, ze pro Rolex nebude problem poslat do p*dele padesat lidi (jestli by se padesat vubec naslo) uplne stejne, jako poslali jednoho. nelibi se mi to, nechapu, ze si sve zakazniky nehyckaji a ani se o to evidentne nesnazi, ale nemyslim, ze se to da zmenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 (upraveno) Naopak mají nás za vzdělanější národy než jiné, které nejsou schopny přelouskat MONDAY na day datech , třeba pro Araba, to je neřešitelný problém, jak pro Poláka nebo Nora nevím? :-) Ale třeba japonštinu jsem u Japonce na Rolexech taky neviděl. Upraveno 18. března 2010 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 (upraveno) Je to diskriminace, dostat to do pácu nějaký cikán, už letí do bruselu se stížností a jen, kdyby ho tam náhodou bdělý immigration officer nepustil z letiště do ulic, má rolex ještě nějakou šanci Na Slovensku bys asi ani jiné, než slovenské nemohl nosit, případně by odečet dne z nich nebylo možno použít pro oficiální potřeby. Protiakce je NUTNÁ. Nebudu se utěšovat tím, že mě nějakej švýcar považuje za dost inteligentního, abych se dorozuměl, chci mít rovný přístup a basta !! Petici nezasílat rolexu, ale švýcarské vládě, do bruselu, do novin, na fora, DEMONSTROVAT na veletrhu v Baselu !!! Upraveno 18. března 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Petici nezasílat rolexu, ale švýcarské vládě, do bruselu, do novin, na fora, DEMONSTROVAT na veletrhu v Baselu !!! Voe Napis Kamilovi. Ten tam touhle dobou uz mozna bude. A kdyz tam s temi pozadavky nabehne do Rolexu, verim, ze jemu radeji ustoupi, nez by se s nim dostali do krizku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 škoda, že Kamil není šikovný rómský spoluobčan, to by si je expresně vyrobený vodnes zadarmo, jen aby dal pokoj Ale nemohl by je ani prodat, protože by mu pravost nikdo nevěřil :D To je jako námět na román... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Co se týče jazyka, jsem také značně znechucen tím, jak na nás kašlou, ale upřímně, kolik day-datů se v ČR prodá? A kolik z toho by bylo v češtině? Rolex by se dle mého vysmál, i když na druhou stranu by to pro ně mohl být spouštěcí impuls k tomuto kroku... PS. Brusel by nás asi poslal někam, Švýcarsko není v EU, Rolex nám jen musí dát návod v češtině, pokud je to koupené v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se