Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A na Tourby ses díval?

Jj, tak jsem viděl, ale tourby mě po prvotním nadšení už moc neoslovuje. Myslím, že v podstatě mám trh zmapovaný. Jen jsem čekal, jestli někdo přijde s - pro mě - novou informací.

Momentálně dumám nad konkrétním průměrem tohoto typu hodinek pro mé zápěstí. Obvod tedy mám 16,5 - 17 CM. Není už 44 MM průměru pro tento NEsportovní druh hodinek moc? Aktuálně přemýšlím nad MEISTER SINGER "tři ručky" nebo STOWA Marine Original Black. STOWA bere pouzdra od Icklera a kde si je nechává vyrábět MEISTER SINGER?

Odesláno
...Není už 44 MM průměru pro tento NEsportovní druh hodinek moc? ..

Je to moc. Alespoň podle mně a na mojí ruku. A podle toho, co píšeš, tak ty ji máš ještě slabší... U tohoto typu jodinek vidím hranici na 42mm.

MEISTER SINGER má 43mm - a to už je taky dost. Ale je třeba to zkusit. Každé hodinky sednou jinak.

Odesláno
Je to moc. Alespoň podle mně a na mojí ruku. A podle toho, co píšeš, tak ty ji máš ještě slabší... U tohoto typu jodinek vidím hranici na 42mm.

MEISTER SINGER má 43mm - a to už je taky dost. Ale je třeba to zkusit. Každé hodinky sednou jinak.

Radu od Tebe beru jako relevantní, protože se v tomto segmentu příliš nepohybuji. Prioritně mě zajímají potápky a tam je to trochu jinak.

Odesláno
Dokázal by někdo kvalitativně seřadit SINN, MEISTER SINGER a STOWA? Řekl bych, že vybírám mezi těmito třemi firmami.

Průměry pouzder jsou 44, 43 a 41 MM. Tápu...

To je těžký. Chce to dát všechny troje na ruku a rozhodnout se pocitově. "Kvalitativně" ten rozdíl nebude nějak významný.

Odesláno (upraveno)

OT: Strašně se mi líbí tyhle NOMOSy, ale mají průměr 36 MM, tzn. to je taky jasné.

Jinak... Mám v Brně někdo MEISTER SINGER ve velikosti 43 MM nebo STOWA Marine Original?

post-2237-1268396199.jpg

Upraveno uživatelem PhoeniX
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak si kup ty NOMOS a máš to vyřešené...

Meister Singer jsou + - Ok i na hubenější ruce...

Odesláno

Souhlasím. MS mají sice velký cifr a celkový průměr 43, ale tak nějak jim vizuelně na mohutnosti ubírá super jednoduchost ciferníku a celkový tvar pouzdra.

Návštěvník Tada
Odesláno
Nebo ztloustni, poradím ti kdyžtak jak

Žrát žrát a zase žrát :D

Odesláno
Tak si kup ty NOMOS a máš to vyřešené...

Nomos jsou pěkný, ale úplně mrňavý. 36 MM je v dnešní době málo myslím si pro každého. Tyto průměry se už nikdy nevrátí.

Nebo ztloustni, poradím ti kdyžtak jak

Che! :) Ale momentálně se snažím hubnout. Místo pořádného zápěstí mám bohužel špachtličku, i když měřím 193 a vážím 94.

Myslim ze 44mm je maximum - ale nositelne.

U tohoto modelu už i chybí ta elegance, ale vím o nich. Kdysi jsem o nich uvažoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...