docent_tecka Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 V šuplíku mi ležely PRIM Sport2 po tátovi, tak jsem je vyndal, odnesl k hodináři, aby je seřídil, vyčistil, nechal jsem vyměnit řemínek, teď je z nostalgie občas nosím , trochu mě překvapilo, že nemají šroubovací dýnko, ale dočetl jsem se tady ve fóru důvod, proč se toto řešení používalo. Jediné co mě trochu zklamalo (i když to nepotřebuju k životu) je to, že luminiscenční barva se jaksi nechová vůbec luminiscenčně . Je to normální, že ve tmě vůbec nesvítí, ani po předchozím intenzivním osvícení? Ví někdo, jestli je možné luminiscenční nános nějakým rozumným způsobem renovovat? navic mas nesroubovaci dynko, coz se casto nevidi... kdysi accutron vysvetloval proc a jak se to delalo, resp. prestalo delat - zkus hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 navic mas nesroubovaci dynko, coz se casto nevidi... kdysi accutron vysvetloval proc a jak se to delalo, resp. prestalo delat - zkus hledat. jj díky, našel jsem to - jak jsem zmińoval už v původním popisu. -dočetl jsem se od povolaných že se jednalo o problémy s otřepy po výrobě závitu- ale zajímalo by mě, zda je ta vodotěsnost stejně spolehlivá jako u šroubovacího dýnka (zkoušet to nebudu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 navic mas nesroubovaci dynko, coz se casto nevidi... kdysi accutron vysvetloval proc a jak se to delalo, resp. prestalo delat - zkus hledat. cize, tieto su totozne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvid-s Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 cize, tieto su totozne? Je to bastl. Mají tam být jiný ručičky. Tyhle jsou ze starších Humbert.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Koukám, že se podobné dobře prodávají, ale já bych ty svoje neprodal, už pro ten citový vztah co k nim mám. Asi se hloupě ptám, ale který provedení se označovalo Humberto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvid-s Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Humberta jsou ty nejrozšířenější sportky dvojky. Ty pestrobarevný, v kombinaci žluto-červený, zeleno-bílý, červeno-bílý indexy.. Ručičky hranatý, červeno nebo zeleno-bílý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 díky za rychlou informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Našel jsem na internetu tyto krásky, prodávající píše o těchto hodinkách, že jsou nové, nenošené, ale vzhledem k tomu, že mají jinou vteřinovku, tak nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Našel jsem na internetu tyto krásky, prodávající píše o těchto hodinkách, že jsou nové, nenošené, ale vzhledem k tomu, že mají jinou vteřinovku, tak nevím ... Originál mají také ostatní ručky niklované a ne bílé. A navíc ten cifr má ošoupané indexy. Ale pouzdro je správné a jako nové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Korunka je taky neoriginální, má mnohem jemnější drážkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Korunka je taky neoriginální, má mnohem jemnější drážkování. Zdá se mi to, nebo to okýnko pro datum není úplně uprostřed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Zdá se mi to, nebo to okýnko pro datum není úplně uprostřed? Cifr je v pohodě. To může být zkresleno úhlem záběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Zdar vážení kolegové,mám velikánskou prosbu.nenašlo by se náhodou u někoho z vás plonkovní stoupací (krokové) kolo na PS 2?Dal jsem k hodináři jedny na seřízení a ten zjistil,že je v těch hodinkách pokaženo-chybí zub Bohužel nemá k dispozici jiné.Tak kdyby náhodou někdo měl na odprodej ,tak bych byl velice vděčný.Díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 To si děláš srandu, ne? Tohle je vlákno pro fotografie, a ty si sem cpeš inzerát! Navíc nemáš ani 50 příspěvků.To je hrozný. Když už porušuješ pravidla, tak máš alespoň přitlačit nějaké fotky Sportů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Jedno starší foto, nevím, jestli už to tu bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 To si děláš srandu, ne? Tohle je vlákno pro fotografie, a ty si sem cpeš inzerát! Navíc nemáš ani 50 příspěvků. To je hrozný. Když už porušuješ pravidla, tak máš alespoň přitlačit nějaké fotky Sportů Velice omlouvám,že ti to tady trochu narušuju svou prosbou,ale v podstatě jsem jen využil(doufám,že ne zneužil)tvojí nabídky hned z úvodu. Cituji: "Proto zakládám toto, sem můžete dávat cokoli týkající se Prim Sport 2, těch renovovaných v nerezu i původních" ,že se to týká jen fotek,to jsem jaksi přehlédl.... Jsem trošku v prekérní situaci a myslel jsem ,že kde jinde mě může někdo pochopit,než zde.... Proto jsem touto cestou porosil slušně o pomoc a nečekal jsem,že se dočkám takto odmítavého postoje,zvlášť od tebe,který má PS 2 tak rád a spíš bych čekal tvoji podporu....Nechtěl jsem se chovat jako dement a zakládat vlákno. Co se týká těch 50 příspěvků,ať se na mě nikdo nezlobí,ale to bych tady mohl prolézt celé forum,ke každému tématu napsat nějakou hloupou poznámku,což by mi zabralo tak max hodinu.Jestli by mě tohle zplnomocnilo k založení inzerátu,tak to vidím jako trochu postaveno na hlavu. Omlouvám se za lehce útočný postoj,ale vidím to tak. Jinak stále ještě doufám ,v něčí pomoc,jinak ty Sporty budu muset asi vyhodit,což bych opravdu nerad ,ale co jinak s nimi..leda tak na součástky.... ještě jednou pardon,příště si dám většího majzla na to kam co píšu.... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Velice omlouvám,že ti to tady trochu narušuju svou prosbou,ale v podstatě jsem jen využil(doufám,že ne zneužil)tvojí nabídky hned z úvodu. Cituji: "Proto zakládám toto, sem můžete dávat cokoli týkající se Prim Sport 2, těch renovovaných v nerezu i původních" ,že se to týká jen fotek,to jsem jaksi přehlédl.... Jsem trošku v prekérní situaci a myslel jsem ,že kde jinde mě může někdo pochopit,než zde.... Proto jsem touto cestou porosil slušně o pomoc a nečekal jsem,že se dočkám takto odmítavého postoje,zvlášť od tebe,který má PS 2 tak rád a spíš bych čekal tvoji podporu....Nechtěl jsem se chovat jako dement a zakládat vlákno. Co se týká těch 50 příspěvků,ať se na mě nikdo nezlobí,ale to bych tady mohl prolézt celé forum,ke každému tématu napsat nějakou hloupou poznámku,což by mi zabralo tak max hodinu.Jestli by mě tohle zplnomocnilo k založení inzerátu,tak to vidím jako trochu postaveno na hlavu. Omlouvám se za lehce útočný postoj,ale vidím to tak. Jinak stále ještě doufám ,v něčí pomoc,jinak ty Sporty budu muset asi vyhodit,což bych opravdu nerad ,ale co jinak s nimi..leda tak na součástky.... ještě jednou pardon,příště si dám většího majzla na to kam co píšu.... To mínusování jsem nějak nepochopil,v podstatě jsem se slušně omluvil a za to dostanu mínus? Nebylo v tom nic ironického prostě normální omluva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Nic si z toho nedělej. Tak se zkus zeptat u jinýho hodináře, nebo si kup na Aukru nějaký kraksny do 50 Kč a budeš mít pár náhradních dílů co potřebuješ a pak je pošleš dál. Na tolik peněz tě to nepřijde. A nebo se zkus zeptat v Parexu v Pardubicích, tam prodávají součástky a pak sem hoď tu fotku jo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 @hejdik Protože pořád to vlákno plevelíš nefotkovými příspěvky. Nebul, udělej pár fotek, budeš mít zase body zpátky Také nevím, proč cituješ velké příspěvky, navíc své vlastní, a navíc následující jen o jedno místo nahoru. Petr Svetr má naprostu pravdu, stačí si na Aukru koupit libovolné jdoucí Primky s kalibrem 68.4, nemusí to být ani S2. než shánět samotný nějaký díl. A do Parexa s tohle drobností raději ani nepsat, to by Ing. Hněvsu trefil šlak (ne že bych se mu divil). Aby se tu jen nekecalo, nějaké to další foto... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Musím ti to zase pochválit - nedá se nic dělat.Kde jsi teďky sehnal ten sníh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se