Jump to content

Prim Sport 2

Recommended Posts

Jo, taky jsem koukal, že na těch prvních to nebylo vidět, omlouvám se za mistifikaci, ale zase je človek o něco chytřejší. Dneska sem byl u hodinaře a vyhrabal jen hodinovou a minutovou ručičku, ale vteřinovku nemá:-( Nevíte o nějakém hodinaři v Praze který by měl všechny tři?

Pořád je tady ještě ve hře varianta, že ty indexy jsou vybledlý a byly původně oranžový, pak by ta vteřinovka byla v pohodě a daly by se tam jen ručky z Humbert

Nevim zda jsem trefil spravne vlakno, ale chtel bych zkusenejsi z vas pozadat o radu, zda je cifernik puvodni a nebo se jedna o nejaky pretisk ci druhovyrobu. Prijde mi ze tisk neni uplne vycentrovamy vuci ciferniku a bile indexy maji podle mne moc zaoblene rohy, ale mozna se pletu. Predem dekuji

received_296745922824110.jpeg

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
V 5. 4. 2022 v 9:43, Daftra napsal:

Na seřízení jsou přístroje, ale dá se i sám něčeho doštelovat. Jak vidíš na fotce od kolegy colommba, posuň o kousek páčku nad setrvačkou požadovaným směrem. Určitě se ti to nepovede hned, ze své zkušenosti pamatuju, že to trvalo třeba týden 🙂 Každý den o kousek, druhý den zase a tak furt dokola. Na přesnost má i vliv, jak pokládáš hodinky na noc. Jestli na víčko, na jeden bok, na druhej bok.Taky dávej pozor, ta páčka nechodí zrovna lehce a může se stát, že se ti nástroj smekne a vyvalíš setrvačku z uložení.

Tak mnoho zdaru.

Dobrý den, mě se dnes stalo že jsem tu páčku vysadil z toho štelovacího místa a teď netuším jak má držet vlákno.