Jump to content

Prim Sport 2

Recommended Posts

Ale hladký vypadá taky dobře :) Jen ručičky to chce vyměnit. Každopádně podle mně by se z armovacího kroužku při vyndání sesypala barva, takže lepší ho nechat kde je.

Dnešní nákup - 100,- vyleštěné sklo + opravené ručky. Quartzky jsem dostal jako bonus (opět mim aukro) První pouzdro + korunka, které bych si troufnul dát do vody.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by orlando1
  • Upvote 1

Mě se dnes podařilo na Aukru vydražit funkční PS2 za 23 Kč. :rolleyes:

Jinak úlet se vždy najde. Řekněme tedy, že kdo chce koupit levně, má stále možnost :)

No a kdo si chce pořádně zasoutěžit a mít hotové Sporty honem, honem, ten také.

Edited by Biges

Mě se dnes podařilo na Aukru vydražit funkční PS2 za 23 Kč. :rolleyes:

Počkej ,nebyly to ty "PRYM"?Jestli jo,tak jsi mi je vyfoukl, :rifle: chtěl jsem je na náhradní díly,schází mi totiž stoupací kolo...:angry:

Já vůl jsem totiž přihodil 20Kč a pak jsem si to chtěl ještě pojistit,tak jsem tam hodil 40,ale nějak se to nenačetlo...a když jsem přišel k počítači bylo už pozdě :crying_anim:

čekám na 50-tý příspěvek ,abych se mohl přeptat tady na foru.

Teda jestli mě zase Biges nesprdne,že to cpu sem :) :) :)

Cože? "PRYM"? To mně ještě nenapadlo hledat hodinky pod tímto označením, musím někdy zkusit :-D

Jinak se tu moc kecá a málo dávají fotky, takže přikládám fotku těch NOSů z "dědovy sbírky", jejichž cena je v tento okamžik 4450, o čemž si tady asi myslíme svoje :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Biges

A to mě se podařilo uloupit jedny pěkné sportky minulej týden.

Teď ležím nachrmlanej v posteli,takže je dostanu do ruky až příští týden,přijdou mi totiž do práce,abych nemusel doma moc vysvětlovat :D

Takže se pak pokusím vykutit nějakej pěknej koženej pásek,uvidíme,jestli se záměr povede...

• Upvote 1

...přijdou mi totiž do práce,abych nemusel doma moc vysvětlovat :D

:D

Pěkné Sporty, gratuluju.

Takže se pak pokusím vykutit nějakej pěknej koženej pásek,uvidíme,jestli se záměr povede...

To znamená, že ten pásek budeš sám vyrábět? :) Edited by Biges

A to mě se podařilo uloupit jedny pěkné sportky minulej týden.

Teď ležím nachrmlanej v posteli,takže je dostanu do ruky až příští týden,přijdou mi totiž do práce,abych nemusel doma moc vysvětlovat :D

Toto nevysvetlíš, :crying_anim: na moje nešťastie si ich nemám kam dať posielať, ale aj tak to športovanie sa mi čím ďalej viac páči. A rodina tie ďalšie prírastky s frfľaním prijíma.

Môj najnovší:

:D

Pěkné Sporty, gratuluju.

To znamená, že ten pásek budeš sám vyrábět? :)

No pokusím se .

Jelikož pracuju v Gale Prostějov ,jako vedoucí modelárny,tak mám přístup k nějakému tomu materiálu a technologii,takže se o něco pokusím.

Jak to dopadne to zatím nevím,ale jestli to bude k světu ,tak to přihodím k dobru.

Koukám, že jste doma pěkně pod pantoflem, pánové :D

Když to tak čtu, nejsem na tom špatně. U mně se to nekomentuje, ale nadšení moje hodinky nevyvolávají :-)

Abych jen nekecal, tak nějaké foto.