Biges Odesláno 5. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Jsem zbabělec, vodotěsnost nezkouším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Teď budu možná za blbce, ale zeptám se. Podle té fotky to vypadá, že je vyndán pro jistotu strojek, ale to by zase teklo korunkou, tak jak svůj test tedy provádíte? A když se náhodou utopí, co pak? Jsem v této oblasti poněkud nevzdělán, tak mi promiňte možná hloupé dotazy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Teď budu možná za blbce, ale zeptám se. Podle té fotky to vypadá, že je vyndán pro jistotu strojek, ale to by zase teklo korunkou, tak jak svůj test tedy provádíte? A když se náhodou utopí, co pak? Jsem v této oblasti poněkud nevzdělán, tak mi promiňte možná hloupé dotazy:-) Korunku tam vrazíš zpátky a pak testuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Korunku tam vrazíš zpátky a pak testuješ. Díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redy Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Taky ještě mám jedny Humberta koupené v roce 1984. Nabízím je na inzertních serverech k prodeji (tady zatím nemohu). Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Ja som svoje doma testoval bežne vo vani, na plavárni ... obstáli, až som ich vykúpal v Čiernom mori a už som v ních mal vodu, nie veľa, ale rosili sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Ja som svoje doma testoval bežne vo vani, na plavárni ... obstáli, až som ich vykúpal v Čiernom mori a už som v ních mal vodu, nie veľa, ale rosili sa. Lepší je nahradit tlakovou zkoušku u hodináře testem tlakové proudící vody(je to zadarmo a navíc doma bez čekání) a mít pak jistotu a né zarosené hodinky. A navíc takové zarosení u moře není vůbec zdravé - sůl je mocná čarodějka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Já tady radši navštívím svého hodináře který mi dělá vše za velmi přátelské ceny.Jediné co my na něm vadí že tam vždy strávím strašně času on je rovněž příznivce Primek je na nich odchovanej.Například strašně rád spravuje staré budíky Prim říká že je dnes problém sehnat kvalitní budík pro klientelu kteří chtějí spolehlivý mechanický budík už vyzkoušel řadu výrobců a nekvalitní šmejd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Rad bych se zeptal mistnich zkusenych. Jak ma vypadat original korunka na PS2 a jak vypada korunka z Parexa? Prosil bych o nejake detailni foto. Mam nekolik PS2 a na nich jsou rune korunky. Rad bych to nejak dal dohromady. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Je tu několik vláken is fotkami, jen trochu hledej. Na Prim Sport 2.1 je ta zakulacená, na ostatních stejná, jako na Humbertech a ta z Parexa je téměř shodná, ale jen prachotěsná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Je tu několik vláken is fotkami, jen trochu hledej. Na Prim Sport 2.1 je ta zakulacená, na ostatních stejná, jako na Humbertech a ta z Parexa je téměř shodná, ale jen prachotěsná. Dekuji za info. Temata prohlizim od te doby, co jsem tady. Bohuzel tech fotek je tolik, ze se mi nedari orientovat, ktera je vlastne ta spravna. Proto jsem myslel, ze sem nekdo nekdo vlozi fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Včera jsem hledal to stejné.Vím, že jsme ji tu viděl a opravdu stačí trochu zapátrat a těch fotek tu je hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Nevite nekdo jake typove cislo mely cerne PSII-I se sviticimi indexy nemuzu to zde najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Nevite nekdo jake typove cislo mely cerne PSII-I se sviticimi indexy nemuzu to zde najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Diky moc uz jsem to taky nasel. Nasel jsem totiz doma zarucak s krabickou ale ten je tedy asi na humberta me nejak nesedelo i datum 7.5.1983 to uz PSII-I asi v obchodech nebyly. Ted budu muset najit jeste ty humberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 (upraveno) Ooo, co to je todleto?? Neznám! http://aukro.cz/item...el_pouzdro.html pro pořádek fotka Upraveno 15. ledna 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Tohle je složenina. Ciferník se dával do jiného pouzdra, do takových těm modelů z 90. let. Ručičky nově natřené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Viz. prispevek 345 v tomto vlakne tam je to v uplne jinem nerezovem pouzdre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Viz. prispevek 345 v tomto vlakne tam je to v uplne jinem nerezovem pouzdre Tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Do soudků se hodí všechno . Bastl tedy předčil originál.To jsem nevěděl že Elton vyráběl ocelová pouzdra se zkosenými zadními hranami jako mají mosazná.Hezký, mě se líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se