Vomi Posted January 11 Report Share Posted January 11 Tak těchto moc není . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 11 Report Share Posted January 11 Velmi zajímavé. Palec hore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 11 Report Share Posted January 11 (edited) @Bert ty ručky jsou v pořádku, popř. obě varianty jsou ok ? Omlouvám se za mezery ve vzdělání Edited January 11 by špelda66 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Myslím, že budou obě varianty v pořádku, zjistit realitu asi nebude možné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vomi Posted January 11 Report Share Posted January 11 Tohle jsou PS2 automatic v nerezovém pouzdře, kterých bylo vyrobeno údajně jen 200 ks v malých seriich v letech 2000-2005. Ručky muhou byt tyhle sportovní tupé nebo špičaté typu letecké, ale vterinovka vždy oranžová nebo červeno oranžová bez okénka. Vykryti rucek může být barvou nebo svítícím fosforem. V hodinkách je strojek Miyota 8215 Eltonem značený jako cal. 72. Pozor, ještě ve starém Eltonu se vyráběl ještě PS2 automatic, které měly klasické chrom pouzdro, strojek Miyota nebyl na rotoru značený jako cal. 72 a ručky vždy letecké a vterinovka bílá vždy s okénkem a bylo jich vyrobeno několik tisíc. Tyhle jsou ty mnohem vzácnější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divers Posted January 13 Report Share Posted January 13 Někde jsem viděl, že to bylo omezeno na 200 kusů. Budu hledat ty informace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divers Posted January 13 Report Share Posted January 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divers Posted January 13 Report Share Posted January 13 Můj byl koupen v roce 2004, stál 2582 Kč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vomi Posted January 16 Report Share Posted January 16 (edited) V 14. 1. 2025 v 0:22, Divers napsal: Můj byl koupen v roce 2004, stál 2582 Kč. Ano, v té době šel koupit, já jsem viděl paragon snad z roku 2009. Edited January 16 by Vomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 16 Report Share Posted January 16 V 11. 1. 2025 v 16:55, Vomi napsal: Tohle jsou PS2 automatic v nerezovém pouzdře, kterých bylo vyrobeno údajně jen 200 ks v malých seriich v letech 2000-2005. Ručky muhou byt tyhle sportovní tupé nebo špičaté typu letecké, ale vterinovka vždy oranžová nebo červeno oranžová bez okénka. Vykryti rucek může být barvou nebo svítícím fosforem. V hodinkách je strojek Miyota 8215 Eltonem značený jako cal. 72. Pozor, ještě ve starém Eltonu se vyráběl ještě PS2 automatic, které měly klasické chrom pouzdro, strojek Miyota nebyl na rotoru značený jako cal. 72 a ručky vždy letecké a vterinovka bílá vždy s okénkem a bylo jich vyrobeno několik tisíc. Tyhle jsou ty mnohem vzácnější. Dělaly se i ve variantě chromomavá mosaz, ale to byla nezávislá série a nevím kolik kusů. Ty nerezové by fakt měly být ve dvě stě kusech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vomi Posted January 16 Report Share Posted January 16 před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Dělaly se i ve variantě chromomavá mosaz, ale to byla nezávislá série a nevím kolik kusů. Ty nerezové by fakt měly být ve dvě stě kusech. Ano, v dolní třetině komentáře o nich píšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts