spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Nenech si kazit radost a jdi do nich ! Nosím je běžně, zápěstí 17cm +/- .... Ale jsou ti trosku velky
Jarett Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ale jsou ti trosku velky Mě to tedy nepřijde ... ale zkusím trochu přibrat, dnes si dám něco piv a špeku
ricous Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Mám kolem 17.5 a na srazu Kalifovo heritage s 46 průměrem úplně v pohodě. Na druhou stranu POčka jsem v obchodě na ruku dal a díky tahu prostě nesedí a to mám jak říká Spajdy "lepenkovej" tvar zápěstí. Mám 19,5 cm a na tahu je to v poho. Dovedu si ale představit, že menšímu zápěstí bude dělat problém kaučuk - ty kraje u pouzdra celkem fest drží a na rozdíl od tahu se jen tak neohnou.
Jarett Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Mám 19,5 cm a na tahu je to v poho. Dovedu si ale představit, že menšímu zápěstí bude dělat problém kaučuk - ty kraje u pouzdra celkem fest drží a na rozdíl od tahu se jen tak neohnou. No vidíš, já bych právě řekl, že na gumě jsou daleko příjemnější .... pozn. sháníš ještě ten tah na PO ?
ricous Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 pozn. sháníš ještě ten tah na PO ? JO! Už tady na fóru nahlodávám i prodejce PO...
M916 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Zajima me Vas nazor na velikost hodinek k memu zapesti,mam cca 17,5 a chtel bych hodinky 45,5mm neni to moc velke? Někam jsem to už dával. Musíš si je zkusit, jinak to nepůjde. Záleží na více faktorech. Tady máš pár fotek s různými pouzdry 42-48 mm. Pazouru mám sice 21 cm, ale o to nejde. Jde o posouzení, že průměr pouzdra není až tak vypovídající. Moonwatch 42 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. X-wind 44 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co-pilot 44 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chronomaty 48 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 PO 45,5 na kaučuku, obvod 19,5 cm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se