Kalifx Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Svůj výroční, dvoutisící příspěvek na Chronomagu jsem se rozhodl pojmout jako vzpomínkový. Na dobu, kdy jsme ještě měli všichni spoustu peněz, protože nám kapitalisté formou vlezlé, kryptofašistické reklamy nenařizovali utrácet je za hodinky. Proto pár nesmyslných obrázků, přičemž jeden je tak trochu i hodinkovej.
Z. Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Pěkný, pěkný... A co to má tedy soudruh Honecker za hodinky?
atim Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 No přece Ruhly ve zlatě s vytuněným kalibrem z trabantu!
Murphy97 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Leo má už nějaký povadlý líbací svaly.... Asi za pár, ne?
Milis Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Možná by po chronomagorským hesle a následné odpovědi měl následovat i takovejhle parádní hudlan. Pak už by nebylo pochyb.
DAveDOG Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Milis napsal: Možná by po chronomagorským hesle a následné odpovědi měl následovat i takovejhle parádní hudlan. Pak už by nebylo pochyb. Mno to nebylo, vidět to manželka tak už mě na žádnej sraz nepustí.
PetrM. Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 tak mi někdo "odpíchněte" a já jdu dál spát
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se