Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
ostatne veci ako status nie, to naozaj k zivotu nepotrebujem

To je na (mnoha, nikoliv všech) Apple užitelích krásné. Oni vždy potřebují jen přesně to, co jim Steve nabídne. Když telefon neumí posílat MMS, nepotřebují je. Když nemá GPS, nenavigují se. Když neumí kopírovat, nekopírují. Když nemá 3G, rychlá data jsou k ničemu. Když má displej rozlišení polovičního VGA, je cokoliv více zbytečné. To je krásný přístup a upřímně závidím lidem, co to takto mají.

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
HTC HD2 umí ihned po prvním spuštění to, že mám informace o kontaktu nejen statické, ale mohu z této jedné obrazovky (bez přepínání se jinam) rychle poslat email, SMS, MMS, také vidím propojený profil na Facebooku, avatar z Facebooku, poslední status update z Facebooku, poslední fotoalba kontaktu, a jedním kliknutím si vypíšu seznam SMS zpráv od/pro daného člověka (konverzace), MMS zpráv a jeho emailů, plus příchozí / odchozí hovory. Absolutně vše o kontaktu mám přehledně na jednom místě. Toto iPhone opravdu neumí, jeho koncepce (nejen) kontaktů je zcela objektivně zastaralejší (stará pár let). Ale určitě to do verze 4.0 okopíruje od HTC.

Zde je to jasně vidět - avatar je z Facebooku, dolní záložky (tabs) slouží pro přehled základních informací, SMS/MMS, emailů, Facebook status updates, a přijatých / odchozích hovorů.

htc-hd2-03.png

To je luxusní věc, která značně zrychluje práci s kontakty.

iPhone primitivnost nic takového nemá:

adding-a-prexic-to-iphone-contact.jpg

...no možná kdybys u "Klůůnyho" neměl jen ten telefon, zjistil bys, že mu mimo volání můžeš napsat SMS, ale i poslat mail. Stav na FB tam teda není :-)

Myslel jsem zvětšování a zmenšování fotek, což u předchozích zařízení před iPhonem nebylo, ale tím končím tyhle hádky, kdy vypichuješ něco jiného a to si obhájíš. Abych si nepřipadal, že graduju problém, kterej jsem vyvolávat nechtěl.

Já ti v podstatě rozumím, jsi zapálený pro věc a do krve jí hájíš. Když mi kamarád poprvé ukazoval iPhone, říkám si, dobrý...no... ale co s tím, se šoupání fotkama a youtube do nekonečna nevydržím. Pak se mi naskytnul a nešlo odmítnout. Přišlo mi to fajn, ale opravdu jsem s ním začal být spokojen až po čase. Když se otevřel store a začalo být k mání tisíce aplikací a když jsem si ho při zachování totální spolehlivosti upravil a doinstaloval tak jak to chci.

Mimochodem, nechceš doplnit svůj blog a téma kapacitní display o tu moji fotku? Je k mání. Myslím to v rámci té objektivity. Aby fanoušek tvého webu, kterého tedy neovládáš jako ovci viděl co v reálu na tom druhu displaye jde. Já bych totiž nabyl dojmu, že je ovládání tak o rozlišení 6x4 plošek.

Odesláno (upraveno)

robis to znovu ;) ty potrebujes snad vidiet niekoho status ked si pozeras jeho cislo a chces mu zavolat ? ja to povazujem za vrcholne nepotrebne :D

Ja povazujem spolocnost apple a jej filozofiu ako filozofiu efektivity,rychlosti,logickosti a pirjemnosti pouzivania,takze telefon ponuka to,co clovek potrebuje, a co si trh ziada, co je normalny vyvoj :) Napriklad ako som napisal, ze dokaze NAVIGOVAT PODLA TELEFONNEHO ZOZNAMU DOMOV K CLOVEKU, KTOREHO SI VYBERIES... A evidentne ho kopiruju ostatne spolocnosti...

Zaujimave je, ze sa nevyjadris napriklad k zmenam na WM7 a vyberes si to co sa ti hodi a co je v podstate uplna banalita a to opises... ja naopak neobdivujem ludi s pristupom ako si ty ;) Jediny fanatik v tomto topicu si evidentne ty :)

Edti : Schvalne so dal velke pismena,ci sa k tomu vyjadri alebo bude zase omielat svoje dokola... ak bude pokracovat v tomto trende "vyberiem si,co sa mi hodi" ,myslim,ze dalsia diskusia je bezpredmetna :)

Upraveno uživatelem Benne
Odesláno
NAVIGOVAT PODLA TELEFONNEHO ZOZNAMU DOMOV K CLOVEKU, KTOREHO SI VYBERIES

Ne, klučíku, ani to iPhone nemá navíc, to uměl už TomTom Navigator 2006 v HTC z roku 2006 :) Takové triviality se ani nezmiňují. V HD2 je přímo u kontaktu "Show office / home on map" se zobrazením pomocí Google Maps či navigace pomocí vestavěná offline CoPilot navigace.

Odesláno

I přesto, že to asi vzdávám, pátrám dál a čtu.

Tohle u mě ale trochu vrací WM6.5 oproti očekávané WM7 do hry :

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/windows...18/default.aspx

Cituji část článku na mobilmanii:

Nový systém Windows Phone 7 nebude mít funkci schránky (Copy & Paste). Je to další funkce, která byla kritizována na iPhonu, ale která se ovčem v systému iPhonu nakonec objevila. Ve Windows Phone 7 však nebude. Microsoft to oddůvodňuje tím, že podle svých průzkumů tuto funkci většina uživatelů nepotřebuje.

Tak nejen Jobs ví, co je pro uživatele jeho zařízení potřebné :-)

Jinak z článku na který jsem dal odkaz mi nějak vyplývá, že by nemusel být nutně s vývojem aplikací pro WM6.5 konec úplně hned.

Odesláno (upraveno)
Tohle u mě ale trochu vrací WM6.5 oproti očekávané WM7 do hry :

Pokud to je pravda, tak: http://twitter.com/RadekHulan/status/10576987731 :)

Ale možná je vše jinak: http://smartmania.cz/go.php?n=1303

To bude 100% jasné, až zde bude na podzim nějaký skutečný WP7 telefon. Nicméně nejmenuje se to WP(7) náhodně, namísto WM(6).

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odesláno
Ne, klučíku, ani to iPhone nemá navíc, to uměl už TomTom Navigator 2006 v HTC z roku 2006 :) Takové triviality se ani nezmiňují. V HD2 je přímo u kontaktu "Show office / home on map" se zobrazením pomocí Google Maps či navigace pomocí vestavěná offline CoPilot navigace.

niesom ziadny klucik :D samozrejme,ze sa nevyjadris k tomu,co chcem, len znovu a zas vyberas to co sa ti hodi :D Mne je jedno,co dokaze HDII v porovnani s iPhoneom,ja ti len hovorim,ze obrazok,ktory si sem dal je znacne zavadzajuci, ostatne takisto,ako ine veci...

Je mi ta uprimne luto, obraz o sebe si si vsak urobil pred ostatnymi sam... Argumenty nemas ziadne, fanatizmus je u teba potvrdeny :)

Odesláno

eset mi ale vysvetli,preco WM7 kopiruje iPhone OS,urcite mas nejaku vyhovorku ;) Asi preto,ze microsoft vie,co je pre uzivatelov dobre, a nimi obhajovany multitasking to asi nebude,hm ? :D

Odesláno (upraveno)
Je mi ta uprimne luto, obraz o sebe si si vsak urobil pred ostatnymi sam... Argumenty nemas ziadne, fanatizmus je u teba potvrdeny :)

Podívej, ovce, ty tu jen řveš "iPhone je super a co nemá, to já nepotřebuji". Pak tu řveš s kapitálkama, že iPhone má "navigovat na home/office address", když už postrádá dvacet dalších funkcí. Já ti řeknu, že to má i HD2 a zde je důkaz - vidíš tam "Show Office on Map"?

benne.png

A ty na to, že "žádná fakta". Fakt se už nechovej jako naprostý deb|l, kterého život závisí na tom, zda iPhone je či není nejlepší na světě. Je, a běž pryč.

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odesláno
Podívej, ovce, ty tu jen řveš "iPhone je super a co nemá, to já nepotřebuji". Pak tu řveš s kapitálkama, že iPhone má "navigovat na home/office address", když už postrádá dvacet dalších funkcí. Já ti řeknu, že to má i HD2 a zde je důkaz - vidíš tam "Show Office on Map"?

benne.png

A ty na to, že "žádná fakta". Fakt se už nechovej jako naprostý deb|l, kterého život závisí na tom, zda iPhone je či není nejlepší na světě. Je, a běž pryč.

zo man ovecku nerob, tou si tu ty :) Ja nikde netvrdim aky je iPhone super, len vyvraciam tvoje dohady a zavadzania, to je vsetko :) Ja nikde nekricim, mne ziadne funkcie na nom nechybaju a je mi osobne jedno,co ma HD II, opakujem, mozno to pochopis, ze len oponujem tvojim hovadinam co tu pises... sam si napisal,ze sa zastavuje ludom mozog pri slove iPhone, pricom by si si to mal preniest na vlastnu osobu a porozmyslat o tom :) Urazat si ma nemusel, znizil si sa este viac ako si mohol, znovu musim zopakovat,ze mi ta je luto :) A dufam,ze niekedy pochopis, ze ja sa tu s tebou nepredhanam v tom,ktory mobil je lepsi a ktory horsi,ked to pochopis,napis a prosim, bez emocii, nechovaj sa jak zenska :)

Odesláno

OT je cela tahle hadka iP vs. neco vs. neco... Proste nekdo ma rad holky a nekdo vdolky. Myslim ze kazdy umi posoudit jestli mu pristroj ktery vlastni/vlastnil vyhovuje nebo co mu pripadne vadi. Podle toho se zaridi pri dalsim nakupu. A nemyslim si, ze banda vzteklej diskuteru zarputile branicich jednu ci druhou stranu nekoho ovlivni ...

Odesláno

Puvodni tazatel explicitne vyradil RH z diskuze vetou

Chci se ale někoho kdo má zkušenosti s obojím a není zaujatý demagog zeptat na praktické stránky věci, jako je komfort ovládání HTC za běžného používání.

Tak nevim, proc se sem porad cpe?

Odesláno
A co přátelé říkáte na Samsung Wave?

Co asi můžeme říkat, když jsme to ještě neměli v ruce? ;-) Na videoukázkách, které jsou na netu nepůsobí ovládání zrovna moc spolehlivě a bleskově. Osobně se mi nelíbí ani plýtvání místem na obrazovce v základním menu. Ale hardware nevypadá špatně, tak holt počkat a uvidíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...